headerimg

Healing Love vrouwenweekend met Mariska Linnenbank


Agenda:

 vrijdag 28 september 2018 20:00 uur - zondag 30 september 2018 16:30 uur Aanmelden

Mariska Linnenbank € 315.00 inclusief volpension

 

 vrijdag 5 april 2019 20:00 uur - zondag 7 april 2019 16:30 uur Aanmelden

Mariska Linnenbank € 315.00 inclusief volpension

 

Healing Love

Healing Love

Heb jij zin in een weekend lang aandacht voor jezelf, het vrouwelijke in jou, vanuit de verbinding die vrouwen van nature met elkaar hebben? We kunnen veel leren van de openheid van andere vrouwen en steun ervaren in het samen zijn.
Een weekend waarin heling mag plaatsvinden rondom vrouwelijke thema’s, maar waar ook ruimte is voor humor, speelsheid en lichtheid. In een veilige bedding weer in contact komen met jouw eigen levenskracht.

Vrouwelijke (Yin) kwaliteiten in ons zijn o.a. het bewegende, het spelende, het intuïtieve. Haar grootste kwaliteit is overgave, daar waar geen controle is: waar je kunt ontspannen in jezelf en in het contact met de ander. Daar waar heling kan plaatsvinden in het (collectieve) vrouwelijk pijnlichaam.

We zullen veel aandacht besteden aan de hart – onderbuik verbinding (daar waar jouw intuïtie huist) Je leert hoe je vitale levensenergie kunt opwekken en haar door je lichaam kunt laten dansen, om haar te transformeren naar hartegloed en creativiteit. Je leert te werken met manifestatiekracht en vertrouwen op je intuïtie.

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen?

In deze workshop brengen we kennis en technieken vanuit verschillende stromingen samen: vanuit het taoisme, het sjamanisme en systemisch werk. We werken o.a. met het gedachtengoed vanuit de Healing Tao. Dit is een moderne training gestoeld op eeuwenoude Taoïstische tradities en alchemistische formules die vitaliteit, flexibiliteit en zelfgenezend vermogen vergroten en je helpen je eigen pad te kiezen.

Binnen de taoïstische “Healing Love” is het werken met eitjes van natuursteen (o.a. jade, rozenkwarts, obsidiaan) een prachtig instrument om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven. We zullen hiermee gezamenlijk gaan oefenen tijdens een “Jade ei Ritueel”.

Een paar voordelen van het werken met eitjes zijn bijvoorbeeld een toename van jouw intuitie, meer flow en manifestatiekracht in je leven, een stevige(re) bekkenbodem, verminderen van PMS en menopauze symptomen, levendige uitstraling, vrolijkheid en creativiteit. Er is voldoende mogelijkheid om er tijdens het weekend eentje aan te schaffen.

Door middel van dans, beweging, naar binnen keren, krachtige energetische oefeningen, oefeningen met andere vrouwen, sharen, massage, ademwerk en rituelen creëren we een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te helen, te verwerken, te inspireren en geïnspireerd worden, om te lachen en om gek te doen. Dit alles altijd met respect voor ieders individuele grenzen.

Ervaringen van deelneemsters

Ervaringen van deelneemsters

Ik kijk met een heel blij en vervuld gevoel, een energiestromend lijf en een warm hart terug op afgelopen weekend.
Het weekend was zo veilig, zo uitnodigend... Voor mij in subtiliteit nieuwe dingen voelen en daarmee eigenlijk ook in grootsheid mezelf te voelen. Ik kwam met een heel warm hart voor mijn man thuis en met al de opgedane energie was er ruimte voor prachtige en hele fijne rustige subtiele intimiteit tussen ons. Ergens op weer een hele nieuwe manier. Nog heerlijke dingen te ontdekken dus. Ik kijk ernaar uit...

Ik voel nog steeds de energiestroom door me heen gaan en geniet daar erg van.
Het dansen was heerlijk, het eten was heerlijk, de groep was heel fijn. En jullie begeleiding warm, liefdevol en vanuit plezier en genieten neergezet (en daarmee leven jullie ook voor wat je uitdraagt)!
Anoniem

Heeeeeerlijk weekend was het. Zou wel eeuwig door kunnen gaan.
Nogmaals dank!!
Anoniem

Voel me rustig en blij van binnen, heerlijk..........voelt als een stuk meer openheid.........
Heb me gedragen gevoeld door je energie en natuurlijk doen we dit allemaal samen, maar het wordt wel door jou neergezet.
Dit heeft me goed gedaan! Dank je wel!
Anoniem

Nog eens bedankt voor het prachtige weekend! Het is onbeschrijflijk wat een effect het op me had: ik voel me liefdevol, vrij en licht, opgewekt. Ik straal gewoonweg. Verschillende mensen zien 'iets' aan mij :-) Het heeft me beroerd en geroerd.  
Het was een overweldigende ervaring die ik elke vrouw gun. Mijn intentie was om, zoals in oude tradities gebruikelijk, deel te nemen aan een vrouwen samenzijn. Als zusters bij de bron, een delen van kennis van het vrouwenlichaam en het vrijmaken van blokkades, oude ervaringen en overtuigingen. Bovenal de totale potentie van het eigen lijf te leren kennen en te genieten. Het weekend was zorgvuldig en respectvol opgebouwd zodat iedere stap, die vooraf kwetsbaar leek, in werkelijkheid een natuurlijke en verrijkende ervaring werd.
Jolan

Ik heb intens genoten van het weekend. Het was één groot cadeau voor mezelf; ik gun dit iedere vrouw! De fijne, warme en veilige sfeer die door Mariska werd gecreëerd zorgde ervoor dat er ruimte was om te ontdekken, jezelf er volledig te mogen laten zijn en alle emoties en gevoelens te mogen ervaren die zich aandienden. Ook de heldere uitleg bij de verschillende oefeningen, gepaard met een fijn gevoel voor humor en openheid maakte dat alles helder was. Door het weekend ben ik weer een stapje dichterbij mijzelf gekomen en heb ik kunnen ervaren wat voor waanzinnig moois er nog allemaal te ontdekken is. Het weekend was prachtig mooi opgebouwd, met heerlijk eten en in een prachtige omgeving. Ik vind het ook heel erg fijn dat ik nu een aantal meditatie vormen heb geleerd die ik thuis zelf verder toe kan passen. Ik ga verder op ontdekkingstocht....het weekend heeft het avontuur in mij geopend :)
Eva

Vooreerst wil ik je vanuit mijn hartje heel erg bedanken voor het prachtige weekend dat je me gegeven hebt. Ik heb veel inzichten mee naar huis gekregen, niet alleen over mijn vrouw-zijn, ook wat betreft mijn relatie en mijn rol daarin zijn er duidelijkheden gekomen. Dank u wel, een prachtig cadeau!
Jouw manier van lesgeven is zo warm, zo spontaan, zo ongedwongen en sereen… en dat voor thema’s die toch erg intiem en gevoelig zijn. Je gaf me een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen…

Nogmaals dank u wel voor alles wat je me gebracht hebt. Het weekend was af, niet alleen qua inhoud, maar ook de materiële invulling was super verzorgd tot in de kleinste details. Als deelnemer kon ik heel goed voelen dat je dit met hart en ziel doet en dat het wel en wee van iedere deelnemer voor jou belangrijk is. Ik heb je ervaren als een heel fijne, warmhartige en erg professionele dame die er moeiteloos is slaagt een veilige, geborgen en sfeervolle omgeving te creëren, topklasse!  
Patricia

Gegeven door:

Mariska Linnenbank

Begeleider Mariska  Linnenbank

Ik volgde mijn eerste bewustwordingstraining ruim 20 jaar geleden en sindsdien hou ik me intensief bezig met bewustwording in de ruimste zin van het woord. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik vele stromingen onderzocht en bestudeerd en dit heeft geleid tot een werkwijze waarbij ik gebruik maak van helingstechnieken, lichaams-& energetisch werk, massage, non-dualiteit, polariteit, kundalini energie, systemisch en sjamanistisch werk.

In mijn loopbaan- en coachingspraktijk SpringLicht begeleid ik regelmatig vrouwen met issues rondom hun vrouwelijkheid, hooggevoeligheid, loopbaan en persoonlijke issues. Tevens ben ik als free lancer werkzaam in het Human Resources vakgebied.

Inspiratie krijg ik van het werken met mensen, in-contact-zijn, nieuwe dingen leren, de natuur, dansen, yoga, chi kung, bewustzijnsontwikkeling, healing tao, kunst, lekker eten en koken, lachen, balkonieren, reizen en andere culturen.
Ik ben geïnspireerd en heb getraind bij leraren zoals David Deida, Michaela Boehm, Daniel Odier, Mantak Chia, Saida Desilets, Shashi Solluna, Ma Ananda Sarita en Tao Semko. Ik ben gecertificeerd Healing Love Instructor (Universal Healing Tao).
Helios Centrum Groep