headerimg

TaoTantra massage weekend alleen voor paren


Agenda:

 vrijdag 19 januari 2018 20:00 uur - zondag 21 januari 2018 16:30 uur Aanmelden

Arnoud Colenbrander, Mieke Vos € 315.00 Inclusief volpension

 De prijs is per persoon.

Laat de energie stromen en kom dichter bij je essentie en dichter bij elkaar

Laat de energie stromen en kom dichter bij je essentie en dichter bij elkaar

Wil je samen met je partner leren hoe je elkaar liefdevol en aandachtig kan masseren, hoe je bij jezelf en bij elkaar de seksuele energie kan opwekken en hoe je deze energie tussen jullie kan gaan laten stromen? Kom dan samen naar het TaoTantra massage weekend van Arnoud en Mieke.

Tijdens dit weekend leer je Taoïstische Tantramassage technieken om de seksuele energie op te wekken bij je partner en om je dieper met je partner te verbinden op fysiek en energetisch niveau.

Ben je vertrouwd met de Kashmierse Tantramassage dan is dit de perfecte volgende stap om jezelf met je partner verder te verdiepen in de geheimen van de Tantramassage. Je krijgt dit weekend handvaten aangereikt vanuit de Taoïstische stroming om over het hele lichaam orgastischer te worden en meer te kunnen genieten van het liefdesspel.


Programma onderdelen:

- Taoïstische massage technieken (meridiaanstrekkingen, chi opwekken, vlindermassage en buik- en bekkenmassage)
- Pelvic release massage
- Qi Gong oefeningen
- Tantrameditaties (individueel en met je partner)
- Ademoefeningen (o.a. de Kleine Hemelse Kringloop)
- Contactoefeningen


Voor wie:

Voor stellen die op zoek zijn naar verdieping in hun relatie en bereid zijn dieper het proces met elkaar in te gaan om (weer) meer te kunnen gaan genieten van fysieke intimiteit. Echtparen, liefdespartners en gelegenheidsstellen m/v, v/v en m/m zijn van harte welkom.

Partneroefeningen en de massage uitwisselingen doe je dit weekend met je eigen partner. We verwachten van jullie dat jullie beide comfortabel zijn met bloot in een groep. Enige ervaring met Tantra en/of Tantramassage is prettig. Hoewel alle aangeboden oefeningen en technieken eenvoudig te leren zijn is dit weekend minder geschikt voor stellen zonder enige tantra (massage) ervaring.

Hebben jullie bij Helios een TaoTantra weekend gevolgd of het Body of Bliss Tantramassage weekend, dan is dit weekend een mooie verdiepende stap in jullie relatie.


Gegeven door:

Arnoud Colenbrander

Begeleider Arnoud  Colenbrander

Door een aantal tegenslagen en ervaringen die mijn leven op zijn kop zetten, startte ik in 2003 met mijn pad naar meer bewustwording en ging ik op zoek naar wie ik werkelijk ben. Al gauw kwam ik in aanraking met Tantra waardoor ik meer in mijn lijf kwam, mezelf leerde accepteren en veel meer leerde genieten van lijfelijk contact. Dankzij diverse oefeningen en de vele meditaties die ik beoefende, alleen en met een partner, kwam ik meer en meer thuis bij mezelf. Ook ontdekte ik massage als mijn nieuwe passie en gaf ik mijn loopbaan een totaal andere wending.

Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij.

Dagelijkse beoefening van Zenmeditatie ondersteunt mij bij mijn werk en bevordert mijn doel om tijdens een sessie volledig present te zijn bij mijn cliënt.
Samen met Anina Storteboom geef ik de cursus Tibetaanse Tantramassage. Ook faciliteer ik regelmatig Tantra(massage) avonden bij Helios en ben ik een van de begeleiders van de Tantramassage opleiding.

Om afspraken te maken voor sessies mail tantricheart67@gmail.com of kijk op mijn website: www.tantric-heart.nl


Mieke Vos

Begeleider Mieke  Vos

Sinds eind vorige eeuw ben ik geïnteresseerd in, en beoefen ik qigong. Voor mij bracht het een stuk rust voor mijn altijd drukke en gestreste  geest. Qigong heeft mijn interesse in lichaamsgerichte therapieën en ademhalingstechnieken ook erg gestimuleerd.  Zo ben ik in aanraking gekomen met Rebirthing en ben ik begin deze eeuw begonnen met mijn interesse in massage te ontwikkelen met verschillende cursussen en opleiding. Mijn insteek was mijn eigen behoefte aan aanraking en contact te bevredigen en te geven aan anderen. In mijn opleiding was het uitgangspunt een holistische benadering. Een benadering die alle fysieke, mentale, spirituele kanten van mensen bekijkt en daarmee ‘in gesprek gaat’. Ook is meditatie een vast onderdeel van mijn leven geworden. Door enkele tantrische ervaringen die mij spontaan overkwamen ben ik me meer in tantra gaan verdiepen. Dit bracht me uiteindelijk bij Helios waar ik diverse tantra (massage-)avonden en weekenden heb mee mogen maken en waar ik uiteindelijk ook de Tantra Massage Opleiding  heb afgerond.

Tantra is voor mij het pad volgen naar thuiskomen bij jezelf, fysiek, spiritueel en mentaal. Er mogen zijn zoals je bent, het moment er te mogen laten zijn in liefde en overgave. Een levensinstelling waar ik nog heel veel in te groeien heb en voor mij nog een werkwoord. Het pad is kronkelig en ik geraak er ook regelmatig vanaf.  Door hier met zachtheid en liefde te leren omgaan raak ik steeds meer in balans.  Ik ben dan ook dankbaar dat ik gelijkgestemde mensen om me heen heb om me daarin te steunen en ik vind het fijn om mijn steentje te mogen bijdragen door te assisteren bij Helios.

Ik bied massages aan op Helios. Voor meer informatie kijk op de home page bij ‘Persoonlijke sessies’ Mijn e-mailadre is Info@trinitytantra.nl en mijn website www.trinitytantra.nl
Helios Centrum Groep