headerimg

Ervaringen van deelnemers aan de Innerlijk Kind workshop

 

Ik heb afgelopen weekend het Innerlijk Kind weekend mogen volgen bij Lieke en Eric.
Wat fijn dat ik mijzelf dit heb gegeven! Het was bijzonder, intens, mooi, liefdevol, humorvol, oprecht. Kortom alles zat erin voor mij! Het klopte voor mij. Twijfel je om dit te doen maar trekt iets je ook aan (in de omschrijving). Ik zou zeggen ga het doen, echt je groeit. Het was niet makkelijk maar wat ben ik blij en trots op mijzelf! Ik ben een mooi (er) mens!

Lieve Eric en Lieke; veel dank voor dit alles en ga door met jullie bijzondere passie.
Ik heb ervan genoten. Bijzonder hoe jullie iedereen een beetje op weg helpen.
Diepe buiging!
Marcia de B.
 

Ik ben door het weekend veranderd. Ik ben rustiger geworden en milder. Het was een mooi en heftig weekend en ik leer er nog steeds van.
Jeanette

Het belangrijkst voor mij was het terugkeren en contact maken met mijn gevoel. Ik was door ervaringen in het verleden in mijn hoofd gaan leven en door het weekend is er een brug geslagen. Ik kan nu heen en weer van verstand naar gevoel.... Bedankt!!!
Carla
 

Ik vind het heerlijk dat er een plek bestaat waar alles is wat een kind verlangt, een fijne plek om te spelen, te ontdekken en te ervaren. De boomhut was voor mij dé slaapplek waar ik nog steeds van na geniet. Het kunnen en mogen ervaren van diepe pijn is voor mij zeer helend geweest.....HEEL ERG BEDANKT.
Djouke
 

Ik riep altijd dat ik nooit een Innerlijk Kind weekend zou doen. Ik ging toch zeker geen 'zakdoekje leggen'...! Maar ik voel me zó goed na dat weekend, alsof alles veel lichter is... De mensen op mijn werk vroegen me zelfs wat ze toch aan mij zagen: er was iets veranderd...
Het weekend blijkt een geweldig geschenk te zijn.
Stein
 

Het weekend heb ik als zeer veilig ervaren. Ook heb ik erg genoten van het heerlijke eten van de kokkin. Eenmaal thuis merk ik dat het weekend wel degelijk werkt. Ik sta meer in mijn eigen kracht en ben minder snel van mijn stuk gebracht door gebeurtenissen. Ik drink al een tijd geen alcohol meer, iets wat ik daarvoor voor onmogelijk gehouden had. En verder zit ik een stuk beter in mijn vel. Voor de toekomst wens ik jullie veel liefde en geluk!
Leo

Ik merk aan mezelf dat ik beter onderscheid kan maken tussen mijn volwassen gevoelens en mijn kindgevoelens... in mijn relatie merk ik dat ik nu reageer op mijn man als volwassene en dat werkt ontzettend goed.
Anniek
 

Ik heb het weekend als zeer aangenaam ervaren. Net of ik erg schoon gewassen ben.
Herma
 

Er hing een bijzondere energie, het weekend. Als een warme weldaad heb ik de ontmoetingen gevoeld. Het is een zegening om je te laten omarmen door mensen zoals jullie, met liefde en kennis. Mijn innerlijk kind leeft nog en ik zal het nooit meer kwijt raken... Dank je wel voor al jullie Licht, Liefde en Kracht.
Hannie
 

Mijn bedrijfsarts adviseerde mij om een innerlijk kind weekend te doen. Als ik ooit iets goeds gedaan heb is het wel dat advies op te volgen.
Roos
 

Ik ben in het reine gekomen met een aantal "items" in mijn leven waar ik mee zat en geen weg wist. Ik heb nu echt het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben. Ik WIST dat al wel, maar het nu ook VOELEN is eindeloos veel essentiëler.
Duizendmaal dank, Joop
 

Een hele bijzondere ervaring met jullie, maar ook met mezelf. Ik voel me blijer en dichter bij mezelf, heb vaak een glimlach om mijn mond. Ik voel dat er wonden genezen zijn bij mij van binnen. Wilma
 

Als ik dictator van Nederland was, zou ik iedereen verplichten een innerlijk kind weekend te doen!
Maarten
 

Het weekend is helend geweest. Mijn man vindt dat er dingen veranderd zijn. Ik ben vrouwelijker geworden. Ik wil jullie bedanken voor de inzet, de liefde en de toewijding. Tineke

Op aanraden van mijn therapeut deed ik een I.K. weekend. Ik heb het ervaren als intens, confronterend maar ook heel fijn. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en raad het iedereen aan! Gewoon DOEN!!
Stephan
 

Na het weekend is in mijn relatie alles op zijn plek gevallen... Ik voel me sterk i.p.v. machteloos. Ik weet nu heel goed wat ik wil en wat goed voor ons is. Het klinkt raar, maar ik heb dit gevoel nog nooit gehad. Ik ben aangeraakt door de liefde. Er is een energiestroom op gang gekomen die me sterk en rustig doet voelen. Niet te geloven, ik nuchtere Fries, aards en afwachtend.... Geweldig! Hieke
 

Twee jaar geleden heb ik een I.K. weekend bij jullie gedaan. Het heeft toen heel veel indruk op mij gemaakt dat nog steeds zijn uitwerking heeft. Het was leerzaam, inspirerend, helend, maar ook confronterend omdat er een groot familiegeheim aan het licht kwam... Inmiddels ben ik een weg van verzoening ingeslagen.... Koesterend houd ik me vast aan de lessen en inzichten die ik kreeg. Ik wil jullie bedanken voor de geschenken en laten weten dat jullie prachtig werk doen.
Clementine
 

Lieke en Eric zijn professionals, maar bovenal warme mensen met passie voor hun vak en dat merk je in alles. Er is ruimte voor ieders proces. Je hoeft niets te doen wat je niet wil of waar je nog niet aan toe bent en niets is vreemd of raar. We hebben allemaal hard gewerkt, ik heb veel gehuild, maar er is vooral ook veel gelachen. Het weekend heeft de noodzakelijke verandering in mijn leven ingezet. En dat proces is niet meer te stoppen.
Noor


Helios Centrum Groep