headerimg

Tantra Massage avond alleen voor paren


Agenda:

 woensdag 16 augustus 2017 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Mieke Vos € 25.00

 Body of Bliss massage avond

 dinsdag 17 oktober 2017 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Mieke Vos € 25.00

 Kashmierse massage avond

 woensdag 6 december 2017 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Kashmierse massage avond

Kashmierse tantra massage avonden

Kashmierse tantra massage avonden

Op deze avonden doe je onder begeleiding van Dick samen de hartmeditatie waarna hij met zijn assistente een demo geeft van deze massage. De Kashmierse massage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Kashmier Tantra traditie. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering. 
Jullie worden daarbij uitgenodigd deze intuïtieve massage op meditatieve wijze te geven en te ontvangen, puur vanuit wat er in het moment wil ontstaan.

Wij bieden ook nog een andere soort tantra massage avond aan alleen voor (gelegenheids-)paren:

Body of Bliss massage avonden

Op deze avond leer je de Quantum Touch of de Fa Chi healing methode. Voordat je een demonstratie krijgt van de 'Body of Bliss' massage oefenen we met elkaar deze methode van doorgeven van energie via onze handen. Daarmee gaan we tijdens de massage de subtiele, energetische dimensie van elkaar verlevendigen: de handen leggen we tijdens de massage daarbij regelmatig alleen maar stil waardoor de energiedoorstroming duidelijker voelbaar wordt en je je van de subtiele 'bliss', gelukzaligheid, bewust gaat worden die voelbaar wordt wanneer jij en je geliefde je overgeven aan de diepe ontspanning die zo ontstaat.

Impressie Tantra Massage DVD met Dick Nijssen op YouTube

Dick Nijssen heeft een DVD gemaakt waarin hij de Kashmierse Tantra Massage demonstreert. Scroll door naar onderaan deze pagina voor een link naar dit filmpje. Het is aan te bevelen om ter voorbereiding op deze avond het filmpje op youtube te bekijken.

Nu ook TaoTantra Massageweekend alleen voor paren

Wil je samen met je partner jullie massage-ervaring verdiepen? Helios biedt nu ook speciale TaoTantra Massageweekenden voor paren aan.

Je vindt dit aanbod op onze website onder ‘TaoTantra Paren’.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Sinds 1986 heb ik in mijn workshops, maar ook in privé-sessies, vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik op Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie (tantra) weekenden en een tantra jaartraining gegeven. Daarna ben ik onder de noemer TaoTantra hiermee verder gegaan in een steeds verder uitdijend aanbod. Inmiddels heb ik ruim 1000 weekendworkshops en meerdaagses begeleid.

Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren.
Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf.

Dick geeft op Helios ook op individuele basis Tantramassage en intimiteitscoaching sessies.


Arnoud Colenbrander

Begeleider Arnoud  Colenbrander

Door een aantal tegenslagen en ervaringen die mijn leven op zijn kop zetten, startte ik in 2003 met mijn pad naar meer bewustwording en ging ik op zoek naar wie ik werkelijk ben. Al gauw kwam ik in aanraking met Tantra waardoor ik meer in mijn lijf kwam, mezelf leerde accepteren en veel meer leerde genieten van lijfelijk contact. Dankzij diverse oefeningen en de vele meditaties die ik beoefende, alleen en met een partner, kwam ik meer en meer thuis bij mezelf. Ook ontdekte ik massage als mijn nieuwe passie en gaf ik mijn loopbaan een totaal andere wending.

Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij.

Dagelijkse beoefening van Zenmeditatie ondersteunt mij bij mijn werk en bevordert mijn doel om tijdens een sessie volledig present te zijn bij mijn cliënt.
Samen met Anina Storteboom geef ik de cursus Tibetaanse Tantramassage. Ook faciliteer ik regelmatig Tantra(massage) avonden bij Helios en ben ik een van de begeleiders van de Tantramassage opleiding.

Om afspraken te maken voor sessies mail tantricheart67@gmail.com of kijk op mijn website: www.tantric-heart.nl


Anina Storteboom

Begeleider Anina  Storteboom

Rond mijn veertigste levensjaar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met tantra, waardoor ik het gevoel kreeg thuis te komen bij mezelf. Sindsdien heb ik op verschillende plekken workshops en trainingen gevolgd en ben ik ook geïnteresseerd geraakt in aanraking als manier van aandachtig aanwezig zijn bij de ander. Deze kunst verstond ik al op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, maar door het aanraken en masseren van het lichaam wordt nog dieper het gevoel en bewustzijn geraakt. Werkelijke ontspanning en overgave vinden plaats wanneer het lichaam in alle respect benaderd wordt en alles wat er is er gewoon mag zijn. Oude pijn kan dan transformeren zodat het leven meer geleefd en beleefd kan worden in plaats van “overleefd”. 

Voor mijzelf betekent tantra het pad naar zelfbevrijding. Door vergroting van bewustzijn pel je steeds meer laagjes af en kom je uiteindelijk uit bij je kern, dat wat je werkelijk bent. Het loslaten van oude conditioneringen en overtuigingen over jezelf, de liefde en het leven geeft ruimte aan wat je ten diepste bent. Je verlangen vleugels geven, het mogen genieten van het leven, vanuit kracht en autonomie, dat is waar ik toe uitnodig in mijn sessies. En dat is ook de spirit die ik uitdraag in mijn aanwezigheid tijdens de activiteiten op Helios, waar ik mij heel erg welkom en thuis voel.

Naast mijn praktijk in coaching en therapie geef ik intuïtieve Tandava massages en begeleid ik mensen met belemmeringen/blokkades op het vlak van liefde en seksualiteit als intimiteitscoach. E-mail: welkom@inana.nu Mijn website is www.inana.nu


Mieke Vos

Begeleider Mieke  Vos

Sinds eind vorige eeuw ben ik geïnteresseerd in, en beoefen ik qigong. Voor mij bracht het een stuk rust voor mijn altijd drukke en gestreste  geest. Qigong heeft mijn interesse in lichaamsgerichte therapieën en ademhalingstechnieken ook erg gestimuleerd.  Zo ben ik in aanraking gekomen met Rebirthing en ben ik begin deze eeuw begonnen met mijn interesse in massage te ontwikkelen met verschillende cursussen en opleiding. Mijn insteek was mijn eigen behoefte aan aanraking en contact te bevredigen en te geven aan anderen. In mijn opleiding was het uitgangspunt een holistische benadering. Een benadering die alle fysieke, mentale, spirituele kanten van mensen bekijkt en daarmee ‘in gesprek gaat’. Ook is meditatie een vast onderdeel van mijn leven geworden. Door enkele tantrische ervaringen die mij spontaan overkwamen ben ik me meer in tantra gaan verdiepen. Dit bracht me uiteindelijk bij Helios waar ik diverse tantra (massage-)avonden en weekenden heb mee mogen maken en waar ik uiteindelijk ook de Tantra Massage Opleiding  heb afgerond.

Tantra is voor mij het pad volgen naar thuiskomen bij jezelf, fysiek, spiritueel en mentaal. Er mogen zijn zoals je bent, het moment er te mogen laten zijn in liefde en overgave. Een levensinstelling waar ik nog heel veel in te groeien heb en voor mij nog een werkwoord. Het pad is kronkelig en ik geraak er ook regelmatig vanaf.  Door hier met zachtheid en liefde te leren omgaan raak ik steeds meer in balans.  Ik ben dan ook dankbaar dat ik gelijkgestemde mensen om me heen heb om me daarin te steunen en ik vind het fijn om mijn steentje te mogen bijdragen door te assisteren bij Helios.

Ik bied massages aan op Helios. Voor meer informatie kijk op de home page bij ‘Persoonlijke sessies’ Mijn e-mailadre is Info@trinitytantra.nl en mijn website www.trinitytantra.nl


Anja Gijsbers

Begeleider Anja  Gijsbers

De mens heeft mij altijd mateloos geboeid. Ik wilde leren en weten en delen. Ik vond antwoorden bij uiteenlopende levensfilosofieën die ik vervolgens vertaalde naar mijn werk als coach, trainer en loopbaanadviseur.

Tantra helpt mij om de energetische schatten die verborgen liggen in mijn lichaam te ontdekken. Zowel individueel als in contact met anderen pas ik de oefeningen toe, waaronder Kashmierse massages, ademtechnieken en tantrische meditaties.
Depressie en verslavingsgedrag, fysieke pijn en emotionele verkramping hebben daarmee plaats gemaakt voor helderheid, het vermogen om mezelf emotioneel te ‘dragen’, compassie en balans.

Het is fijn om mijn ervaring te delen en anderen uit te nodigen tot een ruimer bewustzijn. Een bewustzijn waarin zelfacceptatie leidt tot meer vervulling en verbinding. Fijn om dit op een plek als Helios te kunnen doen door samen met Dick Tantraworkshops en weekenden te verzorgen. Verder geef ik vanuit Helios individuele Tantrische sessies en massages (zie persoonlijke sessies), wanneer je in alle rust, één op één, tijd voor jezelf en je Tantrische thema’s wenst.Korte trailer van Dicks Kashmierse massage DVD

Er staat een korte trailer op You Tube die je kunt bereiken via deze link.

 


Helios Centrum Groep