headerimg

5-daags Midzomer Vrouwen Yoni Festijn


Agenda:

Momenteel is er nog geen workshop datum bekend.

Genieten en spelen met seksuele energie

Genieten en spelen met seksuele energie

Ga je met ons mee op een vijfdaagse reis waar we gaan vieren dat we vrouw zijn? Waar je jezelf en we elkaar gaan verwennen? Los laten wat jou niet meer dient en weer opladen? Om van jouw yoni te leren, haar meer te eren, om van haar te genieten en te leren spelen met seksuele energie?

De focus ligt op ontspannen in je vrouwelijkheid met veel aandacht voor de oneindige wijsheid van jouw hart en jouw yoni, feestelijke & mooie oefeningen, werken en spelen met het jade ei, genieten, delen, masseren.

We gaan aan de slag met vrouwelijkheid en seksualiteit. Wat is dat nu precies voor jou? Wanneer en hoe voel jij je sexy en vrouwelijk? En kan je dit bewust sturen?

Als jouw “juicyness” ergens ondergesneeuwd is geraakt, of als je lichaam aan het veranderen is door de jaren heen, je hebt geboorte gegeven aan nieuw leven, of je komt/bent in de overgang: Hoe blijf je sappig en sexy? Of als je je regelmatig juicy voelt en dat nog meer wilt cultiveren, dan is deze workshop een mooie manier om in een veilige bedding, samen met andere vrouwen, weer of nog meer in contact te komen met je eigen seksuele levenskracht.

Je leert hoe je seksuele energie kunt opwekken en haar door je lichaam kan laten dansen, om haar te transformeren naar hartegloed en creativiteit. Je wordt uitgenodigd jouw seksuele energie te ervaren en te onderzoeken zonder oordeel. Met openheid voor alles wat zich aandient, klein of groot, stil of heftig. Je leert te werken met manifestatiekracht: hoe je jouw yoni in kunt zetten om je de weg te wijzen.

Deze vijfdaagse is geschikt voor zowel beginners als voor vrouwen die eerder een Yoni weekend gedaan hebben.

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen?

In deze workshop brengen we kennis en technieken vanuit verschillende stromingen samen: vanuit de tantra, sjamanisme en systemisch werk. We werken met het gedachtengoed en gebruiken o.a. technieken uit de Healing Tao. Dit is een moderne training gestoeld op eeuwenoude Taoïstische tradities en alchemistische formules die vitaliteit, flexibiliteit en zelfgenezend vermogen vergroten en je helpen je eigen pad te kiezen.

Door middel van dans, beweging, naar binnen keren, krachtige energetische oefeningen, meditaties & visualisaties, oefeningen met andere vrouwen, sharen, massage, ademwerk en rituelen creëren we een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te helen, te verwerken, te inspireren en geïnspireerd worden, om te lachen en om gek te doen. Dit alles altijd met respect voor ieders individuele grenzen.

Als je dat wilt, kan je tijdens de massages ervoor kiezen elkaar bloot te masseren, maar er zal geen expliciete seksuele handeling met de groep of tussen individuen gedeeld worden tijdens de workshop zelf.

Het werken met een jade ei is optioneel en deze is niet inbegrepen in de cursusprijs. Er is voldoende mogelijkheid om er eentje tijdens de workshop aan te schaffen. Alle oefeningen zijn ook zonder jade ei te doen. Bij deze workshop voor vrouwen zijn alle vrouwen van harte welkom, van iedere seksuele geaardheid, hetero's, bi-seksuelen of lesbiennes.

Gegeven door:Helios Centrum Groep