headerimg

The Work of Byron Katie sessies met Arianne Groeneveld

Ik ben graag een maatje voor diegenen die op zoek zijn naar wat nu eigenlijk waar is in hun leven. Die zichzelf vragen durven te stellen en willen luisteren naar het antwoord van hun hart. Mijn hulpmiddel daarbij is The Work of Byron Katie.

De sessies die ik aanbied zijn bedoeld voor diegenen die al enigszins bekend zijn met The Work (een boek te hebben gelezen of een YouTube opname te hebben bekeken is al genoeg) en het willen gebruiken voor hun eigen bevrijding. Natuurlijk kun je The Work ook alleen thuis doen, maar soms zit je te vast in je eigen verhaal over je situatie en kun je daar niet gemakkelijk aan voorbij. Een aandachtige, heldere ander kan je dan even op weg helpen.

Tijdens de sessies onderzoeken wij de gedachten die je stress/angst/verwarring geven in je leven. Ook ondersteun ik je om thuis je eigen onderzoek regelmatig te gaan doen. The Work bij het ontbijt....

Ik heb 15 jaar een 3-jarige opleiding aangeboden waarin The Work een belangrijke rol speelde. Inmiddels ben ik wat ouder en bied ik die opleiding niet meer aan maar  wel persoonlijke sessies.  Ook wil ik in 2023 weer dagen en weekenden geven om The Work samen te doen met anderen.

Kosten persoonlijke sessie: per uur € 60,-

Neem mailcontact op met Arianne om een afspraak te maken of voor meer info over de gesprekken.


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?