headerimg

TaoTantra Reiki 1 cursus voor singles en paren


Agenda:

 vrijdag 2 maart 2018 20:00 uur - zondag 4 maart 2018 16:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 315.00 Inclusief volpension

 Heb je al eerder Reiki bij Dick of Arianne geleerd dan kun je € 50,- korting op je deelname krijgen. Neem daarvoor contact met ons op.
Assistente: Mariëtte Valentin

Waarom TaoTantra Reikicursussen?

Waarom TaoTantra Reikicursussen?

Tijdens Tantrische oefeningen en massages in mijn workshops zie ik (Dick) vaak verschil in kwaliteit van aanraking en tussen mensen die Reiki hebben geleerd en degenen die dat niet hebben gedaan.

Inmiddels hebben naar schatting zo’n miljoen mensen in Nederland al Reiki geleerd en lijkt het alsof Reiki, geheel onterecht, een beetje een oubollig imago heeft gekregen. Dat komt mede doordat er inmiddels ook allerlei ‘verwaterde vormen’ van Reiki geleerd worden die niet meer de spirit dragen van de oorspronkelijke Reiki zoals ik die ooit in 1986 heb geleerd.

Mijn ervaring is dat Reiki een krachtige hart-openende energie is die je ondersteunt in je weg naar waar het in Tantra in wezen om gaat: het spontaan en onvoorwaardelijk liefhebben van het Leven in en door al zijn verschijningsvormen heen. De TaoTantra Reiki cursussen die ik geef zijn daar dan ook op gericht.

Tijdens een TaoTantra Reiki cursus krijg je vier inwijdingen. Deze inwijdingen openen genezende energiekanalen bij je waardoor de universele levensenergie die we Reiki noemen gaat stromen. Je zult dat gaan merken doordat je handen gaan tintelen of warm worden, je energie door je hele lichaam voelt stromen en er een diepe, weldadige ontspanning ontstaat.

Ben je eenmaal ingewijd in Reiki dan kun je deze energie moeiteloos aan zowel jezelf als aan anderen doorgeven. Daar zul je in deze workshop uitgebreid van kunnen genieten, hoewel, het ook kan gebeuren dat de Reiki energie nog even wat oude pijn en niet-liefde naar de oppervlakte stuwt om geheeld te worden!

In deze cursus behandel je elkaar uitgebreid met Reiki. Ontvang je Reiki dan lig je op een Reiki behandeltafel en word je door een of meerdere mensen de handen opgelegd. Je leert de TaoTantra Reiki handposities waarbij, in tegenstelling tot andere Reiki stromingen, ook de erogene zones meegenomen kunnen worden wanneer dat voor gever en ontvanger passend voelt.

De cursus vindt plaats in een comfortabel verwarmde ruimte waarbij iedereen uitgenodigd wordt om tijdens de behandelingen gekleed te zijn in een pareo, een kleurige tantrische omslagdoek.

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om er ook thuis mee aan de slag te gaan. Ik zal je het een en ander vertellen over de ontstaansgeschiedenis van Reiki. Je leert hoe je Reiki kunt inzetten bij lichamelijke en psychische klachten. Verder zal ik specifiek ingaan op hoe helend Reiki is bij blokkades en trauma’s op seksueel gebied en hoe je Reiki hiervoor kunt gebruiken in een Tantrische massagepraktijk.

Op de zondagmiddag is er de gelegenheid om, na mijn demo daarvan, de cursus af te sluiten met een TaoTantra Reiki massage uitwisseling.

Na de cursus ontvang je een TaoTantra Reiki cursus certificaat.

Kort intro filmpje op YouTube

Kort intro filmpje op YouTube

Wanneer je naar beneden scrollt, vind je de link naar een kort fimpje over de TaoTantra Reiki 1 cursus.

Ervaringen

'Tot mijn grote vreugde heb ik ervaren dat niet alleen Reiki invloed heeft op de Tao Tantra massages maar dat het oplossen van mijn blokkades op seksueel gebied (door de Tao Tantra weekenden) en het in contact komen met mijn Kundalini-energie, de Reiki energie heftiger dan ooit laten stromen. De liefde en de energie die ik kon voelen waren bijna overweldigend. De overgave hieraan, wat een bevrijding! En wat een prachtige combinatie, Reiki en Tao Tantra. Ik voel me zo'n blij ei, echt bizar. De ontmoetingen met gelijkgestemden (vrije zielen) heeft mij zo goed gedaan. Het wordt voor mij steeds meer helder hoe ik mijn leven wil inrichten op relatiegebied. Voor dit moment. Ik geniet enorm en de Tantra weekenden hebben daar absoluut een groot aandeel in gehad. Dank je wel.’    Diana

7 smaken TaoTantra weekenden

Helios biedt 7 soorten TaoTantra weekenden aan: Experience, Essence, Loving Touch, Sexual Healing, Melting into Being, Liefde en Vallei orgasme en de TaoTantra Reiki 1 cursus.

Zoek je een langer durend aanbod, kijk dan op de website onder ‘Alles is Liefde’. Er is tussen Kerst en Oudjaar een Alles is Liefde Tantra 4-daagse en er is een zomer 5-daagse.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick   Nijssen

Dick studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen te Bloemendaal. Daarna deed hij verschillende opleidingen in therapeutische disciplines zoals Innerlijk Kind werk, Living Essence, The Work of Byron Katie en Tantra.

In 1986 leerde hij Reiki en begon een praktijk in Reiki en Klassieke Homeopathie in Lelystad. In 1988 werd hij tot Reiki Master opgeleid door Michael Hartley en Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Dick is inmiddels 26 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de allereerste Reiki Masters in Nederland. Hij heeft inmiddels duizenden mensen Reiki geleerd in het binnen- en buitenland.
Hij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki. Hij bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.            Link naar kort filmpje over de TaoTantra Reikicursus

Klik hier om het filmpje te bekijken.
 

 


Helios Centrum Groep