helios
headerimg

Deep Space Massage avond voor paren


Agenda:

 woensdag 6 maart 2024 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Manon de Bruin € 35.00

 dinsdag 16 april 2024 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Manon de Bruin € 35.00

 dinsdag 21 mei 2024 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Manon de Bruin € 35.00

Samen op ontdekkingsreis

Samen op ontdekkingsreis

Deep Space massage™ is een door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm die ontstaan is uit de Kasjmierse tantramassage: een synthese van meditatie, intuïtieve massagebewegingen en hands-on healing.

In deze massage word je uitgenodigd om alle vormen van doenerigheid los te laten in overgave aan wat er spontaan wil gebeuren. Samen op ontdekkingsreis in hoe het is om aan te raken vanuit een vrije stroom van geven en ontvangen en zo in een heerlijke flow te raken met elkaar. Daarbij werkt het verdiepend om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Deze hartverbonden massagevorm verruimt je bewustzijn en nodigt uit tot verdieping van de intimiteit en affectie tussen jullie op een manier die je misschien niet eerder zo ervaren hebt.

Na een circa 20 minuten durende demo van de massage ga je met je partner zelf aan de slag. Je leert ‘pulsing’, een techniek die je helpt om in korte tijd meer afgestemd op elkaar te raken en dieper te ontspannen.

Daarna krijgen jullie een uur per persoon de tijd om te masseren en om gemasseerd te worden. De begeleiders masseren ook mee zodat je tussentijds nog inspiratie kunt opdoen.

Na afloop is er een korte deelronde ter afsluiting.

Voor wie?

Deze avond is geschikt voor paren die verlangen hebben naar verdieping van hun contact en nieuwe vormen van intimiteit met elkaar willen verkennen. Je kunt ook komen met een goede vriend of vriendin als massagemaatje. Het is belangrijk te weten dat je gaat masseren met degene met wie je samen gekomen bent.

Verdiepende workshops

Het energieveld op Helios is een krachtige plek om dit samen te beoefenen. Deze Deep Space massage ook na één avond al thuis beoefenen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Wil je verdere verdieping van je ervaringen en dieper thuiskomen in de Liefde die je in wezen bent, dan is deelname aan een Leven vanuit Liefde weekend of de Deep Space Initiation driedaagse een krachtige volgende stap waarin de Deep Space massage ruimer aan bod komt.

Aanmelding

Als jullie besluiten een avond of dag te boeken, druk dan op ‘Aanmelden’. Je kunt dan (een account aanmaken en) jullie allebei aanmelden. Ons systeem heeft 2 aparte namen met ieder een eigen e-mailadres en 06-nummer nodig. Je kunt jullie dus niet aanmelden met 1 naam en 1 e-mailadres!
Jullie krijgen na betaling via iDeal allebei een eigen bevestiging met factuur op de 2 door jullie opgegeven e-mailadressen.

Wil je niet dat je partner een eigen bevestiging ontvangt omdat het een cadeau betreft, dan kun je dat aanvinken. In dat geval krijgt de partner geen bevestiging.

Willen jullie je allebei apart opgeven en apart betalen? Dat kan ook. Vermeld dan wel in de mededelingruimte wie je partner zal zijn op de workshop.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage workshops en de Leven vanuit Liefde weekenden. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaak al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”


Manon de Bruin

Begeleider Manon de Bruin

Na 2 decennia lang in de hulpverlening te hebben gewerkt, wilde ik het roer omgooien. Na al die jaren in het hoofd te hebben geleefd en gewerkt, wilde ik nu meer in mijn lijf komen. Ik heb besloten dat ik wilde masseren en heb een HBO opleiding gedaan voor Massage Therapie. Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik meer interesse had in het geven van energetische massagebehandelingen dan de standaard behandelingen die massage therapeuten geven.

Ik ben cursussen gaan volgen zoals chakra massage, holistische massage, intuïtieve massage, pulsen, deep space massage, kasjmiersche massage, reiki en psoas release. Ik ben een praktijk aan huis gestart waar ik parttime masseer. Ik woon alleen in Den Haag, ben polyamoreus en heb een aantal mooie liefdesverbindingen. Ik leef een redelijk teruggetrokken bestaan, houd niet van de digitale wereld en social media. Ik lees veel en via trainingen, workshops en opleidingen ontwikkel ik mij verder in het leven. Verder heb ik veel gereisd in mijn leven en ben langere periodes in het buitenland geweest.

Ik kwam in aanraking met Helios, eerst via een Reiki cursus, daarna heb ik verschillende workshops bij Dick gevolgd. En zo ben ik Dick komen assisteren bij zijn workshops waar ik ontzettend veel plezier aan beleef.
Helios Centrum Groep