headerimg

Spirit of Reiki Verdiepingsdag


Agenda:

 zondag 26 februari 2023 10:30 - 17:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 85.00 Eigen lunch meebrengen!

Middag: Een opfrisbeurt voor jou en je Reiki!

Middag: Een opfrisbeurt voor jou en je Reiki!

Een heerlijk verdiepende Reikidag om je Reiki op te frissen, een behandeling te geven en te ontvangen. En om een extra manier te leren om te werken aan jezelf: The Work of Byron Katie.

Mensen mailen mij wel eens dat ze zichzelf wel behandelen maar weinig anderen behandelen of zelf behandeld worden en dat eigenlijk jammer vinden.

Op deze dag kun je je onderdompelen in Reiki! Ook leer je Mikao Usui’s Gassho meditatie en leer je hoe je die aan het begin van je behandelingen kunt toepassen om jezelf op een nieuwe manier voor te bereiden op de behandeling.

Bedoeld voor iedereen die Usui Systeem Reiki 1 en/of 2 leerde.

Maar we beginnen met...

een intro over The Work of Byron Katie waarna we ermee aan de slag gaan. Net als Reiki een mooie manier om jezelf steeds weer te bevrijden van al die gedachten die je weg houden bij jezelf.

Deze middag kijken we vooral naar hoe je jezelf kunt bevrijden van beperkende gedachten over jezelf. Je kunt The Work natuurlijk ook toepassen op gedachten over anderen en situaties die je weghouden uit de liefde en vreugde die jij bent.

Waar?

De dag vindt plaats op Helios in Arianne d’r appartement. In de bevestiging lees je waar dat is (oude cursuszolder in de Boerderij)

Maximaal aantal deelnemers: 12.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne leerde 37 jaar geleden Reiki, is 35 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.

Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren. Ze schreef ook een boek: ‘Reiki en Zelfrealisatie’.

Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.

Op Helios geeft zij cursussen Reiki 1 en 2 en leidt Reiki Masters op.
Helios Centrum Groep