headerimg


Juli 2018

Lieve mensen,


Wij worden best vaak gebeld met de vraag: ”Kun jij mij workshops adviseren die aansluiten bij waar ik nu behoefte aan heb?” Deze nieuwsbrief is door die vraag geïnspireerd. Het vraagt jou waar je behoefte aan hebt en verwijst je naar aanbod dat daarop aansluit. Dus, als je het leuk vindt, zoek hieronder jouw behoeften op en kijk welk nummer daarbij past! Scroll daarna verder omlaag naar je nummer...
Daar gaat ie dan:

Voor vrouwen: wil je een eerste stap zetten in tantra maar vind je gemengd nog best wel spannend? Of wil je bewust eens helemaal met je eigen vrouwelijke seksualiteit bezig zijn, samen met andere vrouwen, en negatieve imprints vervangen door positieve? Wil je gewoon heerlijk samen genieten, verwennen en verwend worden? Ga hieronder op zoek naar aanbod nummer 1!

Alle vragen die volgen zijn voor mannen én vrouwen.

Verlang je ernaar te leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd?
Heb je daarbij behoefte aan de bevrijdende werking van yoga, qigong, mindfulness, en wil je je laten inspireren door de wijsheid van het Boeddhisme? Kijk eens hieronder bij aanbod nummer 3!

Heb je er behoefte aan om alle groei en bewustwording
die je zelf al hebt verworven verder te verdiepen en vervolgens anderen te helpen in een eigen praktijk? Word je blij van gedachtengoed als ‘Leven in het Nu’, ‘Thuiskomen bij Jezelf, ‘Bewust worden van regressies naar je kindertijd’ en ‘Bevrijding van beperkende overtuigingen’? Ga naar 9!

Heb jij behoefte aan een losse zomerse dag
waarin je kunt dansen, delen, nieuwe inzichten kunt opdoen, nieuwe mensen kunt ontmoeten, kunt genieten….. kijk dan eens bij 13.

Heb je behoefte aan sensualiteit, uitdaging, spanning maar ook aan zachtheid?
Houd je ook van dansen? Vind je het een uitdaging jezelf beter te leren kennen, je mannelijke en vrouwelijke kanten? Ga op zoek naar aanbod nummer 2!

Heb je ervaring opgedaan met het geven van tantra massages en heb je behoefte aan verdieping?
* Heb je al eens de Body of Bliss 3-daagse gedaan en heb je er behoefte aan je opleiding te voltooien in compacte, zomerse vorm, kijk dan hieronder bij nummer 4.
* Heb je ervaring met het geven van massages of andere lichaamsgerichte therapie en wil je een verdieping van de Kashmierse massage meemaken, een bijzondere ervaringsgerichte reis naar de essentie van aanraken en aangeraakt worden, ga dan naar nummer 7.
* Heb jij behoefte aan een combinatie van Kashmierse massage, stilte en meditatie – ga dan naar 8.

Houd je van de Kashmierse massage maar verlang je ook naar stilte, meditatie, innerlijke bevrijding?
Zou je een massage – meditatie retraite willen doen? Kijk dan eens bij nummer 8.

Heb je al een poosje Reiki 1 en verlang je echt naar die volgende stap?
Eens in het jaar is er die heel bijzondere versie van 3 mooie, intensieve dagen, ga op zoek naar nummer 6.

Heb je nog geen Reiki en wil je het nu eindelijk wel eens leren, ga naar 14!

Verlang je ernaar bevrijd te worden van seksualiteits- en intimiteitsissues
die hun oorsprong vinden in je vroege jeugd? Wil je je hart (verder) openen?  (Dat gaat dan echt veel beter!) Zoek je bevrijding van beperkende overtuigingen die vreugdevolle verbinding met de ander in de weg staan? Ga op zoek naar nummer 5.
Voor een weekendversie ga naar 12.

Ben je in relatie en hebben jullie samen behoefte
om de intimiteit en passie met elkaar te vergroten? Kijk dan bij nummer 10.

Heb je een verlangen om meer uit je hoofd
en dieper in je zintuigen te komen en heb je al enige vertrouwdheid met tantra? Verlang je ernaar gemakkelijker in de Flow te komen in contact met anderen? Kijk dan eens bij nummer 11.

Zoek hieronder het nummer van het aanbod dat correspondeert met jouw behoeften:


1. 5-daagse Midzomer Vrouwen Yonifestijn | 13-18 juli | met Mariska Linnenbank
Jouw behoeften hebben je naar Mariska geleid. In de woorden van een deelnemer: In het gezelschap verkeren van zoveel lieve warme vrouwen van verschillende leeftijden en met zoveel verschillende levensverhalen, was al zo een rijke ervaring. Mariska voorziet in fantastische, professionele en liefdevolle begeleiding. Inspirerend om van deze vrouw te mogen leren. De oefeningen vinden allemaal plaats in openheid, eerlijkheid, zachtheid en veiligheid. Ik vond het enorm bijzonder en prettig om kwetsbaar te mogen zijn in zo een liefdevolle omgeving. Om met elkaar intimiteit, openheid over seksualiteit en speelsheid te delen. Ik heb geleerd om mijn lichaam en mijn vrouwenkracht te voelen. En vooral ook enorm veel plezier gehad! Ik kijk terug met een warm en gevuld hart. Een cadeau aan mezelf van onschatbare waarde.
Lees hier meer en meld je aan!


2. Healing Tango weekend | 13-15 juli | met Lizelot de Stigter & Jillis de Winter
Vanuit jouw behoeften kom je terecht bij een heerlijk weekend tango dansen met een vrouw die de tango echt belichaamt en leeft.
Geen dans spreekt zó tot de verbeelding als de Tango: hij is sensueel, spannend en uitdagend en tegelijkertijd zacht en vloeiend. In deze dans zijn zowel de mannelijke als de vrouwelijke kwaliteiten beiden sterk vertegenwoordigd. Zowel het mannelijke als het vrouwelijke en hun wisselwerking komen in de Tango tot uitdrukking, geheel gelijkwaardig.

Het geheim van de Tango laat zich alleen kennen door eerst naar binnen te keren en ons te verbinden met onszelf en onze intentie. Vanuit die verbinding kunnen we ons, via ons hart, verbinden met onze partner. Zo ontstaat er een creatieve wisselwerking waarin geven en ontvangen in elkaar overvloeien.
Lees hier meer en meld je aan.
 


3. Yoga & Mindfulness Zomer Midweek Retraite ‘Leven vanuit het Hart’ | 23-27 juli | met Hans Kloosterman
Jouw behoeften hebben je naar Hans geleid. Hij heeft een prachtig, spiritueel programma gemaakt rond het thema ‘Leven vanuit het Hart’. Op zijn pagina kun je de spirit al proeven. Kijk vooral ook naar de inspirerende YouTube filmpjes die de spirit van zijn retraite mooi neerzetten (onderaan de pagina).
Kijk snel hier en meld je aan!


4. Tantra Massage Zomer 5-daagse blok 2 en 3 samen |
31 juli-5 augustus | met Arnoud Colenbrander en Mieke Vos

Jouw verlangen naar verdieping en professionalisering van je massagekennis hebben je naar ons gouden massageleraren-team Arnoud Colenbrander en Mieke Vos geleid. Deze compacte vorm van deel 2 en 3 wordt dit jaar voor het laatst aangeboden dus grijp je kans! NB Vrouwelijke deelnemers kunnen zonder meer meedoen, mannelijke komen vooralsnog op een wachtrij.
Lees hier meer en meld je aan.


5. Alles is Liefde Tantra 5-daagse | 14-19 augustus | met Dick Nijssen, Anna van Essen
Jouw behoefte aan heling van oude pijn en terugclaimen van je recht op levensgeluk hebben je bij ‘Alles is Liefde’ gebracht. Het beste lees je de pagina maar hier een ervaring van een deelnemer:
Deze week heb ik als bijzonder diepgaand en verrijkend ervaren. De combinatie van innerlijk-kind-werk met tantra werkte wonderbaarlijk verfrissend en helend. In de ontspannen en veilige sfeer mochten menige oude overtuigingen sneuvelen en ruimte maken voor nieuwe inzichten. Ook voor massage en ander lichaamswerk zoals QiGong was ruimte. Ik heb intens genoten en ieder deelnemer enorm zien opbloeien. De begeleiding was afgestemd en respectvol, en voor individuele procesbegeleiding was er, zelfs in de pauzes, aandacht en ruimte voor.
Lees hier meer en meld je aan.


6. Reiki 2 Zomerintensive | 23-26 augustus | met Arianne Groeneveld & Masterkandidaten team
Als je Reiki 2 leert wordt je mededrager van de Reikitraditie. Dat houdt ook wat leerwerk in en is in 1 weekend best intensief. De 3-daagse biedt meer tijd om te ‘spelen’ met alles wat we leren en het in te zetten voor jouw eigen groei. Ook om te luieren en te genieten!
NB De Reiki 2 in weekendversie is weer van 5-7 oktober.
Lees hier meer en meld je aan.


7. Body of Bliss Verdiepings 3-daagse | 6-9 september | met Henriëtte Versteijnen
Jouw behoefte en nieuwsgierigheid heeft je bij Henriëtte gebracht!
Lees haar pagina, die brengt de diepgang van haar aanbod goed over. Ook als je geen tantra masseur bent maar ander lichaamsgericht werk doet zoals Reiki, Quantum Touch e.d. kan deze workshop bijzonder verrijkend voor je zijn. Het thema is immers: de aanraking gewoon maar laten ontstaan…..
Lees hier meer en meld je aan.


8. Deep Divers weekend | 31 augustus – 2 september | met Dick Nijssen
Diving Deeper Midweek Retreat | 17-21 september | met Dick Nijssen

Jouw behoefte aan tantra massage en meditatie heeft je naar Dick geleid. Beide disciplines leeft hij met hart en ziel en hij schept graag de voorwaarden voor jou om diep te ontspannen en je ware Zelf te ervaren in contact met de ander. Gelukzaligheid is je ware aard zegt hij.
Je kunt zowel een weekend als een midweek doen maar ook beide samen!
Lees meer over het weekend en over de midweek.


9. HART Therapeuten Opleiding | start 21 september | met Arianne Groeneveld en Frank Laurijssen
Jouw behoefte bracht je naar de HART Opleiding. Een unieke combinatie van hartverwarmende Reiki met confronterend (maar ook liefdevol) werken aan jezelf met als eindresultaat het therapeutschap. Er zijn nog 3 plaatsen maximaal en heb je nog geen Reiki dan kun je het nog van 27-29 juli leren.
Lees hier meer en schrijf je in!


10. TaoTantra Essence weekend voor paren | 27-29 juli | Dick Nijssen & Sabrina Czybulinski
Je verlangen om je relatie een boost te geven bracht je hier. Dit weekend leer je om intimiteit te beleven zonder dat je ‘mind’ ertussen gaat zitten met al zijn ideeën wat er wel of niet zou moeten gebeuren – de nummer 1 stoorzender in echt contact en in overgave aan wat er Nu is.
Dit schreef een deelnemend stel: ‘Met warme herinneringen kijken wij terug op onze deelname aan de Tantra Essence workshop voor paren.
In een natuurlijke sfeer van zuiverheid en openheid zijn wij dieper in ons Zijn en in ons lichaam gereisd. Door aan te gaan wat er echt leeft van binnen en samen te genieten, is onze relatie met onszelf en met elkaar verwarmd en verdiept. Het weekend heeft ons weer dicht bij elkaar gebracht. Na 11 jaar huwelijk voelen we ons zowaar verliefd!
Lees hier meer en meld je aan.


11. TaoTantra Essence weekend voor singles | 10-12 augustus | Dick Nijssen, Anja Gijsbers & Mieke Vos
Je verlangen om uit je hoofd en in de Flow te komen bracht je hier! Een goede plek als je bereid bent op ontdekkingsreis te gaan om thuis te komen bij jeZelf.
Misschien vraag je je af waarom dit weekend Essence weekend heet. De essentie van Tantra is uiteindelijk dat jij de minnaar wordt van je ervaringen. Dat je het leven in al zijn verschijningsvormen kan omarmen. Dat kan alleen vanuit Dat wat tijdloos en oordeelloos aanwezig is in jou, de essentie van wat jij bent. In deze training zul je o.a. via geleid Zelfonderzoek daar meer in thuis komen.
Lees hier meer en meld je aan.

Foto rechts: het Helios TaoTantra Team op teambuilding vakantieweek, vlnr Alma Timmer, Mayke Laan, Anja Gijsbers, Mieke Vos, Arnoud Colenbrander, Anna van Essen en Dick Nijssen.


12. Sexual Healing weekend voor singles en paren | 24-26 augustus | Dick Nijssen & Anja Gijsbers
Terwijl de ‘Alles is Liefde’ 5-daagse zich breder richt op alle overtuigingen die je weg houden van liefde richt dit weekend zich specifiek op de intimiteitsbeleving.
“Het sexual healing weekend hebben we als heel fijn ervaren. Prachtige oefeningen die dieperliggende blokkades losmaken en laten oplossen, die openheid uitnodigen en die ruimte geven ... heerlijk. We hebben onze relatie wederom verdiept in dit weekend en ik voel een volle dankbaarheid. Ik voelde ook een heel fijne verbinding met Anja als vrouw zijnde, dat ondersteunde me ook. Dick en Anja, dank voor dit weekend!”
Lees hier meer en meld je aan.


13. Tantric Flow-InnerFreedom Dag | 20 juli | 6 september | met Heino Jansen
Jouw verlangen bracht je hierheen. Heino’s pagina is helemaal vernieuwd en geeft nu nog levendiger weer wat zo’n dag je kan brengen.
Lees hier meer en meld je aan.


14. Reiki 1 cursus | 27-29 juli | 7-9 september | met Arianne & team Masterkandidaten
Er zijn nog maar 2 plaatsen vrij op deze heerlijke zomercursus want Arianne werkt met kleine groepen maar geen nood, in september is de volgende Reiki 1 cursus al weer.
Meer info en aanmelding.

Wij wensen jullie een fijne, hartverwarmende zomer en wie weet tot ziens!
Een hartegroet van Dick, Arianne en het gehele Helios team


Helios Centrum Groep