headerimg

Lieve mensen,

Hoe is het met jullie? Wij groeten je vanuit fris en zonnig Bretagne waar we onlangs heen gecamperd zijn. We zijn dit jaar maar gelijktijdig met onze bouwvakkers op vakantie gegaan…

Never waste a good crisis’ (verspil nooit een goede crisis) is een motto dat Arianne en mij op het lijf geschreven is. Het is niet de eerste keer dat wij ervaren dat een bewust doorgemaakte crisis een hoop goeds kan opleveren.

Tijdens de eerste lockdown vorig jaar hadden we het samen zo naar onze zin op Helios dat we, toen de verkoop van Helios op wonderbaarlijke manier toch niet doorging, tot het besef kwamen dat we Helios helemaal niet kwijt wilden! We wilden wel doorgaan maar dan met een eenvoudiger bedrijfsvoering die minder werk en kosten met zich mee zou brengen.Maar eerst moesten we wel weer investeren in 2 bouwprojecten.

De nieuwe eetzaal is nu af en in gebruik, zie de foto hier rechts onder.
We zijn heel benieuwd hoe het in de herfst en winter zal zijn om lekker warm binnen te zitten maar toch zo verbonden met buiten te zijn. Arianne heeft haar eigen appartement boven op de boerderijzolder laten inbouwen, ruim genoeg om er ook Reikicursussen te kunnen geven. Helios is inmiddels zo in trek bij huurders dat Arianne en ik ervoor moeten waken voldoende zelf aan bod te komen met ons eigen workshop- en retraite-aanbod. Die moeten we nu al een paar jaar vooruit inplannen. Ik zou ze voor geen goud willen opgeven ook al kunnen we inmiddels ook leven van de verhuur van onze steeds mooier wordende accommodatie.

Leven vanuit Liefde

Ik voel mij dankbaar voor al die mensen die er de afgelopen maanden voor kozen om het Leven vanuit Liefde weekend te volgen. Ze waren een feest van liefde en verbondenheid! Leven vanuit Liefde omvat eigenlijk alles wat het leven de moeite waard maakt. Als we bereid zijn het leven in zijn volheid te ervaren, zowel in vreugde als in pijn, en de pijn niet langer voeden met onze verhalen erover, dan komen we thuis in de Liefde die we zijn.

Voor meer info en ervaringen van deelnemers kijk op:
Leven vanuit Liefde voor paren: 3-5 september a.s.
Leven vanuit Liefde voor singles: 19-21 november a.s.

De kosten zijn € 315,00 p.p. incl. alle overnachtingen en volpension

Retraite aanbod:
20-22 augustus | Meditatie & Zelfrealisatie weekend | met Dick en Ester
€ 220,00 incl. alle overnachtingen en volpension


In dit weekend kan je o.a. ervaren hoe heerlijk het is om in een groep te mediteren. De diepgaande Zijnsgerichte oefeningen en levendige dialogen in deze deels stille retraite, brengen je dieper in contact met de bron van vreugde en vrijheid in jezelf. De financiële drempel om mee te doen hebben we zo laag mogelijk gehouden zodat bijna iedereen die meer thuis wil komen in zichzelf hieraan mee kan doen.
Meer info

9-12 september | Zeven Poorten naar Zijn driedaagse
met Dick en Ester
€ 295,00 incl. alle overnachtingen en volpension


In deze retraite verkennen we de verschillende ‘ingangen’ naar het Zijn, zoals Eckhart Tolle die zo mooi beschrijft in zijn boek ‘De kracht van het Nu’. Deze retraite begint op de donderdagavond. Je zult merken dat, doordat we een dag langer samen zijn dan in de Meditatie en Zelfrealisatie retraite, er ook dieper zittende vermoeidheden uit je systeem losgelaten kunnen worden waardoor je helderheid zich zal verdiepen. Ook dit is een zo laag mogelijk geprijst aanbod!
Meer info en aanmelding

Het massage aanbod:

Nieuw!! | dinsdagavond 24 augustus | Deep Space massage avond voor beoefenaars
€ 25,00


Dit aanbod is nieuw en bedoeld voor ieder die al ervaren is in deze massagevorm en geen behoefte meer heeft aan een demo van deze massage. De tijd die daardoor vrijkomt gebruiken we om het keuzeproces van je massagepartner van die avond wat speelser en met meer opbouw te laten verlopen.
Meer info en aanmelding

Dinsdag 31 augustus | Deep Space massagedag
€ 75,00
 

Een dag met een bijzonder mooie opbouw van subtiele en speelse contactoefeningen en meditatie waarna je in de middag alle tijd krijgt voor de massage uitwisseling.
Meer info en aanmelding

Woensdag 8 september | Healing Deep Space massagedag
€ 75,00


Een dag waarin je heerlijk gekoesterd wordt in aanraking; 4 handen die je in afwisseling helende energie geven en masseren op een manier die vanuit goed overleg in je drietal wordt vormgegeven.
Meer info en aanmelding

11-14 november | Deep Space Initiation 3-daagse
€ 455,00 incl. alle overnachtingen en volpension


Voor iedereen die deze massage in al zijn aspecten door en door wil ervaren: voor je helingsproces, met name als je issues hebt rondom nabijheid en overgave, en/of om het met vertrouwen aan anderen te kunnen geven.
Meer info en aanmelding

Reiki I met Arianne:

De Reiki 1 cursus van 3-5 september zit vol met een kleine wachtlijst.
26-28 november is het eerstvolgende Reiki I weekend waar weer plek is!
Meer info en aanmelding

Reiki 2 met Arianne: 12-14 november is het eerstvolgende Reiki 2 weekend.

Meer info en aanmelding

Al onze workshops zijn erop gericht je dieper te verankeren in jezelf en van daaruit de vreugde van verbinding met elkaar te ervaren, voorbij alle opvattingen die we met ons meedragen (die juist in tijden als deze zo vaak onnodige scheiding teweegbrengen).

Boek-aanrader van Arianne:
De Middernachtbibliotheek van Matt Haig

 

Voor iedereen die het een intrigerend idee vindt dat een mens misschien wel meerdere levens tegelijkertijd leeft!
 

Ik zal proberen er net genoeg over te vertellen dat je kunt bedenken of het boek iets voor jou is:
Een vrouw sterft bijna maar niet helemaal: ze komt in een tussenwereld terecht, ‘de middernachtbibliotheek’. Daar vindt ze al haar levens in energetische boeken, plus het ‘Boek van Spijt’.

Dat is in haar geval een dik boek want ze heeft veel spijt over al haar gemiste kansen, ze vindt dat ze eigenlijk in alles gefaald heeft. Ze vraagt zich vaak af hoe haar leven was gegaan als ze haar relatie niet had verbroken/toch voor olympisch goud was gegaan/beroemdheid als rock & roll zangeres had nagestreefd/zich op de klimaatwetenschap had geworpen, en nog wat scenario’s.
 

Heel verrassend is wat ze ontdekt als ze alsnog, steeds opnieuw, mag ervaren hoe in die scenario’s haar leven zou zijn geweest. Niets is zoals ze het had bedacht en dat vind ik zo mooi aan dit boek. Het is fantasy maar tegelijkertijd echter dan de werkelijkheid.
 

Wij wensen je een fijne zomer en wie weet tot ziens bij ons op Helios!
Een zomerse groet van Dick & Arianne en het gehele Helios team

                                                            


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?