headerimg

TaoTantra Massagedag voor vrouwen


Agenda:

 woensdag 3 oktober 2018 11:00 - 17:00 uur Aanmelden

Anja Gijsbers € 60.00 Eigen lunch meenemen

 

Kashmierse massage

Kashmierse massage

Tijdens deze massagedag mag je genieten van de fijne sfeer die kan ontstaan tussen vrouwen: helend, speels, zusterlijk, koesterend, uitdagend of begripvol. Kwaliteiten van het vrouw-zijn worden verkend tijdens oefeningen en contactmomenten. In verstilling of in beweging met muziek en dans.

Daarna geven we een uitgebreide demo van de Kashmierse massage. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch.
Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering. We besteden speciale aandacht aan het borst-, buik- en het heiligbeengebied. Door het wakker maken van de yin-energie kan je essentie vrijelijk gaan stromen.

Zowel bij het geven als bij het ontvangen help je elkaar als het ware om je open te stellen en is er ruimte voor wat er gevoeld wil worden.

Gegeven door:

Anja Gijsbers

Begeleider Anja  Gijsbers

De mens heeft mij altijd mateloos geboeid. Ik wilde leren en weten en delen. Ik vond antwoorden bij uiteenlopende levensfilosofieën die ik vervolgens vertaalde naar mijn werk als coach, trainer en loopbaanadviseur.

Tantra helpt mij om de energetische schatten die verborgen liggen in mijn lichaam te ontdekken. Zowel individueel als in contact met anderen pas ik de oefeningen toe, waaronder Kashmierse massages, ademtechnieken en tantrische meditaties.
Depressie en verslavingsgedrag, fysieke pijn en emotionele verkramping hebben daarmee plaats gemaakt voor helderheid, het vermogen om mezelf emotioneel te ‘dragen’, compassie en balans.

Het is fijn om mijn ervaring te delen en anderen uit te nodigen tot een ruimer bewustzijn. Een bewustzijn waarin zelfacceptatie leidt tot meer vervulling en verbinding. Fijn om dit op een plek als Helios te kunnen doen!
Helios Centrum Groep