headerimg

Zomer meerdaagses 2018 op Helios5-daagse Midzomer Vrouwen Yonifestijn | 13-18 juli |
met Mariska Linnenbank

Ga je met ons mee op een vijfdaagse reis waar we gaan vieren dat we vrouw zijn? Waar je jezelf en we elkaar gaan verwennen? Los laten wat jou niet meer dient en weer opladen? Om van jouw yoni te leren, haar meer te eren, om van haar te genieten en te leren spelen met seksuele energie?

De focus ligt op ontspannen in je vrouwelijkheid met veel aandacht voor de oneindige wijsheid van jouw hart en jouw yoni, feestelijke & mooie oefeningen, werken en spelen met het jade ei, genieten, delen, masseren.

We gaan aan de slag met vrouwelijkheid en seksualiteit. Wat is dat nu precies voor jou? Wanneer en hoe voel jij je sexy en vrouwelijk? En kan je dit bewust sturen?
Lees hier meer en meld je aan.


Yoga & Mindfulness Zomer Midweek Retraite Leven vanuit het Hart | 23-27 juli | met Hans Kloosterman

We zullen ons deze midweek richten op het hart. Het hart staat centraal. We zitten teveel in het hoofd en leven steeds minder vanuit het hart. We gaan het hart openen en blokkades weghalen op het hartchakra. Op deze manier kun je volledig van jezelf houden en vanuit vrije wil de optimale verbinding met de ander maken en daar net zoveel van houden. Er is dan geen twee-heid maar heelheid en dan leef je vanuit het hart in eenheid, liefde, licht, vrijheid en vreugde.

In het hart wonen de prachtige deugden zoals liefde, compassie, passie, natuurlijke vriendelijkheid en vreugde. We gaan werken aan een goede balans tussen buik, hart en hoofd. Contact leren maken met de stilte en de zachtheid van het hart. Het hart verdeelt de energie naar de onderste 3 chakras en de bovenste 3 chakras.
Lees hier meer en meld ja aan.Tantra Massage Zomer 5-daagse blok 2 en 3 samen | 31 juli-5 augustus | met Arnoud Colenbrander en Mieke Vos
Voor het eerst wordt het vervolg op de Body of Bliss 3-daagse nu ook samen in een zomerweek aangeboden! Alleen voor diegenen die blok 1 deden en toegelaten worden.
Lees hier meer en meld je aan.


Alles is Liefde Tantra 5-daagse | 14-19 augustus | met Dick Nijssen, Anna van Essen
Ruimte geven aan de liefde die jij in wezen bent, met alles wat er verder nog in je gezien en gevoeld wil worden: op speelse en vooral ook vreugdevolle manieren gaan we dat in deze 5-daagse tot expressie brengen, naar onszelf en naar elkaar.

Centraal bij alle werkvormen staat de Tantrische en Zijnsgerichte benadering. Deze zal je helpen de dictatuur van het denken, met zijn beperkende overtuigingen, te doorbreken.

Deze vijfdaagse biedt daarnaast, meer dan in de Innerlijk Kindweekenden en de TaoTantra workshops mogelijk is, ook ruimte voor helende Innerlijk Kind processen, toegespitst op seksualiteits- en intimiteits-issues die hun oorsprong vinden in de vroege jeugd.
Lees hier meer.


Reiki 2 Zomerintensive | 23-26 augustus | met Arianne Groeneveld
Heb je Reiki 1 geleerd en wil je verdieping? Tijdens deze heerlijke relaxte Reiki 2 3-daagse leer je de Reiki symbolen en leer je ze met veel oefening toepassen op jezelf en anderen. Je ervaart jezelf voorbij je denken, de liefde en gelukzaligheid die jij bent. Je verkent de intieme verbinding met je dierbaren thuis en ontdekt nieuwe dimensies van onvoorwaardelijkheid. Er is voldoende tijd tussendoor om lekker te luieren, te gaan wandelen of zwemmen.... Lees hier mee over Reiki 2 op Helios.


Body of Bliss Verdiepings 3-daagse | 6-9 september | met Henriëtte Versteijnen
In deze 3-daagse neemt Henriette Versteijnen en haar team je mee op een ervaringsgerichte reis naar de essentie van aanraken en aangeraakt worden. Wat willen we daarin beleven en wat maakt het helend en vervullend? 

We gaan ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden, dit het mysterie opent in ons. In ons allen schuilt een unieke healer en minnaar met een uniek creatie-vermogen. Je bent ook een unieke ontvanger met een eigen helend vermogen en met een vermogen om een grote innerlijke ruimte te beleven. We nemen royaal de tijd om vanuit je bron te (her)ontdekken wat vrij stromen is, zelfs in je stagnaties! 


De werkvormen in deze dagen zijn onder andere de Tandava meditatie, Kashmierse massage, Inquiries (een vorm van spreken en luisteren in tweetallen) en intuïtieve de-armouring.
Meer info en aanmelding.Diving Deeper Midweek Retreat | 17-21 september | met Dick Nijssen
Wil je voorbij de verhalen van je mind de diepte van jouw Zijn verkennen? Van daaruit de ander ontmoeten?

Kom dan als 'Deep Diver' meedoen aan deze retreat waarin twee wegen samenkomen: de meer mannelijke weg van meditatie en de meer vrouwelijk weg van de liefde zoals we die beoefenen in de Yoga van Aanraking.

De ochtendmeditaties nodigen je uit tot vreugdevolle verstilling. De yoga van aaraking in de middag brengt een warm getinte energiestroom teweeg waarin je hart zich verder kan openen. Zo kun je je tot op celniveau opgeladen, geheeld en geliefd voelen: een gevoel van welbehagen op alle niveaus van je wezen. Dit zijn vooral stilte-retreats, afgewisseld met korte periodes van verbale uitwisselingen.
Meer info en aanmelding.

 

 


 


Helios Centrum Groep