headerimg

Vrouwen Zomer 5-daagse


Agenda:

 vrijdag 13 juli 2018 20:00 uur - woensdag 18 juli 2018 16:00 uur Aanmelden

Mariska Linnenbank € 640.00 Inclusief volpension

 

Genieten en spelen met seksuele energie

Genieten en spelen met seksuele energie

Ga je met ons mee op een vijfdaagse reis waar we gaan vieren dat we vrouw zijn? Waar je jezelf en we elkaar gaan verwennen? Los laten wat jou niet meer dient en weer opladen? Om van jouw yoni te leren, haar meer te eren, om van haar te genieten en te leren spelen met seksuele energie?

De focus ligt op ontspannen in je vrouwelijkheid met veel aandacht voor de oneindige wijsheid van jouw hart en jouw yoni, feestelijke & mooie oefeningen, werken en spelen met het jade ei, genieten, delen, masseren.

We gaan aan de slag met vrouwelijkheid en seksualiteit. Wat is dat nu precies voor jou? Wanneer en hoe voel jij je sexy en vrouwelijk? En kan je dit bewust sturen?

Als jouw “juicyness” ergens ondergesneeuwd is geraakt, of als je lichaam aan het veranderen is door de jaren heen, je hebt geboorte gegeven aan nieuw leven, of je komt/bent in de overgang: Hoe blijf je sappig en sexy? Of als je je regelmatig juicy voelt en dat nog meer wilt cultiveren, dan is deze workshop een mooie manier om in een veilige bedding, samen met andere vrouwen, weer of nog meer in contact te komen met je eigen seksuele levenskracht.

Je leert hoe je seksuele energie kunt opwekken en haar door je lichaam kan laten dansen, om haar te transformeren naar hartegloed en creativiteit. Je wordt uitgenodigd jouw seksuele energie te ervaren en te onderzoeken zonder oordeel. Met openheid voor alles wat zich aandient, klein of groot, stil of heftig. Je leert te werken met manifestatiekracht: hoe je jouw yoni in kunt zetten om je de weg te wijzen.

Deze vijfdaagse is geschikt voor zowel beginners als voor vrouwen die eerder een Yoni weekend gedaan hebben.

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen?

In deze workshop brengen we kennis en technieken vanuit verschillende stromingen samen: vanuit de tantra, sjamanisme en systemisch werk. We werken met het gedachtengoed en gebruiken o.a. technieken uit de Healing Tao. Dit is een moderne training gestoeld op eeuwenoude Taoïstische tradities en alchemistische formules die vitaliteit, flexibiliteit en zelfgenezend vermogen vergroten en je helpen je eigen pad te kiezen.

Dorine Hoog, 5 ritmes dansdocente zal elke dag een danssessie begeleiden, soms in een oefening, met een thema of gewoon heerlijk vrij dansen.

Door middel van beweging, krachtige energetische oefeningen, meditaties & visualisaties, oefeningen met andere vrouwen, sharen, massage, ademwerk en rituelen creëren we een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te helen, te verwerken, te inspireren en geïnspireerd worden, om te lachen en om gek te doen. Dit alles altijd met respect voor ieders individuele grenzen.

Als je dat wilt, kan je tijdens de massages ervoor kiezen elkaar bloot te masseren, maar er zal geen expliciete seksuele handeling met de groep of tussen individuen gedeeld worden tijdens de workshop zelf.

Het werken met een jade ei is optioneel en deze is niet inbegrepen in de cursusprijs. Er is voldoende mogelijkheid om er eentje tijdens de workshop aan te schaffen. Alle oefeningen zijn ook zonder jade ei te doen. Bij deze workshop voor vrouwen zijn alle vrouwen van harte welkom, van iedere seksuele geaardheid, hetero's, bi-seksuelen of lesbiennes.

Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers

“Een beetje gespannen begon ik aan het 5-daags Midzomer Vrouwen Yoni Festijn. Binnen no time voelde ik me, door de professionele en warme begeleiding van Mariska, op mijn gemak. Ik heb van iedere minuut genoten. De veilige omgeving maakte dat ik volledig mezelf kon zijn. Heb veel geleerd en ontzettend veel gelachen. Een mooi cadeau aan mezelf. Ik gun dit iedere vrouw!
Heel veel dank Mariska voor deze fantastische reis. X, Simone”

"De Yoni-vijfdaagse is een ontdekkingsreis naar jezelf, naar je lichaam, je vrouw-zijn, je seksualiteit. Mariska creëert een veilige en warme sfeer. Er wordt niet geoordeeld. Elke vrouw mag zijn wie ze is. 
De oefeningen zijn afwisselend en uitdagend. Er wordt geluisterd en niet geïnterpreteerd voor een ander. Zo ontstaat een sfeer van intimiteit en vertrouwelijkheid waarin het heel natuurlijk lijkt om dingen met elkaar te delen. Als zusters, als vriendinnen, als mede-vrouwen.
Maar uiteindelijk is de 5-daagse gewoon les krijgen in liefde. 
De basis van alles.
Heel erg bedankt, Rinie"

Van overprikkeld naar ontspanning....
Van stilstaand naar stromend.....
Van sexueel uitgeblust naar juiciness....
Van Yang naar Yin....
Kortom een geweldige en transformerende tijd gehad!
Heel veel dank Mariska, je bent een Topper! Liefs Nicole

Ik gun het iedere vrouw om het yoni meerdaagse vrouwen festijn een keer in haar leven mee te maken. Deze intense vijf dagen hebben voor mij een helende werking gehad, tot nieuwe inzichten geleid over mijn lichaam en vrouw-zijn en tot groei in bewustzijn.

In het gezelschap verkeren van zoveel lieve warme vrouwen van verschillende leeftijden en met zoveel verschillende levensverhalen, was al zo een rijke ervaring. Mariska voorziet in fantastische, professionele en liefdevolle begeleiding. Inspirerend om van deze vrouw te mogen leren. De oefeningen vinden allemaal plaats in openheid, eerlijkheid, zachtheid en veiligheid. Ik vond het enorm bijzonder en prettig om kwetsbaar te mogen zijn in zo een liefdevolle omgeving. Om met elkaar intimiteit, openheid over seksualiteit en speelsheid te delen. Ik heb geleerd om mijn lichaam en mijn vrouwenkracht te voelen. En vooral ook enorm veel plezier gehad! Ik kijk terug met een warm en gevuld hart. Een cadeau aan mezelf van onschatbare waarde.
Marieke , 33 jaar


Gegeven door:

Mariska Linnenbank

Begeleider Mariska  Linnenbank

Ik volgde mijn eerste Tantra Training ruim 20 jaar geleden en sindsdien hou ik me intensief bezig met bewustwording in de ruimste zin van het woord. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik vele stromingen onderzocht en bestudeerd en dit heeft geleid tot een werkwijze waarbij ik gebruik maak van helingstechnieken, lichaams-& energetisch werk, massage, non-dualiteit, polariteit, kundalini energie, systemisch en sjamanistisch werk.

In mijn loopbaan- en coachingspraktijk SpringLicht begeleid ik regelmatig vrouwen met issues rondom seksualiteit, hooggevoeligheid, loopbaan en persoonlijke issues. Tevens ben ik als free lancer werkzaam in het Human Resources vakgebied.

Inspiratie krijg ik van het werken met mensen, in-contact-zijn, nieuwe dingen leren, de natuur, dansen, yoga, chi kung, bewustzijnsontwikkeling, healing tao, kunst, lekker eten en koken, lachen, balkonieren, reizen en andere culturen. Ik ben geïnspireerd en heb getraind bij leraren zoals David Deida, Michaela Boehm, Daniel Odier, Mantak Chia, Saida Desilets, Shashi Solluna, Ma Ananda Sarita en Tao Semko. Ik ben gecertificeerd Healing Love Instructor (Universal Healing Tao/ TaoTantric Arts).
Helios Centrum Groep