headerimg

Deep Space Massage avond voor paren


Agenda:

 dinsdag 11 december 2018 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 De prijs is per persoon.

 woensdag 30 januari 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 De prijs is per persoon.
Assistentie: Sylvia

 dinsdag 26 februari 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 De prijs is per persoon.

Meditatieve massage avond

Meditatieve massage avond

Op deze avond geeft Dick na de voorstelronde, met zijn assistent een demo van deze massage.

Daarna schep je met je massagemaatje een eigen massage plekje in de ruimte waarna Dick je begeleidt in het samen doen van de Tibetaanse hartmeditatie. Dan maken we een vloeiende overgang naar het massage gedeelte. Je krijgt zo’n 70 minuten per persoon de tijd om te masseren en om gemasseerd te worden. Na afloop is er een korte deelronde ter afsluiting.

Deep Space massage is een unieke massagevorm: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en helende en versmeltende aanrakingen. De Deep Space massage geef en ontvang je in een verhoogde staat van energie en bewustzijn. Daarbij is er een aanraken, zien en gezien worden in contact, een puur stromen vanuit je handen, je hart en je essentie. Wat een geschenk is het zowel voor gever als ontvanger wanneer daarbij je aanraking bevrijd is van doenerigheid en je je overgeeft aan wat er spontaan wil gebeuren. Te ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden je samen in een heerlijke flow komt.

De combi van Deep Space massage en meditatie kan een heel eigen spiritueel pad voor je zijn: gericht op het verlevendigen van de diepere dimensies van wie wij zijn voorbij onze uiterlijke vorm. Concreet houdt dit in dat je je tijdens deze massages meer en meer bewust wordt van de energetische dynamiek tussen jou en de ander en je mogelijk zelfs een diep gevoel van onbegrensdheid en liefdevolle Eenheid gaat ervaren.


Het energieveld op Helios is een krachtige plek om dit samen te beoefenen. Deze Deep Space massage kun je echter ook na één avond al heel goed thuis doen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Voor wie?

Deze avond is geschikt voor paren die verlangen hebben naar echt contact en bereid zijn zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen. Je kunt ook komen met een goede vriend of vriendin als massagemaatje. Het is belangrijk te weten dat je gaat masseren met degene met wie je samen gekomen bent.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Hij staat bekend om zijn speelse en lichtvoetige manier van workshop geven zonder dat dat ten koste gaat van de diepgang. Deze kwaliteiten komen allemaal tot uitdrukking in zijn Heart Space en Satori workshops.

Als meditatieleraar heeft Dick vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven. Ook heeft hij twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 30 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem gelukzalige rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vreugdevolle meditatie beoefening. Hij leert je ook hoe je de valkuilen die je daarin kan tegenkomen kunt vermijden.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep