headerimg

Healing Love vrouwenweekend met Mariska Linnenbank


Agenda:

 vrijdag 5 april 2019 20:00 uur - zondag 7 april 2019 16:30 uur Aanmelden

Mariska Linnenbank € 315.00 inclusief volpension

 

Healing Love

Healing Love

Heb jij zin in een weekend lang aandacht voor jezelf, het vrouwelijke in jou, vanuit de verbinding die vrouwen van nature met elkaar hebben? We kunnen veel leren van de openheid van andere vrouwen en steun ervaren in het samen zijn.
Een weekend waarin heling mag plaatsvinden rondom vrouwelijke thema’s, maar waar ook ruimte is voor humor, speelsheid en lichtheid. In een veilige bedding weer in contact komen met jouw eigen levenskracht.

Vrouwelijke (Yin) kwaliteiten in ons zijn o.a. het bewegende, het spelende, het intuïtieve. Haar grootste kwaliteit is overgave, daar waar geen controle is: waar je kunt ontspannen in jezelf en in het contact met de ander. Daar waar heling kan plaatsvinden in het (collectieve) vrouwelijk pijnlichaam.

We zullen veel aandacht besteden aan de hart – yoni verbinding. Je leert hoe je vitale levensenergie, die in ons bekken begint, kunt wakker maken en haar door je lichaam kunt laten dansen, waar ze in ons hart liefde wordt en in ons hoofd creativiteit. Je leert te werken met manifestatiekracht en te vertrouwen op je intuïtie.
Binnen de taoïstische “Healing Love” is het werken met eitjes van natuursteen, ook wel yoni eitjes genoemd een prachtig instrument om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven. We zullen hiermee gezamenlijk gaan oefenen tijdens een “Yoni ei Ritueel”.

Een paar voordelen van het werken met eitjes zijn bijvoorbeeld een toename van jouw intuitie, meer flow en manifestatiekracht in je leven, een stevige(re) bekkenbodem, loslaten van blokkades en meer bewustzijn in het bekkengebied, verminderen van PMS en menopauze symptomen, levendige uitstraling, vrolijkheid en creativiteit. Er is voldoende mogelijkheid om er tijdens het weekend eentje aan te schaffen.

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen?

In deze workshop brengen we kennis en technieken vanuit verschillende stromingen samen: vanuit het taoisme, het sjamanisme en systemisch werk. We werken o.a. met het gedachtengoed vanuit de Healing Tao. Dit is een moderne training gestoeld op eeuwenoude Taoïstische tradities en alchemistische formules die vitaliteit, flexibiliteit en zelfgenezend vermogen vergroten en je helpen je eigen pad te kiezen.

Door middel van dans, beweging, naar binnen keren, krachtige energetische oefeningen, oefeningen met andere vrouwen, sharen, massage, ademwerk en rituelen creëren we een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te helen, te verwerken, te inspireren en geïnspireerd worden, om te lachen en om gek te doen. Dit alles altijd met respect voor ieders individuele grenzen.

Dit weekend is voor alle vrouwen: jong en ouder, alleenstaand of samen, wel of (nog) niet moeder, lesbisch, hetero of bi. Voel je welkom precies zoals je bent in het warme bad van dit weekend.


Ervaringen van deelneemsters

Ervaringen van deelneemsters

Heerlijk weekend gehad met Mariska en alle andere vrouwen, zodat het weer kan/ mag stromen. Het was genieten.
Hartengroet Adriana

Wat een prachtig, liefdevol verwenweekend. We zijn enorm warm ontvangen in een bad van vrouwelijke energie.

Het weekend heeft me veel gebracht. Een hernieuwde kennismaking met mijn yoni, bewustwording van onbewust aantrekken van hele kleine spiertjes…die kan ik nu loslaten, waardoor hinderlijke pijnklachten zijn verdwenen.
Mijn onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen….speelsheid kan er weer zijn door de bevrijdende maar toch subtiele oefeningen. Ik heb het gevoel dat ik seksueel volwassen ben geworden dit weekend. En dit heeft zeker een mooi effect voor mijn huwelijk (-;   Veel dank lieve Mariska voor je warme, sprankelende, aanstekelijke en veilige begeleiding!
E.

Lieve Mariska,
Na anderhalf jaar dompelde ik opnieuw onder in het Healing Love weekend… een cadeau aan mezelf!!Ik verheugde me op het weerzien met jou evenals jouw creatieve assistente Marieke.
Het was meer dan alleen genieten, juist mezelf meer tijd en ruimte te geven, in het Hier en Nu te zijn en te blijven, in de …stilte …van de meditatie… wachten en voelen. Langzaam en zacht ont-wikkelde zich meer ruimte in mijn bekkenbodem evenals het gebied rond en in mijn Yoni. Heel dichtbij met meer bewust zijn in het kontakt met mijn totale lichaam .   Het voelde zoo welkom, als een liefdevolle omarming.

Een heerlijk weekend met vrouwen, uitwisselen, dansen, masseren, ervaringen delen. Dit allemaal in de sfeervol ingerichte Kota .Een zorgvuldig uitgebalanceerd en leerzaam programma. Waar nodig gaf jij persoonlijke aandacht en tijd voor iedere deelneemster.

Met de nodige humor en jouw stralende lach maakte dit het Healing Love weekend weer helemaal compleet.
Zelfs een lang gekoesterde wens van mij om buiten in de nazomer aan een lange tafel in een oude boomgaard te genieten met elkaar (en van de heerlijke Therese maaltijden) kwam uit.  Vanuit mijn Hart dankjewel Mariska.Tot slot: Aan alle prachtige vrouwen: Geef je zelf deze Healing Love reis cadeau!! 
H. H.
 
Ik heb ontzettend genoten van het vrouwenweekend, de opzet en de begeleiding was in een woord GEWELDIG!
Het was een cadeau voor mezelf, iets waar ik nu nog van nageniet! Zoveel liefdesvreugde, energie en wijsheid ontvangen.
Ik voel nog steeds de energiestroom door me heen gaan en geniet daar nog iedere dag van.
Het dansen was heerlijk, het eten was zalig en de groep was heel gezellig!
Ik ga verder op ontdekkingstocht.... het weekend heeft veel geopend bij mij.
Kortom een weekend die ik iedere vrouw gun, zeker een aanrader en jullie zien mij zeker nog eens terug. Veel liefs en bedankt, Jolanda

Ik heb 't weekend van begin tot eind als een mooie reis ervaren.  Je geeft op een oprechte en warme manier aandacht aan iedereen. Er kwamen bij mij ook nare gevoelens naar boven, maar ze mochten er gewoon zijn. Ik heb 't als heel fijn en prettig ervaren hoe je me hierin begeleid hebt. 't Heeft me ook hele mooie inzichten gegeven, hoe je op een respectvolle, subtiele manier met jezelf en met uitdagingen om mag gaan.  Ik ben je enorm dankbaar, zal 't niet gauw vergeten!

Ik kijk met een heel blij en vervuld gevoel, een energiestromend lijf en een warm hart terug op afgelopen weekend.
Het weekend was zo veilig, zo uitnodigend... Voor mij in subtiliteit nieuwe dingen voelen en daarmee eigenlijk ook in grootsheid mezelf te voelen. Ik kwam met een heel warm hart voor mijn man thuis en met al de opgedane energie was er ruimte voor prachtige en hele fijne rustige subtiele intimiteit tussen ons. Ergens op weer een hele nieuwe manier. Nog heerlijke dingen te ontdekken dus. Ik kijk ernaar uit...

Ik voel nog steeds de energiestroom door me heen gaan en geniet daar erg van.
Het dansen was heerlijk, het eten was heerlijk, de groep was heel fijn. En jullie begeleiding warm, liefdevol en vanuit plezier en genieten neergezet (en daarmee leven jullie ook voor wat je uitdraagt)!
Anoniem

Heeeeeerlijk weekend was het. Zou wel eeuwig door kunnen gaan.
Nogmaals dank!!
Anoniem

Voel me rustig en blij van binnen, heerlijk..........voelt als een stuk meer openheid.........
Heb me gedragen gevoeld door je energie en natuurlijk doen we dit allemaal samen, maar het wordt wel door jou neergezet.
Dit heeft me goed gedaan! Dank je wel!
Anoniem

Nog eens bedankt voor het prachtige weekend! Het is onbeschrijflijk wat een effect het op me had: ik voel me liefdevol, vrij en licht, opgewekt. Ik straal gewoonweg. Verschillende mensen zien 'iets' aan mij :-) Het heeft me beroerd en geroerd.  
Het was een overweldigende ervaring die ik elke vrouw gun. Mijn intentie was om, zoals in oude tradities gebruikelijk, deel te nemen aan een vrouwen samenzijn. Als zusters bij de bron, een delen van kennis van het vrouwenlichaam en het vrijmaken van blokkades, oude ervaringen en overtuigingen. Bovenal de totale potentie van het eigen lijf te leren kennen en te genieten. Het weekend was zorgvuldig en respectvol opgebouwd zodat iedere stap, die vooraf kwetsbaar leek, in werkelijkheid een natuurlijke en verrijkende ervaring werd.
Jolan

Ik heb intens genoten van het weekend. Het was één groot cadeau voor mezelf; ik gun dit iedere vrouw! De fijne, warme en veilige sfeer die door Mariska werd gecreëerd zorgde ervoor dat er ruimte was om te ontdekken, jezelf er volledig te mogen laten zijn en alle emoties en gevoelens te mogen ervaren die zich aandienden. Ook de heldere uitleg bij de verschillende oefeningen, gepaard met een fijn gevoel voor humor en openheid maakte dat alles helder was. Door het weekend ben ik weer een stapje dichterbij mijzelf gekomen en heb ik kunnen ervaren wat voor waanzinnig moois er nog allemaal te ontdekken is. Het weekend was prachtig mooi opgebouwd, met heerlijk eten en in een prachtige omgeving. Ik vind het ook heel erg fijn dat ik nu een aantal meditatie vormen heb geleerd die ik thuis zelf verder toe kan passen. Ik ga verder op ontdekkingstocht....het weekend heeft het avontuur in mij geopend :)
Eva

Vooreerst wil ik je vanuit mijn hartje heel erg bedanken voor het prachtige weekend dat je me gegeven hebt. Ik heb veel inzichten mee naar huis gekregen, niet alleen over mijn vrouw-zijn, ook wat betreft mijn relatie en mijn rol daarin zijn er duidelijkheden gekomen. Dank u wel, een prachtig cadeau!
Jouw manier van lesgeven is zo warm, zo spontaan, zo ongedwongen en sereen… en dat voor thema’s die toch erg intiem en gevoelig zijn. Je gaf me een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen…

Nogmaals dank u wel voor alles wat je me gebracht hebt. Het weekend was af, niet alleen qua inhoud, maar ook de materiële invulling was super verzorgd tot in de kleinste details. Als deelnemer kon ik heel goed voelen dat je dit met hart en ziel doet en dat het wel en wee van iedere deelnemer voor jou belangrijk is. Ik heb je ervaren als een heel fijne, warmhartige en erg professionele dame die er moeiteloos is slaagt een veilige, geborgen en sfeervolle omgeving te creëren, topklasse!  
Patricia

Ik heb ontzettend genoten van het vrouwenweekend, de opzet en de begeleiding was in een woord GEWELDIG!
Het was een cadeau voor mezelf, iets waar ik nu nog van nageniet! Zoveel liefdesvreugde, energie en wijsheid ontvangen.
Ik voel nog steeds de energiestroom door me heen gaan en geniet daar nog iedere dag van.
Het dansen was heerlijk, het eten was zalig en de groep was heel gezellig!
Ik ga verder op ontdekkingstocht....het weekend heeft veel geopend bij mij.
Kortom een weekend die ik iedere vrouw gun, zeker een aanrader en jullie zien mij zeker nog eens terug.
Veel liefs en bedankt, Jolanda

Gegeven door:

Mariska Linnenbank

Begeleider Mariska  Linnenbank

Ik volgde mijn eerste bewustwordingstraining ruim 20 jaar geleden en sindsdien hou ik me intensief bezig met bewustwording in de ruimste zin van het woord. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik vele stromingen onderzocht en bestudeerd en dit heeft geleid tot een werkwijze waarbij ik gebruik maak van helingstechnieken, lichaams-& energetisch werk, massage, non-dualiteit, polariteit, kundalini energie, systemisch en sjamanistisch werk.

In mijn loopbaan- en coachingspraktijk SpringLicht begeleid ik regelmatig vrouwen met issues rondom hun vrouwelijkheid, hooggevoeligheid, loopbaan en persoonlijke issues. Tevens ben ik als free lancer werkzaam in het Human Resources vakgebied.

Inspiratie krijg ik van het werken met mensen, in-contact-zijn, nieuwe dingen leren, de natuur, dansen, yoga, chi kung, bewustzijnsontwikkeling, healing tao, kunst, lekker eten en koken, lachen, balkonieren, reizen en andere culturen.
Ik ben geïnspireerd en heb getraind bij leraren zoals David Deida, Michaela Boehm, Daniel Odier, Mantak Chia, Saida Desilets, Shashi Solluna, Ma Ananda Sarita en Tao Semko. Ik ben gecertificeerd Healing Love Instructor (Universal Healing Tao).
Helios Centrum Groep