headerimg

Verdiepingsdag Tibetaanse Tantramassage


Agenda:

Momenteel is er nog geen workshop datum bekend.

Verdieping en opfrissing

Verdieping en opfrissing

Geef jij tantrische massages en heb je ook de technieken van de Tibetaanse tantramassage geleerd? Heb je behoefte aan een compacte cursus waarin we de gehele massage demonstreren, zodat jij de hele doorloop nog eens zelf kunt doen?

Uit ervaring weten we dat bepaalde kennis na verloop van tijd wat weg kan zakken en wij helpen jou je kennis weer wat op te frissen.

Als extra verdieping gaan we ook in op de praktijkvoering. Waar moet je op letten als je een sessie geeft, wat kun je zoal tegenkomen en hoe werk je zo integer mogelijk?

Opbouw dag

• Aankomen en korte meditatie en voorstelrondje
• Uitleg van het programma
• Demonstratie van de Tibetaanse massage
• In tweetallen elkaar masseren
• Praktijkvoering en integriteit (do’s and don’t’s)


Voor wie is deze dag?

• Je hebt vorig jaar de Tibetaanse Tantra Massagecursus bij ons gevolgd
• Je hebt tijdens de Tantra Massage Opleiding op Helios de Tibetaanse Tantramassage geleerd
• Je hebt elders ervaring opgedaan met de Tibetaanse Tantramassage en wilt je kennis opfrissen
Je hebt een eigen praktijk en overweegt ook deze vorm van massage aan te bieden

Voorwaarden om deel te nemen

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra-ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

We streven naar een goede balans tussen mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Het is aan te bevelen zelf een oefenmaatje te zoeken voor deze cursus om je kansen op deelname te vergroten. Op de Facebook pagina: Massagemaatjes kun je actief zoeken naar een massagepartner.

Ervaring van deelnemer

“Arnoud en Anina vormen een prima combinatie, waarin Arnoud veel structuur biedt en Anina de warmte en bedding biedt in de groep. De demonstratie was fijn en voelde veilig en instructief. Heerlijk hoe open jullie hierin waren.
Massage uitwisseling: Super hoe zorgvuldig jullie (voor ons) waren.  Onze veiligheid en wensen zijn super bediend. (wel spannend)
Fijne meditaties gedurende de dagen. Diverse ga ik absoluut vaker opzoeken en doen.  Fijn vooral ook om thuis te komen , in het moment, in mijn lijf, daar ter plekke bij de groep.
Wat fijn dat H en ik dit samen bij jullie hebben gedaan. Wat heerlijk om te doen. Ook super om met anderen uit te wisselen!!  Wij prijzen jullie bij iedereen die geïnteresseerd is aan”.
Riemer


Gegeven door:Helios Centrum Groep