headerimg

Reiki 2 opfrisavond


Agenda:

 donderdag 7 maart 2019 19:30 - 21:30 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 15.00

 Als je van ver komt is het mogelijk na afloop te blijven overnachten op Helios! Meld je dan aan bij info@helioscentrum.nl

15.000 km beurt

Twee maal per jaar bieden wij opfrisavonden aan voor iedereen die een Reiki 2 cursus bij ons (Dick of Arianne) deed.

Alle belangrijke technieken van Reiki 2 met de bijbehorende Reiki 2 symbolen passeren weer de revue, je kunt met je ervaringen en vragen komen en we gaan aan de slag met die Reiki 2 behandelingen waar de deelnemers van de avond behoefte aan hebben.

Een inspirerende avond waarna je met meer plezier je Reiki 2 zult inzetten in je leven. Niet alleen fijn voor wie lacunes vermoedt in zijn/haar Reiki 2 kennis, maar ook zinvol omdat je de kennis nu misschien, zoveel maanden of jaren verder, anders hoort en je affiniteit met verschillende aspecten van Reiki 2 veranderd kan zijn.

Aanmelding noodzakelijk

Je geeft je op door je voor deze datum bovenaan deze pagina aan te melden. Hij wordt gegeven door Arianne Groeneveld.

Het is belangrijk je voor deze avond tevoren aan te melden en tevoren te betalen.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne is inmiddels 30 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.
Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren.
Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.

Op Helios geeft zij cursussen Reiki 1 en 2, biedt ieder jaar in september weer de 1-jarige Zijnsgerichte HART Opleiding aan die Reiki als warm kloppend hart heeft, en zij leidt Reiki Masters op.Reiki Nieuwsbrief
Hier vind je onze laatste speciale Reiki Nieuwsbrief. Wil je op de mailinglijst voor deze Nieuwsbrief, laat het Arianne weten.


Helios Centrum Groep