headerimg



6 maart 2021

Lieve mensen,

Wij mogen weer open! Na een blije lenteschoonmaak van ons centrum konden wij dit weekend het Innerlijk Kindwerk weer verwelkomen.

De vreugde is groot bij de deelnemers die de afgelopen maanden van datum naar datum moesten worden doorgeschoven. Dat ze dit weekend steeds een door ons te bereiden afhaalmaaltijd moeten bestellen, drukt de pret niet, als we zo rondkijken.

Hoe gaat het inmiddels met jou? Laat eens wat van je horen, dat vinden wij leuk.
Met ons gaat het goed! We hebben nog nooit eerder in ons leven zo weinig gemoeten, dat was wel eens een leuke afwisseling met alle jaren ervoor... Vanuit 'niets moet, alles mag' gingen wij allerlei achterstallig onderhoud doen. Wij hebben er echt plezier in gekregen om allerlei klussen zelf aan te pakken.

Aanbouw Boomgaardruimte
Tegelijkertijd bereiden we ook verbouwingen op Helios voor. De Boomgaardruimte gaat een mooie, grote uitbouw krijgen met veel glas zodat je daarbinnen toch een beetje buiten zit, maar met vloerverwarming, dus ook lekker warm in koudere jaargetijden. En met 2 grote schuifpuien loop je bij lekker weer zo met je bordje de tuin in.
De overkapping is al gesloopt, de uitbouw komt op die plaats.

De 2 ruimtes vormen straks samen onze nieuwe, tweedelige eetzaal. De Boomgaardruimte of Boomgaard-uitbouw kunnen vanaf 1 juni 2021 doordeweeks ook los gehuurd worden als workshopruimte. We zijn heel benieuwd hoe het eruit zal zien!

De grote cursuszolder boven Dick’s appartement krijgt een woonbestemming. Hij wordt verbouwd tot een woonruimte voor mij (Arianne) en gaat mijn woonhuis in Epe vervangen. Allemaal bedoeld om het leven steeds simpeler te maken.

Wij zullen ervoor zorgen dat deelnemers en huurders vrijwel geen hinder van deze verbouwingsactiviteiten zullen hebben. Ze zullen hopelijk ook niet veel tijd in beslag nemen.

Lage financiële drempel retraite aanbod
En dan nu het overzicht van onze workshops en retraites.
Misschien valt het je op dat er nogal een prijsverschil is tussen onze ‘gewone’ weekenden en de Zijnsgerichte retraites. De reden? Wij willen zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met ons Zijnsgerichte aanbod. Daarom hebben wij de financiële drempel voor al deze retraites zo laag mogelijk gemaakt.

Nieuw bijgepland is de Loving Touch zomer 5-daagse. Er zijn ook verschillende extra massagedagen ingepland.
Mocht je nog vragen hebben, bel of mail ons dan.


Workshop- en retraiteprogramma van
Dick t/m juli 2021


(Bedragen inclusief overnachtingen en maaltijden)

19-21 maart (nog ruimte voor 2 stellen) en 25-27 juni
Leven vanuit Liefde voor paren weekenden
€ 315,- | met Dick & Ester

25-28 maart
Deep Space Initiation driedaagse | € 455,-
met Dick & Anna
 
2-4 april
Meditatie en Zelfrealisatie weekend | € 220,-
met Dick & Ester

Aansluitend, maar ook apart te volgen:
4-7 april
Zeven Poorten naar Zijn driedaagse | € 295,- 
met Dick & Ester

23-25 april en 23-25 juli
Leven vanuit Liefde weekend voor alleengaanden | € 315,-
met Dick & Sabina

3-6 mei
Overgave aan Zijn midweek retraite | € 315,-
met Dick & Ester

13-18 juli
Loving Touch zomervijfdaagse | € 630,- | met Dick en Anja

Losse avonden en dagen met Dick:

31 maart en 22 april
Deep Space Massage avonden voor paren | € 25,- | met Dick & team

NB De massage avonden voor singles worden niet meer aangeboden. Je kunt als single wel met een massagevriend/vriendin naar een parenavond komen of je aanmelden voor een hele dag. Massage dagworkshops zijn bijna altijd voor zowel singles als paren.

zondag 14 maart, woensdag 14 april, zaterdag 22 mei, zondag 23 mei, zondag 4 juli en woensdag 21 juli
Deep Space massagedagen | € 65,-, vanaf 1 juli € 75,- |  met Dick & team (met apart te boeken overnachtingsmogelijkheid).

Overnachtingsmogelijkheid na workshops
Wij bieden dit jaar geen bed & breakfast meer aan. Alleen voor deelnemers aan onze workshops bestaat nog de mogelijkheid aansluitend een nacht te blijven, bijvoorbeeld om van de Veluwe te genieten. Om maar een voorbeeld te noemen: Helios zit aan een mooi wandelpad, het Horsthoeker klompenpad.

De kosten zijn € 29,- voor wie een kamer samen deelt, € 39,- voor een kamer alleen. Je neemt dan eigen beddengoed en handdoek mee. Voor € 10,- per set huur je die erbij. Dit is zonder ontbijt. Je kunt dit alleen via de mail reserveren.
Overleg met ons als je ook ontbijt zou willen. Wat wij daarin voor je kunnen betekenen hangt t.z.t. af van de dan geldende coronaregels.

Reikicursussen met Arianne
De Reiki 1 cursus van 26-28 maart is al vol. Als je nog mee wilt doen, geef je dan gewoon op en je komt (zonder aanbetalen) op de wachtlijst. Er zijn altijd afzeggingen, je maakt zeker nog een kans.

Op de Reiki 2 cursus van 19-21 maart is nog plaats.

Hartegroet van Dick, Arianne & het Helios team
 

 

 

 


Helios Centrum Groep