headerimg

Reiki behandelavond


Agenda:

 donderdag 13 december 2018 19:30 - 21:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Arianne Groeneveld € 15.00

 

Genieten van Reiki op de Reiki behandelavonden (Reiki 1 en 2)

Genieten van Reiki op de Reiki behandelavonden (Reiki 1 en 2)

Op bovenstaande data ben je welkom op Helios op een Reiki behandelavond. De avond is open voor iedereen die Reiki 1 en/of 2 heeft geleerd.

Na een korte kringmeditatie en het kort delen van Reiki ervaringen, verdelen wij ons in 3-tallen en gaan elkaar uitgebreid behandelen met Reiki.

Geef je altijd op via deze pagina en betaal via iDeal!


Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick   Nijssen

Dick studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen te Bloemendaal. Daarna deed hij verschillende opleidingen in therapeutische en spirituele disciplines zoals Innerlijk Kind werk, Core-Energetica, Living Essence, The Work of Byron Katie en massage.

In 1986 leerde hij Reiki en begon een praktijk in Reiki en Klassieke Homeopathie in Lelystad. In 1988 werd hij tot Reiki Master opgeleid door Michael Hartley en Grandmaster Phyllis Lei Furumoto en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland. Hij heeft inmiddels duizenden mensen Reiki geleerd in het binnen- en buitenland.
Hij werkt volgens het Usui Systeem van Reiki. Hij bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.            


Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne is inmiddels 30 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.
Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren.
Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.

Op Helios geeft zij cursussen Reiki 1 en 2, biedt ieder jaar in september weer de 1-jarige Zijnsgerichte HART Opleiding aan die Reiki als warm kloppend hart heeft, en zij leidt Reiki Masters op.
Helios Centrum Groep