headerimg

Reiki Byosen behandeldag


Agenda:

 zondag 20 augustus 2017 10:30 - 16:30 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 50.00 Eigen lunch meenemen

 

Wat is byosen?

Byosen betekent ‘opeenhoping van toxinen’ en de behandeling die je op deze dag leert is bedoeld om toxische opslag te helpen verdwijnen.
Die toxinen zitten op specifieke plekken in het lichaam. We gaan leren waar ze kunnen zitten en we gaan oefenen om ze door het scannen van het energieveld te vinden! Verder leer je op deze dag deze geblokkeerde plekken intensief te behandelen. Je leert ook om de gewaarwordingen in je handen te interpreteren zodat je weet of de ‘byosen’ nog intens is, al aan het afzwakken of zelfs helemaal is verdwenen!

Dit is een methode die Chuyiro Hayashi al leerde.

Voor wie?

Deze leerzame dag is open voor Reiki 1 en 2 beoefenaars. We gaan elkaar uitgebreid op deze manier behandelen.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne is inmiddels 28 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.
Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren.
Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.Reiki Nieuwsbrief
Hier vind je onze laatste speciale Reiki Nieuwsbrief. Wil je op de mailinglijst voor deze Nieuwsbrief, laat het Arianne weten.


Helios Centrum Groep