headerimg

Reiki Master en HART Opleiding Verdiepingsdag


Agenda:

 zondag 12 maart 2023 10:30 - 17:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 85.00 Eigen lunch meebrengen

Voor wie?

Voor wie?

Deze verdiepingadag is bedoeld voor iedereen die de Reiki Master Opleiding op Helios deed of (een deel) van de 1-jarige of 3-jarige HART Opleiding.

In de ochtend maken we ruimte voor wie wij zijn en wat wij tegenkomen op ons pad en we zijn medicijn voor elkaar.

Na de lunchpauze dompelen we ons onder in een intense Reikistroom: in drietallen geven en ontvangen wij Reiki.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne leerde 37 jaar geleden Reiki, is 35 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.

Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren. Ze schreef ook een boek: ‘Reiki en Zelfrealisatie’.

Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.

Op Helios geeft zij cursussen Reiki 1 en 2 en leidt Reiki Masters op.
Helios Centrum Groep