headerimg

 

Spirituele support groep


* Heb jij een liefdesrelatie met wie je werkelijk bent, de vrede en vreugde van puur Bewustzijn?
* Ben je bereid je in je dagelijkse leven 24/7 in te zetten om je geconditioneerde gedachten en gevoelens los te laten zodat het licht en de vreugde van Bewustzijn je leven draagt?
* Vind je dat niet altijd gemakkelijk, gezien wat je in je dagelijkse leven tegenkomt, en zou je wel wat support willen hebben? En ook support willen geven aan anderen?

Op Helios start Arianne Groeneveld vanaf 3 september 2023 een doorlopende spirituele supportgroep. De eerste fase bestaat uit de 3 losse zondagen en regionale of online groepsbijeenkomsten tussendoor.

De basis waarmee wij werken zijn de boeken van spiritueel leraar Michael A. Singer. Voorwaarde tot deelname is dat je het boek ‘Geluk zonder voorwaarden’ hebt gelezen en het gelezene in praktijk brengt! Dat wil zeggen: zo vaak mogelijk 2 maal daags mediteren als onderhoud voor je presence gedurende de dag en 24/7 toegewijd zijn aan leven vanuit bewustzijn.

Lees liefst ook het boek ‘Zijn wie je bent’ van hem en als je er helemaal niet genoeg van kunt krijgen, ook ‘Het overgave-experiment’. Zie ook YouTube voor interviews met Michael.

Voor meer info klik op de titel hieronder: 

Agenda:


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?