headerimg

Deep Space Massage avond voor paren


Agenda:

 donderdag 20 juni 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 assitente Inge

 dinsdag 13 augustus 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

 donderdag 10 oktober 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

 woensdag 11 december 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

Meditatieve massage avond

Meditatieve massage avond

Op deze avond geeft Dick na de voorstelronde, met zijn assistent een demo van deze massage.

Daarna schep je met je massagemaatje een eigen massage plekje in de ruimte waarna Dick je begeleidt in het samen doen van de Vipassana of Tibetaanse hartmeditatie. Daarna leer je de ‘La Chi’ methode, een simpele hands-on healing techniek die we gaan gebruiken tijdens de massage. Je krijgt 60 minuten per persoon de tijd om te masseren en om gemasseerd te worden. Na afloop is er een korte deelronde ter afsluiting.

Deep Space massage™ is een unieke, door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm, die ontstaan is uit de Kasjmierse tantra massage: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en hands-on healing. Deze massage nodigt je uit om alle vormen van doenerigheid los te laten in overgave aan wat er spontaan wil gebeuren. Te ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden je samen in een heerlijke flow komt.

De combi van Deep Space massage en Vipassana meditatie kan een heel eigen spiritueel pad voor je zijn: mindfulness, gericht op het verlevendigen van de diepere dimensies van wie wij zijn voorbij onze uiterlijke vorm. Concreet houdt dit in dat je je tijdens deze massages meer en meer bewust wordt van de energetische dynamiek tussen jou en de ander en je mogelijk zelfs een diep gevoel van onbegrensdheid en liefdevolle Eenheid gaat ervaren.

Voor wie?

Deze avond is geschikt voor paren die verlangen hebben naar echt contact en bereid zijn zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen. Je kunt ook komen met een goede vriend of vriendin als massagemaatje. Het is belangrijk te weten dat je gaat masseren met degene met wie je samen gekomen bent.

Heart Space weekend

Het energieveld op Helios is een krachtige plek om dit samen te beoefenen. Deze Deep Space massage ook na één avond al thuis beoefenen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Wil je verdere verdieping van je ervaringen en dieper thuiskomen in de Liefde die je in wezen bent, dan is deelname aan een Heart Space of Leven weekend een krachtige volgende stap waarin de Deep Space massage ruimer aan bod komt.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage en Heart Space retreats.

Als meditatieleraar heeft hij vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven en twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 40 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem vreugdevolle rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan als mede-eigenaar van Helios Centrum. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven in de Heart Space en Meditatie & Zelfrealisatie retreats leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vrede- en vreugdevolle meditatie beoefening.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep