headerimg

Werk en Essentie Opstellingendag met Irène van Doesburg


Agenda:

 vrijdag 22 februari 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Irène van Doesburg € 95.00 Eigen lunch meenemen

 Als je in dit vak op 'Aanmelden' klikt, wil en kun je een vraag onderzoeken in een opstelling.

 vrijdag 22 februari 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Irène van Doesburg € 65.00 Eigen lunch meenemen

 Als je in dit vak op 'Aanmelden' klikt, dan wil je representant zijn en nog geen eigen opstelling doen.

 vrijdag 22 maart 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Irène van Doesburg € 95.00 Eigen lunch meenemen

 Als je in dit vak op 'Aanmelden' klikt, wil en kun je een vraag onderzoeken in een opstelling.

 vrijdag 22 maart 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Irène van Doesburg € 65.00 Eigen lunch meenemen

 Als je in dit vak op 'Aanmelden' klikt, dan wil je representant zijn en nog geen eigen opstelling doen.

Stap voor stap geïnspireerd op weg naar meer werkplezier en levensvervulling.

Stap voor stap geïnspireerd op weg naar meer werkplezier en levensvervulling.


* Als je wilt dat het in je werk meer gaat stromen….
* Als je vast zit in patronen en eigenlijk niet weet hoe je verder moet….
* Als je toe bent aan het werken met onbewuste drijfveren en processen….

Dan zou het opstellingenwerk dat Irène rondom werk en Essentie op Helios aanbiedt, wel eens iets voor jou kunnen zijn. Opstellingenwerk is een bijzondere en effectieve manier om nieuw licht te laten schijnen op jouw vragen. Samen gaan we op zoek naar oplossingen en laten we ons dragen door de wijsheid van het helende veld.

Meer dan 80% van ons gedrag is onbewust. Eigenlijk zien we alleen het topje van de ijsberg. Vaak weet je niet waarom je de dingen doet zoals je ze doet, maar je doet ze toch steeds weer. Met een opstelling nemen we een ‘kijkje onder water’ naar de verborgen schatten die ons verder kunnen brengen.

We verkennen onbewuste drijfveren, gedachten en gevoelens die er misschien in het dagelijks leven niet altijd mogen zijn. Door mensen echt in de ruimte op te stellen, kun je jouw vraag beeldend in kaart brengen. Dit geeft veel informatie en is bijzonder leerzaam. Na afloop voel je je vaak ruimer en lichter.

Deze dag is voor jou als je:


* bijvoorbeeld al een paar keer van organisatie bent gewisseld, maar je toch steeds tegen dezelfde issues aanloopt.
* of al jaren bij dezelfde organisatie werkt maar niet de sprong durft te wagen naar een ander bedrijf of andere bedrijfstak, terwijl je het wel goed zou kunnen.
* het gewoon ontzettend zat bent en eigenlijk niet eens weet waar het echt aan ligt.

Als je leven ‘klopt’, dan is je leven, maar ook je werk, een uitdrukking van wie jij werkelijk bent, van jouw Essentie. Het is een heerlijk gevoel als het werk wat je doet samenvalt met jouw talenten en kwaliteiten, als je precies doet wat je moet en wilt doen. Het lijkt dan alsof de dingen bijna vanzelf gaan.

Als dat niet meer gebeurt, dan kom je op den duur droog te staan. Het stroomt niet meer en je bent al moe als je alleen al aan je werk dénkt. Het vervelende is dat je er vaak wel wat aan wilt doen, maar niet goed weet waar de schoen nu precies wringt of waar je moet beginnen.

Samen onderzoeken en oplossen

Samen onderzoeken en oplossen


Deze opstellingendag is bedoeld voor mensen die graag op een andere en zinvolle manier naar hun werk willen kijken. Die tegen problemen aanlopen en zin hebben om dit samen met anderen te onderzoeken en op te lossen.

Met het opstellingenwerk kunnen we samen op een diepere laag kijken en voelen wat er wel en niet klopt aan je werk. Het is een betekenisvolle, bewustzijnsverruimende manier van werken waar je samen met de groep van de opstellingendag nieuwe inzichten verwerft. Stap voor stap kun je daardoor geïnspireerd op weg naar meer werkplezier en levensvervulling. Ook het contact met andere deelnemers die in soortgelijke situaties zitten en het staan in hun opstellingen, kan een enorme eyeopener voor je zijn.

Aanmelden als vraaginbrenger of als representant


Het inschrijfbedrag varieert: voor het onderzoeken van een eigen vraag is meer voorbereiding en begeleiding nodig en je krijgt het antwoord ‘op maat’. Dit betekent niet dat je als representant zonder ervaringen en inzichten naar huis zou gaan, in tegendeel! Je kunt juist veel leren van (het staan in) de opstellingen van anderen. Bovendien doen we algemene, verrassende opstellingen voor alle deelnemers, zoals een geldopstelling en het lopen naar de ongeplande toekomst.
(Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en fiscaal aftrekbaar als opleidingskosten.)

Gegeven door:

Irène van Doesburg

Begeleider Irène  van Doesburg

Op mijn pad naar persoonlijke ontwikkeling en groei kwam ik zo’n twintig jaar geleden in contact met het systemisch werken en het opstellingenwerk. Naar gelang de bijvoorbeeld (spirituele) opleiding of (massage) cursus, werden er eigenschappen van een persoon opgesteld of een lichaam met organen. Soms werden complexe delen van organisaties en hele gezinnen tot vijf generaties terug opgesteld.

In het begin vond ik dit een vreemde toestand en was ik een beetje benauwd om zelf een vraag in te brengen. Je had geen controle over de uitkomst, dingen die je had gezien kon je niet meer wegdenken en al dat voelen… ik moest er behoorlijk aan wennen. Maar na verloop van tijd werd ik echt gegrepen door deze andere manier van werken: het samen met ander mensen uitzoeken welke dingen in je onbewuste spelen, die boven water halen en daarmee vervolgens ook echt aan de slag gaan. Het gaf me ontzettend veel energie en plezier.

In 2010 heb ik bij Heilig Vuur de basisopleiding, de vervolgopleiding systemisch werken voor professionals en de opleiding organisatiedynamieken gevolgd. Vervolgens ben ik daar vijf jaar met heel veel plezier begeleider geweest. In totaal heb ik in honderden opstellingen gestaan, voor onnoembaar veel verschillende personen, eigenschappen, organisaties enz. Elke opstelling is een klein wonder op zich. De emoties die je ervaart voor een ander, kunnen ook jezelf diep raken. Ik voel verwondering, respect en dankbaarheid dat ik met het opstellingenwerk mensen mag begeleiden.
Helios Centrum Groep