headerimg

TantricFlow-InnerFreedom Dag


Agenda:

 donderdag 6 september 2018 10:30 - 16:30 uur Aanmelden

Heino Jansen € 60.00 Eigen lunch meenemen

 

 dinsdag 16 oktober 2018 10:30 - 16:30 uur Aanmelden

Heino Jansen € 60.00 Eigen lunch meenemen

 

 donderdag 29 november 2018 10:30 - 16:30 uur Aanmelden

Heino Jansen € 60.00 Eigen lunch meenemen

 

Wat is TantricFlow™ en InnerFreedom?

Wat is TantricFlow™ en InnerFreedom?

TantricFlow™ is een unieke workshop waarbij je - via vrije dansvormen afgewisseld met contactoefeningen - stap voor stap in een heerlijke flow komt. Je gaat als deelnemer (weer) meer ‘stromen’. Je gaat op in het moment. Dat maakt gelukkig. Geluk van binnen uit jou!

Speelsheid, de tegenpolen vrouwelijke/mannelijke energie, spannende momenten door gebruik van bijvoorbeeld een blinddoek, maar ook een zorgvuldige muziekkeuze geven de sessies een heerlijk sprankelende intensiteit.

InnerFreedom™ ondersteunt je in het weer opnieuw ontdekken en claimen van jouw eigen innerlijke vrijheid. Dit is een uniek proces dat bestaat uit inzichten en handelingen die iedereen gemakkelijk kan doen. Dit leidt ertoe dat je - in elke omstandigheid - de verbinding met jezelf leert behouden, maken en/of herstellen. Hiermee herpak je de leiding over jouw eigen leven en word je niet langer geleefd door jouw omgeving.

Wat is de TantricFlow-InnerFreedom Dag?

De TantricFlow-InnerFreedom Dag is er voor iedereen die van dansen, liefdevolle aanraking, muziek en verbinding houdt en daarbij in contact wil komen met innerlijke vrijheid. Want als we leren om van binnen uit vrij te zijn, kunnen we de duurzame harmonie, vreugde en het geluk in onszelf meer en meer gaan ervaren.

Wil je bovendien graag ervaringen delen met gelijkgestemden en je daarbij laten verrassen door mooie nieuwe inzichten, dan is deze dag het helemaal voor jou.

De TantricFlow-InnerFreedom Dag is rustiger, relaxter en daarmee intenser dan een TantricFlow-Avond. Door de toevoeging van InnerFreedom-elementen gaat deze dag ook meer de diepte in. Daarmee vormt deze dag een ideale middenweg tussen de TantricFlow-Avonden en InnerFreedom-Weekenden met Heino.

Wat kun je verwachten tijdens deze TantricFlow-InnerFreedom Dag?

Wat kun je verwachten tijdens deze TantricFlow-InnerFreedom Dag?

We bouwen het langzaam op en beginnen 's ochtends met een meditatie, gitaar-improvisatie en we gaan samen eerst dansen. Daarmee zetten we een goede, veilige en open gevoels-basis neer, waarmee het gemakkelijk wordt om je open te stellen.

Daarna nemen we uitgebreid de tijd om jouw inzicht in jezelf, in de ander en in het leven te vergroten. We delen ervaringen in een veilige en vertrouwde setting met elkaar.

Deze dag heeft een open en improviserend karakter. Binnen duidelijke kaders is er voldoende ruimte voor losheid, speelsheid en spontaan opkomende onderwerpen. Daarmee is geen enkele TantricFlow-InnerFreedom Dag hetzelfde.

Ook gaan we af en toe wat dieper in op de wijsheid, kennis en filosofie die aan de basis ligt van TantricFlow™ en InnerFreedom™ en is er ook tijd om vragen te stellen.

Om de opgedane inzichten ook in te laten dalen praten we uiteraard niet de hele dag, maar nemen we ook regelmatig de tijd om - onder begeleiding - weer even in ons lijf te komen door typische TantricFlow™ en InnerFreedom™ Intermezzo’s. 

Aan het eind van de middag sluiten we de dag af door ook weer samen te dansen en hebben we de laatste korte deelronde.

Kortom een hele leuke, veelzijdige en speelse dag, waarmee jouw inzicht, openheid, verbale-zelfexpressie, zelfvertrouwen en zelfkennis een flinke boost krijgt. Een dag die bovendien een mooie verdiepende aanvulling is op de TantricFlow™-Avonden en mogelijk een mooie voorbereiding (of herbron mogelijkheid) op een InnerFreedom™-Weekend.

Dit kan op de TantricFlow-InnerFreedom Dag aan bod komen:

Dit kan op de TantricFlow-InnerFreedom Dag aan bod komen:

* Verhelderende introductie's
* Flow-Intermezzo's (dans, gitaar, tantrische oefeningen)
* Uitnodigende oefeningen t.b.v. openheid en kwetsbaarheid
* 1-op-1 gesprekken op matrassen (terwijl je tegen over elkaar zit)
* Inzicht gevende sessies
* Spirituele eye-openers
* Vraag en antwoord sessies
* mannen / vrouwen deel-groepjes
* Oefeningen op basis van oa. NLP, EFT, Spiegelogie, Kinesiologie, etc.

Positieve effecten

Positieve effecten

TantricFlow kan een zeer positief effect hebben op: 

- lekker in je vel zitten
- jouw gevoel van vrijheid
- verbeteren (liefdes)relaties
- aantrekken van de juiste partner
- vriendschappen
- volgen van je hart
- gezondheid
- de hoeveelheid lol in je leven
- in je vrouwelijke/mannelijke kracht staan

Ervaringen van deelnemers:

"Heino is een prima begeleider die zich open en kwetsbaar durft open te stellen waardoor er van alles kan en mag gebeuren en ieder dat ook durft te doen. Bedankt allemaal. Veel liefs en een hartegroet." - Marie-therese Roovers

"Het was een hele liefdevolle groep met een goede begeleider die weet wat hij doet." - Jenneke Wardners

"In al mijn kwetsbaarheid, kunnen zijn waar ik voor sta, met een glimlach van oor tot oor en een dikke buik vol liefdevolle herinneringen.
Zonder mijn vertrouwen in de groep was dit zeker niet het geval geweest. En dit vertrouwen wordt spelenderwijs, door diverse oefeningen, prachtig opgebouwd door Heino als begeleider. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid en je opstelling om dit, als zijnde één van de groepsleden, samen met ons te doen." - Rob Beersma

"Heel veel mooie elementen, fijne oefeningen, prachtige muziek. Heino, jouw persoonlijke stijl is een mooie mengeling van kracht en kwetsbaarheid, lief en streng, gestructureerd en licht chaotisch. Ik houd daar wel van. Hiermee creëer je veiligheid en vrijheid. En…. je prachtige gitaarspel. De TantricFlow tintelt in me door." - Désirée

"Dank! Vele aanknopingspunten. Advaita Vedanta, waar ik nu best wel druk mee bezig ben. Voelt aan als het thuiskomertje, waar ik jarenlang naar opzoek was." - Hugo de Leeuw

"Ik heb oude denkbeelden doorbroken en hiermee een nieuw bewustzijn bereikt." - Michael Hylkema

"Heino, jij combineert jouw aardse energie met de fijngevoelige, en vooral liefdevolle energie. Er ontstond in de groep een hartverbinding, gecreëerd door jouw veilige bedding en het vermogen jezelf kwetsbaar op te stellen en jezelf te zijn, ook genietend van jouw prachtige, intuitieve gevoelsmuziek. Namaste." - Yvonne van der Zalm

"Heino je bent een topper! Het voelde veilig, warm, liefdevol en heel goed bij jou. Het smaakt naar meer! Heel veel liefs en dikke zoen voor allen.” - Mariëlle Broekman

“Dankjewel Helios Centrum Heerde dat jullie Heino Jansen als trainer/docent hebben weten aan te trekken!!!!! Een unieke combinatie van speelsheid, kracht, aanwezigheid en veiligheid.
Wederom zeer diep aangeraakt. Enorm kwetsbaar voelen in intimiteit, maar door de sfeer die Heino weet te SCHEPPEN, en zijn omhullende aanwezige houding (ook letterlijk) ..... voelde ik me totaal veilig. Veel ‘Release' ervaren........en daarna weer heerlijk dansen......wow, voelde als FEEST!!! Een heerlijk InzichtDag, met groep met superfijne mensen in de prachtige Kota!
INTENS DANKBAAR” - Anja.

Gegeven door:

Heino Jansen

Begeleider Heino  Jansen

Op mijn 14e begon ik met het improviseren op gitaar en piano. Improvisatie en muziek hebben mij altijd erg aangesproken want het is de manier om totaal in de flow van het moment te komen. Nadat ik later in aanraking ben gekomen met vele verschillende dans-stijlen (Argentijnse Tango, Salsa, Zouk, Biodanza maar ook het meditatieve Tai Chi) begon ik met het combineren van deze stijlen in vrije, improviserende dansvormen. 

Ik merkte dat ik hierdoor veel meer verbondenheid met mezelf begon te voelen. En tot mijn verbazing ontdekte ik dat deze verbinding met mezelf de sleutel is tot echte verbinding met de ander. 

Ik heb een grote passie om dit te delen. Dit bracht me ertoe om TantricFlow™ workshops te ontwikkelen. Mijn grote passie voor muziek komt hier heel goed bij van pas. Jarenlang musiceren in improvisatie-bands heeft mij een uniek scala aan prachtige muziek opgeleverd. Het selecteren van de juiste, rakende, ‘groovy’ en krachtige muziek bij de verschillende TantricFlow™ dansvormen is voor mij een heel inspirerend proces.
  
Helios is voor mij een hele fijne locatie om TantricFlow™ Avonden, TantricFlow™-InnerFreedom™ Dagen en InnerFreedom™ Weekenden aan te bieden, waarbij ik ook altijd een stukje op mijn gitaar improviseer.
Daarnaast werk ik als filmmaker en ondersteun ik mensen bij het transformeren van belemmerende overtuigingen en het (her)ont-dekken van innerlijk geluk.

Als gitarist in een rock-band sta ik nog steeds met heel veel plezier op de planken. TantricFlow™ geven op Helios is voor mij echt een feest.
Helios Centrum Groep