headerimg

Zeven poorten naar Zijn


Net zoals een radio afgestemd staat op een bepaalde radiofrequentie, zo zijn wij als mensen afgestemd op een bepaalde bewustzijnsfrequentie. In de wereld waarin we leven is de ego-frequentie dominant. Leef je op die frequentie, dan voel je je afgescheiden, je bent rusteloos en je draagt een chronisch gevoel van incompleetheid met je mee. Ben je afgestemd op je Ware Zelf, de Zijnsfrequentie, dan ervaar je jezelf als compleet, in harmonie en verbonden met alles wat er is.

Als je dit leest, is de kans groot dat je al ervaren hebt dat er verschuivingen kunnen plaatsvinden in je bewustzijn: van 'ego-frequentie' naar 'Zijns-frequentie'. In andere woorden: van leven vanuit ergens anders willen zijn dan waar je Nu bent naar onvoorwaardelijke overgave aan wat er Nu is.

Zelfrealisatie is het diepgaand besef dat je, waar je Nu bent, al helemaal vol-ledig bent. Het is ook het voortdurende proces van gehoor geven aan de diepere wijsheid van het leven. Die krijgt de kans zich door jou heen te openbaren wanneer het ego niet meer zo dominant aanwezig is als stoorzender.

In deze retraite gaan we de 'poorten naar Zijn' diepgaand verkennen via diverse meditatie technieken en Zijnsgerichte processen om een bevrijdende shift in bewust Zijn te ervaren.

Lees verder door op de workshoptitel te klikken:
 

Agenda:

Zeven poorten naar Zijn meerdaagse

maandag 8 mei 2023 11:00 uur - vrijdag 12 mei 2023 14:00 uurAanmelden

Dick Nijssen, Ester Bitter € 495.00 inclusief volpension

Zeven poorten naar Zijn meerdaagse

maandag 18 december 2023 11:00 uur - vrijdag 22 december 2023 14:00 uurAanmelden

Dick Nijssen, Ester Bitter € 495.00 inclusief volpension


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?