helios
headerimg

Reiki Satsangha Wereld Healing dag


Agenda:

 zaterdag 4 mei 2024 10:30 - 17:00 uur Aanmelden

Dicd Nijssen, Marian Boers € 25.00 Eigen lunch meebrengen

Reiki voor de wereld maar ook voor jezelf

Reiki voor de wereld maar ook voor jezelf

Op Helios hebben wij 35 jaar ervaring met Reiki sturen naar de brandhaarden in de wereld. In deze tijd is dat harder nodig dan ooit. Of je nu Reiki 1, 2 of 3 hebt, je bent deze dag van harte welkom om in een krachtig energieveld via een geleide Hart- en Reiki meditatie daar helende energie naartoe te sturen, waar het het hardste nodig is.

Daarnaast is dit een fijne dag om ook jezelf te verwennen met heerlijke hands-on Reiki uitwisselingen in drie- of meertallen (op de Reikibehandeltafel).

De dag heeft een mooie opbouw. We beginnen ’s ochtends met wat losmaak- en qigong oefeningen waardoor we de energie al tot stromen brengen. Je maakt contact met meerdere mensen waarbij je ook Reiki-technieken van dr. Usui gaat ervaren die wat in onbruik zijn geraakt.

De dag eindigen we met een uitgebreide visualisatie, liggend op een matras, waarna je verkwikt en energetisch opgeladen naar huis keert.

Voor mensen die aan beide dagen mee willen doen is er de mogelijkheid om te blijven slapen met eenvoudig(e) ontbijt en lunch op de zondag (broodmaaltijd). Overnachting € 55,00, per maaltijd betaal je dan € 10,00 extra. Geef je hiervoor op via info@helioscentrum.nl

Deze dag is ook een fijne manier om te ervaren wat een Reiki Satsangha meerdaagse voor jou zou kunnen betekenen.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee klaar. Kom ruim op tijd zodat we op tijd kunnen beginnen. Vergeet niet een eigen lunchpakketje mee te nemen.
Iedereen die ooit Reiki heeft geleerd op een cursus die langer duurde dan een dag en daarin 4 Reiki inwijdingen heeft ontvangen van een fysiek aanwezige master is welkom om zich op te geven.

Gegeven door:

Dicd Nijssen

Begeleider Dicd  Nijssen

Dick studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen te Bloemendaal. Daarna deed hij verschillende opleidingen in therapeutische en spirituele disciplines zoals Innerlijk Kind werk, Core-Energetica, Living Essence, The Work of Byron Katie en massage.

In 1986 leerde hij Reiki en begon een praktijk in Reiki en Klassieke Homeopathie in Lelystad. In 1988 werd hij tot Reiki Master opgeleid door Michael Hartley en Grandmaster Phyllis Lei Furumoto en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland. Hij heeft inmiddels duizenden mensen Reiki geleerd in het binnen- en buitenland.
Hij werkt volgens het Usui Systeem van Reiki. Hij bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.            


Marian Boers

Begeleider Marian  Boers

Marian over zichzelf:

Reiki en onderwijs aan kinderen: mijn twee grote liefdes op werkgebied.

Ruim 30 jaar geleden kwam Reiki op mijn pad, en sindsdien is Reiki de basis in alles wat ik doe, ik verbaas me nog elke dag over de diepe krachtige werking van Reiki.

Ik ben opgeleid als Reikimaster op Helios. Eind jaren ‘90 heb ik zowel op Helios als door het hele land honderden mensen Reiki geleerd.

Vanaf 2000 ben ik weer gaan werken in het onderwijs. Naast het toepassen van Reiki voor mijzelf en mijn gezin heb ik in die jaren een onderwijsprogramma ontworpen waarbij kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met Reiki.
Sinds 2023 ben ik weer fulltime bezig met Reiki. In mijn praktijk in Kijkduin (Den Haag) geef ik Reikicursussen/behandelingen en Reiki coaching voor ouders en leerkrachten. Daarnaast werk ik op aanvraag op locatie.
www.reikimarianboers.nl.

Afgelopen december heb ik in de eerste Reiki Satsangha Seva een groep deelnemers Reiki I geleerd.
Als deelnemer zul je merken hoe fijn het is om in de warme bedding van een grote groep, te starten met Reiki. Wat een cadeau!
Helios Centrum Groep