headerimg

TaoTantra Massage avond alleen voor paren


Agenda:

 woensdag 8 augustus 2018 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Body of Bliss massage avond
De prijs is per persoon.
Assistentie: Marianne

 donderdag 13 september 2018 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Dit is een Kashmierse massage avond.
De prijs is per persoon.

 donderdag 8 november 2018 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Body of Bliss massage avond
De prijs is per persoon.

 dinsdag 18 december 2018 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Kashmierse Massage avond
De prijs is per persoon.

Kashmierse tantra massage avonden

Kashmierse tantra massage avonden

Op deze avonden doe je onder begeleiding van Dick samen de hartmeditatie waarna hij met zijn assistente een demo geeft van deze massage. De Kashmierse massage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Kashmier Tantra traditie. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering. 
Jullie worden daarbij uitgenodigd deze intuïtieve massage op meditatieve wijze te geven en te ontvangen, puur vanuit wat er in het moment wil ontstaan.

Wij bieden ook nog een andere soort tantra massage avond aan alleen voor (gelegenheids-)paren:

Body of Bliss massage avonden

Op deze avond leer je de Quantum Touch of de Fa Chi healing methode. Voordat je een demonstratie krijgt van de 'Body of Bliss' massage oefenen we met elkaar deze methode van doorgeven van energie via onze handen. Daarmee gaan we tijdens de massage de subtiele, energetische dimensie van elkaar verlevendigen: de handen leggen we tijdens de massage daarbij regelmatig alleen maar stil waardoor de energiedoorstroming duidelijker voelbaar wordt en je je van de subtiele 'bliss', gelukzaligheid, bewust gaat worden die voelbaar wordt wanneer jij en je geliefde je overgeven aan de diepe ontspanning die zo ontstaat.

Nu ook TaoTantra Massageweekend alleen voor paren

Wil je samen met je partner jullie massage-ervaring verdiepen? Helios biedt nu ook speciale TaoTantra Massageweekenden voor paren aan.

Je vindt dit aanbod op onze website onder ‘TaoTantra Paren’.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Sinds 1986 heb ik in mijn workshops vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik op Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie (tantra) weekenden en een tantra jaartraining gegeven. Daarna ben ik onder de noemer TaoTantra hiermee verder gegaan in een steeds verder uitdijend aanbod. Inmiddels heb ik ruim 1000 weekendworkshops en meerdaagses begeleid.

Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren.
Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf.
Helios Centrum Groep