headerimg

Liefde en Vallei orgasme weekend voor singles en paren


Agenda:

 vrijdag 1 december 2017 20:00 uur - zondag 3 december 2017 16:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Alma Timmer € 325.00 Inclusief volpension

 

Voorbij het piek-orgasme

Voorbij het piek-orgasme

Het menselijk energie systeem is als een fluit. Zitten onze ‘klankgaten’ deels verstopt, dan is de expressie van onze klankkleur beperkt. De adem die door onze fluit heen blaast is levensenergie. Seksuele energie is niets anders dan levensenergie die een bepaalde toon of frequentie heeft.

Is er onvoldoende vrije energiedoorstroming, dan zie je met name bij mannen nogal eens dat de energie lokaal opgestuwd raakt, met als gevolg een dwangmatige neiging om de levensenergie te ontladen via de onderste ‘fluit-opening’. Hoeveel genot en opluchting zo’n piek-orgastische ervaring je ook kortstondig schenkt, je ervaart op die manier nooit de volle reikwijdte van je orgastisch vermogen.

Upper Limit verhogen

Deze workshop gaat daar verandering in brengen. Je leert je ‘upper limit’ te verhogen. Dit is de bovengrens van hoe vredig, orgastisch en gelukzalig je jezelf kunt voelen zonder dat je oude conditioneringen je weer ‘naar beneden trekken’.

Dit weekend leer je, in Taoïstische termen, zowel met koude chi als met warme (seksuele) chi te werken. Die gaan we op een hartsverbonden manier bij elkaar opwekken en door ons hele lijf laten circuleren.

Op de vrijdagavond beginnen we met wat speelse, hart-openende kennismakings-oefeningen. In korte tijd scheppen we zo met elkaar een intieme, veilige setting.
Na een stukje theoretisch onderricht gaan we onze energiekanalen verlevendigen via de kleine hemelse kringloop meditatie. Daarna nemen we de tijd om via uitgebreide ‘mindful touch’ elkaar een ‘serotonine flush’ te geven waardoor de eerste avond hoogstwaarschijnlijk al voor je eindigt met een diep ontspannen, weldadig aanvoelend lijf.

Seksuele Kung Fu

De volgende dag staat in het teken van seksuele Kung Fu oefeningen. We gaan de energiestroom in de ruggengraat en de voorkant van het lichaam verder op gang helpen en intensiveren.

Je leert de Fa Chi methode van hands-on healing. Die gebruiken we om blokkades in elkaars energiesysteen tot stromen te brengen. Chakra-dans en dynamische bekkenoefeningen in paren helpen daarbij de ‘Kundalini-slang’ die in ons heiligbeen sluimert te laten ontwaken.

Big Draw

Big Draw

We doorlopen de stappen van de ‘Big Draw’ waarmee we de energie omhoog leren trekken.

Naarmate het weekend vordert werken we meer met ‘warme chi’. Op zaterdag zullen we de Vallei-orgastische variant van de Orgastische Meditatie demonstreren waarna je die gaat oefenen in tweetallen. Dit is een geritualiseerde vorm van tantra massage die 3 x 7 minuten beoefend wordt in een variant voor vrouwen en ook in een variant voor mannen.

Op zondag leer en oefen je om in de liefdevolle bedding van de Kashmiersche massage op een verbonden manier de seksuele chi tot stromen te brengen. Dit kan dan naar keuze in drietallen.

Door deze energie niet te ontladen maar via de Big Draw door je hele lijf heen in circulatie te brengen ontstaan er vallei-orgastische lichaamsbelevingen. Dit keer op keer herhalen geeft een verdere verhoging van je energie-niveau waardoor de vallei-orgastische gevoelens zich verdiepen.

Tot slot nodigt Dick je op zondagmiddag uit het een en ander te onderzoeken in jezelf: Wie of wat is het dat al deze gewaarwordingen ervaart? Kun je de subtiele lokroep van de Innerlijke Geliefde in jezelf voelen? Wat weerhoudt je om je over geven aan deze tijdloze Bron van Gelukzaligheid in jezelf?

Voorwaarden voor deelname:

Dit weekend is bedoeld voor mensen die al enige tijd het 'pad van het hart' (het spontaan en onafgebroken liefhebben van alles wat je tegenkomt) beoefenen. In andere woorden: Tantra en het Taoïsme zoals het bedoeld is. Om goed mee te kunnen doen met dit weekend is het belangrijk dat je al enigszins vertrouwd bent met het geven en ontvangen van Tantra massages.

M/v evenwicht

Hoewel wij ons voortdurend inzetten voor een evenwicht tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers kunnen wij dit, met name door last minute afzeggingen, niet garanderen. Wil je als man met een man werken of als vrouw met een vrouw, dan vragen we je samen met een oefenpartner te komen en bij de aanmelding dit te vermelden.

YouTube filmpje over het Vallei orgasme

Onderaan deze pagina vind je een link naar een interview van Heino Jansen met Alma Timmer en Dick Nijssen over het Vallei orgasme.

Corvee

Op Helios is het gebruikelijk dat iedere deelnemer een keer met anderen samen een lichte afwascorvee doet.

7 smaken TaoTantra weekenden

Helios biedt 7 soorten TaoTantra weekenden aan: Experience, Essence, Loving Touch, Sexual Healing, Melting into Being, Liefde en Vallei orgasme en de TaoTantra Reiki 1 cursus.

Zoek je een langer durend aanbod, kijk dan op de website onder ‘Alles is Liefde’. Er is tussen Kerst en Oudjaar een Alles is Liefde Tantra 4-daagse en er is een zomer 5-daagse.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Sinds 1986 heb ik in mijn workshops, maar ook in privé-sessies, vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik op Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie (tantra) weekenden en een tantra jaartraining gegeven. Daarna ben ik onder de noemer TaoTantra hiermee verder gegaan in een steeds verder uitdijend aanbod. Inmiddels heb ik ruim 1000 weekendworkshops en meerdaagses begeleid.

Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die er zo ontstaat in en met jezelf is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren.
Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf.

Dick geeft op Helios ook op individuele basis Tantramassage en intimiteitscoaching sessies.


Alma Timmer

Begeleider Alma  Timmer

Tantra heeft mij laten zien wat ik in mijn leven moest veranderen om vrij te worden. Doordat ik actief aan de slag ben gegaan met de ervaringen uit het verleden, ben ik nu in staat vol van het leven te genieten en dat wens ik jou ook.
Ik werk als Tantra Therapeut in Wageningen. Ik ben breed opgeleid in Shiatsu, Cranio sacraal, CNT (Chi Nei Tsang I en II = orgaan massage) en EFT (Emotional Freedom Techniek).
Mijn passie is mensen helpen met impotentie, (seksuele) trauma’s en mensen coachen met autisme of hooggevoeligheid.
Voor meer informatie zie www.vallei-orgasme.eu of mail naar info@massage-wageningen.nlLink naar kort filmpje over het Vallei-orgasme

Klik hier om naar het filmpje te gaan.


Helios Centrum Groep