headerimg

Tantra dag voor singles en paren


Agenda:

 dinsdag 2 oktober 2018 10:30 - 17:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 70.00 Eigen lunch meenemen

 Assistentes: Maria en Maria

 zondag 10 maart 2019 10:30 - 17:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 70.00 Eigen lunch meenemen

 

Wat is een Tantra Dag?

Wat is een Tantra Dag?

Tijdens de welbekende Tantra Avonden laten we je ‘proeven’ aan verschillende thema’s van Tantra. Op een Tantra Dag zakken we er wat dieper in en is er meer ruimte om je ervaringen te delen. De oefeningen en meditaties die we aanbieden zijn eenvoudig te leren en vereisen geen specifieke ervaring met Tantra.
 
Laat je op deze dag verrassen door een speels en afwisselend programma van o.a. contact- en communicatie-oefeningen, energiewerk, dans, Tantra meditaties en deelrondes.
 
We verwachten we van jou als deelnemer dat je een open mind hebt, aanraking en nabijheid met anderen wilt ervaren, met respect naar je eigen grenzen en die van anderen. Als je met een partner komt kunnen jullie er samen voor kiezen alle of bepaalde oefeningen in tweetallen met elkaar te doen.

Tijden

De dag is van 10.30 - 17.30 uur. Breng deze dag je eigen lunch mee.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Sinds 1986 heb ik in mijn workshops vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik op Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie (tantra) weekenden en een tantra jaartraining gegeven. Daarna ben ik onder de noemer TaoTantra hiermee verder gegaan in een steeds verder uitdijend aanbod. Inmiddels heb ik ruim 1000 weekendworkshops en meerdaagses begeleid.

Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren.
Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf.
Helios Centrum Groep