headerimg

Alle zomer meerdaagses 2017 op Helios
in 1 oogopslag
 

Hieronder vind je al onze zomerworkshops die minimaal 3 dagen duren. Mensen vertellen ons regelmatig dat ze zo'n zomer meerdaagse als een volwaardige vakantie ervaren!
Natuurlijk zijn er in de zomer ook avonden, dagen en weekenden op Helios: Zen Reiki 1e graad, Innerlijk Kind, Tantra, Vallei orgasme, Tantric Flow.... Die vind je gewoon door op het onderwerp te klikken op de bovenbalk van deze website.


Body of Bliss 3-daagse | 29 juni-2 juli 2017 | met Dick Nijssen, Arnoud Colenbrander en Marieke van Duijn
In deze hartsverbonden tantra massage 3-daagse ga je een intieme verbinding met jezelf aan. Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via de mooiste Tantra massage vormen die wij kennen. Massages die je niet alleen uitnodigen om schaamteloos te leren genieten van je eigen lijf, maar die je ook dieper thuisbrengen in de liefde die je in wezen bent.

Deze 3-daagse is het eerste blok van de Tantra Massage Opleiding. Je kunt deze training, die tegelijkertijd een retraite is, ook apart volgen zonder deel te nemen aan de overige twee Tantra Massage Opleidingsblokken.
Lees hier meer en meld je aan


5-daagse Mizomer Vrouwen Yonifestijn | 25-30 juli  2017 | met Mariska Linnenbank
Ga je met ons mee op een vijfdaagse reis waar we gaan vieren dat we vrouw zijn? Waar je jezelf en we elkaar gaan verwennen? Los laten wat jou niet meer dient en weer opladen? Om van jouw yoni te leren, haar meer te eren, om van haar te genieten en te leren spelen met seksuele energie?

De focus ligt op ontspannen in je vrouwelijkheid met veel aandacht voor de oneindige wijsheid van jouw hart en jouw yoni, feestelijke & mooie oefeningen, werken en spelen met het jade ei, genieten, delen, masseren.

We gaan aan de slag met vrouwelijkheid en seksualiteit. Wat is dat nu precies voor jou? Wanneer en hoe voel jij je sexy en vrouwelijk? En kan je dit bewust sturen?
Lees hier meer en meld je aan.


Alles is Liefde Tantra 5-daagse | 1-6 augustus | met Dick Nijssen, Anina Storteboom en Francoise Noblesse
Ruimte geven aan de liefde die jij in wezen bent, met alles wat er verder nog in je gezien en gevoeld wil worden: op speelse en vooral ook vreugdevolle manieren gaan we dat in deze 5-daagse tot expressie brengen, naar onszelf en naar elkaar.

Centraal bij alle werkvormen staat de Tantrische en Zijnsgerichte benadering. Deze zal je helpen de dictatuur van het denken, met zijn beperkende overtuigingen, te doorbreken.
Deze vijfdaagse biedt daarnaast, meer dan in de Innerlijk Kindweekenden en de TaoTantra workshops mogelijk is, ook ruimte voor helende Innerlijk Kind processen, toegespitst op seksualiteits- en intimiteits-issues die hun oorsprong vinden in de vroege jeugd.
Lees hier meer.


Tantra Massage Zomer 5-daagse blok 2 en 3 samen | 1-6 augustus | met Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Voor het eerst wordt het vervolg op de Body of Bliss 3-daagse nu ook samen in een zomerweek aangeboden! Alleen voor diegenen die blok 1 deden en toegelaten worden.
Lees hier meer en meld je aan.

 

Reiki 2 Zomerintensive | 10-13 augustus | met Arianne Groeneveld
Heb je Reiki 1 geleerd en wil je verdieping? Tijdens deze heerlijke relaxte Reiki 2 3-daagse leer je de Reiki symbolen en leer je ze met veel oefening toepassen op jezelf en anderen. Je ervaart jezelf voorbij je denken, de liefde en gelukzaligheid die jij bent. Je verkent de intieme verbinding met je dierbaren thuis en ontdekt nieuwe dimensies van onvoorwaardelijkheid. Er is voldoende tijd tussendoor om lekker te luieren, te gaan wandelen of zwemmen.... Lees hier mee over Reiki 2 op Helios.
 

 


 


Helios Centrum Groep