headerimg

Vallei verdiepingsdag 


Agenda:

 donderdag 6 december 2018 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Alma Timmer € 95.00 Eigen lunch meenemen

 

Vallei-orgasme verdiepingsdag 

Heb je al eerder een Vallei-orgasme dag op Helios gedaan? En wil je je ervaringen nog verder verdiepen en verbreden? Deze dag ga je, in een opbouw van mooie en intieme oefeningen, de sluizen van jouw energiesysteem verder openen. 
Ja gaat experimenteren met diverse aanraakvormen; fysiek en energetisch, met en zonder blinddoek, zonder en met olie. Je leert tantrische Quantum Touch waarmee we ‘de Kleine Hemelse Kringloop’ gaan activeren. Daarbij verbinden we de belangrijkste energiecentra op dit ‘traject’ met elkaar en intensiveren we de energie doorstroming door blokkades hierin gericht op te lossen.Ook zullen we op speelse en intuïtieve wijze elkaars zintuigen prikkelen. We komen dieper in ons lijf en kunnen daardoor meer gaan waarnemen en voelen.   
Het doel van de dag is dichter bij een totaal orgastische beleving te komen en te genieten van elke stap die we op weg daar naartoe beleven.

Ervaringen van deelnemers

Beste Alma en Dick, in september heb ik genoten van de vallei orgasme dag. 
Ik heb een Reiki achtergrond, maar ben op altijd op zoek om mij verder te ontwikkelen.
Deze dag heeft veel voor mij betekend en dit was een bevestiging waar ik eigenlijk naar op zoek ben.
In oktober heb ik de verdiepingsdag mee mogen maken. Deze dag was helemaal geweldig.
Ik kon mij volledig overgeven en genieten van onvoorwaardelijke liefde.
Allen bedankt voor deze geweldige ervaring. Met vriendelijke groet, E. E.

Ik vond het een heerlijke dag. Ik denk dat doordat iedereen voor verdieping kwam en bijna iedereen al eerder een soortgelijke dag ervaren had er meer rust en ontspanning was onderling. De dag verliep in een natuurlijke stroom. Zoals Dick 's morgens zei: zonder weerstand naar alles wat zich voordoet., Liefs, Annabel

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Sinds 1986 heb ik in mijn workshops, maar ook in privé-sessies, vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik op Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie (tantra) weekenden en een tantra jaartraining gegeven. Daarna ben ik onder de noemer TaoTantra hiermee verder gegaan in een steeds verder uitdijend aanbod. Inmiddels heb ik ruim 1000 weekendworkshops en meerdaagses begeleid.

Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren.
Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf.


Alma Timmer

Begeleider Alma  Timmer

Tantra heeft mij laten zien wat ik in mijn leven moest veranderen om vrij te worden. Doordat ik actief aan de slag ben gegaan met de ervaringen uit het verleden, ben ik nu in staat vol van het leven te genieten en dat wens ik jou ook.
Ik werk als Tantra Therapeut in Wageningen. Ik ben breed opgeleid in Shiatsu, Cranio sacraal, CNT (Chi Nei Tsang I en II = orgaan massage) en EFT (Emotional Freedom Techniek).
Mijn passie is mensen helpen met (seksuele) trauma’s en mensen coachen met autisme of hooggevoeligheid.
Voor meer informatie zie www.vallei-orgasme.eu of mail naar info@massage-wageningen.nl
Helios Centrum Groep