headerimg

Speciale Reiki Traditiedag voor Masters en Reiki beoefenaars

Deze dag begint met het uitwisselen van behandelingen. Wij hopen dat er veel Masters en Reikistudenten komen zodat we tijdens de behandelsessie een krachtig energieveld kunnen opbouwen samen.
’s Middags vertelt Jojan over de sensationele ontdekking die de Australische Reiki Master Elizabeth Lathem deed over het leven en de identiteit van Mikao Usui. Klik op de titel hieronder om de volledige aankondiging van deze dag te lezen,

De dag vindt plaats op Helios. We beginnen om 10.30 uur met ontvangst, om 11 uur beginnen wij met behandelen in 3-tallen in de Finse kota. Neem je eigen lunch mee!

Na de lunchpauze vertelt Jojan om 14:30 uur over de opzienbarende ontdekkingen over de identiteit van Mikao Usui en gaan we ons samen afvragen hoe ons Reikiverhaal er voortaan uit gaat zien! Jojan zal veel ruimte laten voor vragen, discussies en prikkelende reflecties.
Denk bijv. aan het feit dat Reiki een Master-student traditie is met een afstammingslijn die terugvoert op de grondlegger. Hoe ‘voelt’ het indien de grondlegger inderdaad de Christen Tokio Yokoi zou zijn i.p.v. de vaak als Boeddhist bestempelde Mikao Usui?

Verandert er iets in de essentie van Reiki of blijft alles bij het oude?

 

Agenda:

Speciale Reiki Traditie dag voor Masters en Reiki beoefenaars

dinsdag 19 december 2023 10:30 - 17:00 uurAanmelden

Dick Nijssen, Arianne Groeneveld € 40.00 Eigen lunch meenemen


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?