headerimg

TaoTantra Massage avond alleen voor paren


Agenda:

 donderdag 29 maart 2018 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Assistente: Mieke Vos
De prijs is per persoon.

 dinsdag 15 mei 2018 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Arnoud Colenbrander € 25.00

 Kashmierse massage avond
De prijs is per persoon.

 dinsdag 26 juni 2018 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Kashmierse massage avond
De prijs is per persoon.

Kashmierse tantra massage avonden

Kashmierse tantra massage avonden

Op deze avonden doe je onder begeleiding van Dick samen de hartmeditatie waarna hij met zijn assistente een demo geeft van deze massage. De Kashmierse massage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Kashmier Tantra traditie. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering. 
Jullie worden daarbij uitgenodigd deze intuïtieve massage op meditatieve wijze te geven en te ontvangen, puur vanuit wat er in het moment wil ontstaan.

Wij bieden ook nog een andere soort tantra massage avond aan alleen voor (gelegenheids-)paren:

Body of Bliss massage avonden

Op deze avond leer je de Quantum Touch of de Fa Chi healing methode. Voordat je een demonstratie krijgt van de 'Body of Bliss' massage oefenen we met elkaar deze methode van doorgeven van energie via onze handen. Daarmee gaan we tijdens de massage de subtiele, energetische dimensie van elkaar verlevendigen: de handen leggen we tijdens de massage daarbij regelmatig alleen maar stil waardoor de energiedoorstroming duidelijker voelbaar wordt en je je van de subtiele 'bliss', gelukzaligheid, bewust gaat worden die voelbaar wordt wanneer jij en je geliefde je overgeven aan de diepe ontspanning die zo ontstaat.

Impressie Tantra Massage DVD met Dick Nijssen op YouTube

Dick Nijssen heeft een DVD gemaakt waarin hij de Kashmierse Tantra Massage demonstreert. Scroll door naar onderaan deze pagina voor een link naar dit filmpje. Het is aan te bevelen om ter voorbereiding op deze avond het filmpje op youtube te bekijken.

Nu ook TaoTantra Massageweekend alleen voor paren

Wil je samen met je partner jullie massage-ervaring verdiepen? Helios biedt nu ook speciale TaoTantra Massageweekenden voor paren aan.

Je vindt dit aanbod op onze website onder ‘TaoTantra Paren’.

Gegeven door:

Arnoud Colenbrander

Begeleider Arnoud  Colenbrander

Door een aantal tegenslagen en ervaringen die mijn leven op zijn kop zetten, startte ik in 2003 met mijn pad naar meer bewustwording en ging ik op zoek naar wie ik werkelijk ben. Al gauw kwam ik in aanraking met Tantra waardoor ik meer in mijn lijf kwam, mezelf leerde accepteren en veel meer leerde genieten van lijfelijk contact. Dankzij diverse oefeningen en de vele meditaties die ik beoefende, alleen en met een partner, kwam ik meer en meer thuis bij mezelf. Ook ontdekte ik massage als mijn nieuwe passie en gaf ik mijn loopbaan een totaal andere wending.
 
Sinds 2014 ben ik regelmatig te vinden op Helios. Eerst als cursist en assistent en vanaf 2015 ook als trainer en docent van o.a. de Tantramassage opleiding. Daarnaast geef ik ook als (co) trainer de Tibetaanse Tantramassage training, Tantramassage weekenden voor paren en losse Tantra (massage) workshopdagen en avonden.
 
In Enschede, waar ik woon, heb ik een Tantramassage praktijk in samenwerking met Mieke Vos, mijn co-trainer bij blok 2 en 3 van de Tantramassage opleiding. Dagelijkse beoefening van Zenmeditatie ondersteunt mij bij mijn werk als trainer en bevordert mijn doel om tijdens een sessie volledig present te zijn bij mijn cliënt

Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij.

Om afspraken te maken voor sessies bel (06-13839306) mail arnoud@tantric-heart.nl of kijk op mijn website: www.tantric-heart.nl


Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Sinds 1986 heb ik in mijn workshops, maar ook in privé-sessies, vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik op Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie (tantra) weekenden en een tantra jaartraining gegeven. Daarna ben ik onder de noemer TaoTantra hiermee verder gegaan in een steeds verder uitdijend aanbod. Inmiddels heb ik ruim 1000 weekendworkshops en meerdaagses begeleid.

Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren.
Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf.Korte trailer van Dicks Kashmierse massage DVD

Er staat een korte trailer op You Tube die je kunt bereiken via deze link.

 


Helios Centrum Groep