headerimg

Diëten

* Wij kunnen zonder extra kosten suikervrije of koemelkvrije maaltijden bieden. Ook vegan kan kosteloos maar al deze speciale wensen moeten wel gemeld worden. We serveren geen vegan/suikervrije koekjes dus vegans/suikervrijen moeten eigen tussendoortjes meebrengen.

* Is glutenvrij de wens, dan zijn de kosten € 7,50 per 3-maaltijden-dag extra p.p. Begint de verhuurperiode met een diner en eindigt het met een lunch, dan tellen deze 2 dagen als 1.

* Wanneer de kok voor een bepaalde diëetbeperking extra hulp moet inhuren, dan zijn de kosten hiervoor ook € 7,50 per persoon per 3-maaltijden-dag. Deze kosten worden door ons aan de huurder in rekening gebracht. De huurder int deze extra kosten dan zelf weer bij de betreffende gast(en).

* Diëetkosten moeten door de deelnemers aan het begin van de workshop aan de betreffende kok worden betaald.

* Diëetwensen moeten 1 week voor aanvang van de huurperiode bij ons zijn gemeld zodat de kok rekening met de diëten kan houden bij zijn menuplanning.

* De kok kan aangepast eten aanbieden aan de gast met een diëet of kan alle menu's aanpassen aan zijn/haar bepaalde diëet. In beide gevallen is toeslag nodig want beide benaderingen vereisen meer werk.


Helios Centrum Groep