headerimg

Reiki Alliance bijeenkomst


Agenda:

 woensdag 20 december 2017 10:30 - 17:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 26.00

 Door in dit tekstvak op 'Aanmelden' te klikken GEEF JE JE ALLEEN OP VOOR DE DAG INCLUSIEF LUNCH. Gebruik het andere aanmeldvakje als je ook wilt blijven dineren.

 woensdag 20 december 2017 10:30 - 19:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 46.00

 Door in dit tekstvak op 'Aanmelden' te klikken meld je je aan voor de Alliancedag inclusief lunch maar ook voor HET AVONDETEN.
Klik op 'Aanmelden' in het andere vakje als je geen diner wenst!

Voor wie?

Voor wie?

Vier maal per jaar zijn er bijeenkomsten op Helios van leden van de Reiki Alliance en hun introducé’s. Ook ex-leden zijn welkom.

De Reiki Alliance is een vereniging van Reiki Masters die zijn opgeleid in de traditie van Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata en Phyllis Lei Furumoto en werken volgens het Usui Systeem van Reiki.

De dagindeling is:
* Aankomst 10.30 uur
* Reikibehandelingen uitwisselen 11.00-13.00 uur
* Lunch 13.00-14.00 uur
* Middagbijeenkomst 14.00-17.00 uur
* Kosten van de dag: € 26,- incl. lunch
* Optie: een heerlijk vegetarisch diner (= € 20,-), maakt het totaal € 46,-.

Aanmeldingsprocedure

Je meldt je aan door op de gewenste datum op ‘aanmelden’ te klikken.Je kunt bij je aanmelding kiezen of je alleen dag plus lunch of ook diner wilt bestellen.
Bovenaan deze pagina zijn nu per Alliance Dag 2 vakjes: als je op de ene op ‘aanmelden’ klikt, geef je je op voor de dag plus lunch, als je op de andere op ‘aanmelden’ klikt geef je je op voor dag inclusief lunch en diner.

Na het eenmalig aanmaken van een Helios Account (niet verplicht, je kunt ook iedere keer weer al je gegevens invullen) word je geleid door een iDeal betalingsprocedure. Na betaling krijg je meteen een bevestiging en factuur toegemaild.

Wanneer aanmelden?

Onze kok vindt het heel fijn wanneer hij/zij 48 uur tevoren een goed beeld van de aantallen maaltijden heeft die ze mag bereiden.

Daarom vragen wij je om je tijdig aan te melden. Dank je wel voor je begrip hiervoor.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne is inmiddels 28 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.
Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren.
Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.
Helios Centrum Groep