headerimg

Reiki 1 opfris en behandeldag


Agenda:

 zondag 29 april 2018 10:30 - 16:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 25.00 Eigen lunch meebrengen!

 

Een opfrisbeurt voor jou en je Reiki!

Een opfrisbeurt voor jou en je Reiki!

Een heerlijke Reikidag om je Reiki op te frissen, een behandeling te geven en te ontvangen.

Mensen mailen mij wel eens dat ze zichzelf wel behandelen maar weinig anderen behandelen of zelf behandeld worden en dat eigenlijk jammer vinden.
Op deze dag kun je je onderdompelen in Reiki! Ook leer je Mikao Usui’s Gassho meditatie en leer je hoe je die aan het begin van je behandelingen kunt toepassen om jezelf op een nieuwe manier voor te bereiden op de behandeling.

Bedoeld voor iedereen die Usui Systeem Reiki 1 leerde. Iedere deelnemer krijgt ook een opfrissing van de inwijdingen, een zogenaamde ‘Reiki blessing’.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne is inmiddels 30 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.
Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren.
Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.

Op Helios geeft zij cursussen Reiki 1 en 2, biedt ieder jaar in september weer de 1-jarige Zijnsgerichte HART Opleiding aan die Reiki als warm kloppend hart heeft, en zij leidt Reiki Masters op.
Helios Centrum Groep