headerimg

Diëten

* Wij kunnen zonder extra kosten suikervrije of koemelkvrije maaltijden bieden. Ook vegan kan kosteloos maar al deze speciale wensen moeten wel gemeld worden. We serveren geen vegan/suikervrije koekjes dus vegans/suikervrijen moeten eigen tussendoortjes meebrengen.

* Is glutenvrij de wens, dan zijn de kosten € 7,50 per 3-maaltijden-dag extra p.p. Begint de verhuurperiode met een diner en eindigt het met een lunch, dan tellen deze 2 dagen als 1.

* Wanneer de kok voor een bepaalde diëetbeperking extra hulp moet inhuren, dan zijn de kosten hiervoor ook € 7,50 per persoon per 3-maaltijden-dag. Deze kosten worden door ons aan de huurder in rekening gebracht. De huurder int deze extra kosten dan zelf weer bij de betreffende gast(en).

* Diëetkosten moeten door de deelnemers aan het begin van de workshop aan de betreffende kok worden betaald.

* Diëetwensen moeten 1 week voor aanvang van de huurperiode bij ons zijn gemeld zodat de kok rekening met de diëten kan houden bij zijn menuplanning.

* De kok kan aangepast eten aanbieden aan de gast met een diëet of kan alle menu's aanpassen aan zijn/haar bepaalde diëet. In beide gevallen is toeslag nodig want beide benaderingen vereisen meer werk.


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?