headerimg

Tantric Touch Healing avonden voor singles en paren


Agenda:

 woensdag 14 november 2018 19:30 - 22:15 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

Genieten van energie en koestering

Genieten van energie en koestering

Op deze avond leer je de Tantric Quantum Touch methode. Daarna gaan we elkaar in drietallen behandelen op een wel heel bijzondere manier! De liefdevolle, helende energie die we via deze koesterende behandelmethode leren doorgeven is zowel voor de gevers als ook voor de ontvanger puur genieten. Je kunt bij deze behandelingen, in tegenstelling tot de massage avonden, de kleding aanhouden of je kleedt je in een omslagdoek.

Bij Quantum Touch leer je, net zoals bij Reiki, om universele levensenergie door te geven via de handen. Ben je een Reiki beoefenaar, dan kun je op deze avond naar keuze Reiki of Quantum Touch geven, of dit afwisselen.

Door met aandacht en in stilte elkaar te behandelen komen we met elkaar in een meditatieve staat. De energie kan zo optimaal doorstromen en helend werken op eventuele fysieke klachten. Ook emotionele en mentale blokkades kunnen op deze manier oplossen.

Reiki is een behandelvorm die meer yin, meer op overgave gebaseerd: de energie stroomt na een aantal inwijdingen moeiteloos door de handen maar is niet op een avond te leren.

Tantric Quantum Touch is meer een yang methode. Daarbij spelen ademtechnieken een rol en leer je met aandacht gericht energie te sturen. Deze methode is al in een half uur te leren maar je kunt er de rest van je leven profijt van hebben!

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Het leren werken met en voelen van energie zie ik als een wezenlijk onderdeel van alle TaoTantrische workshops die ik geef en de spirituele weg die we Tantra noemen. Ik heb sinds 1986 in mijn workshops vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Als een van de eerste Reiki Masters van Nederland heb ik zo’n 3000 mensen Reiki geleerd. Daarnaast geef ik ook les in andere healing vormen zoals de La Chi en de Quantum Touch methode. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia, Daniel Odier en Barbara-Ann Brennan op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit en het werken met energie. 

Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Op deze avonden schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen waarin de energie optimaal kan stromen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren. Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf.
Helios Centrum Groep