headerimg

Wat houdt een Deep Space massagedag of -avond in?


Deep Space massage™ is een unieke, door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm, die ontstaan is uit de Kasjmierse tantra massage: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en hands-on healing. Op deze massage workshops leer je energie via de handen door te geven, krijg je een demo te zien van deze massage en ga je daarna zelf oefenen met een (gelegenheids)maatje.

In deze massage word je uitgenodigd om alle vormen van doenerigheid los te laten in overgave aan wat er spontaan wil gebeuren. Te ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden je samen in een heerlijke flow komt.

Lees meer door op de workshoptitel hieronder te klikken:

Agenda:

Deep Space Massage avond voor paren

dinsdag 1 september 2020 19:30 - 22:45 uurAanmelden

Dick Nijssen € 25.00

Assistente: Inge
Binnen onze groepsruimtes hebben wij vanaf 1 juli de mogelijkheid om de 1,5 meter tijdelijk los te laten waar deze praktisch moeilijk uitvoerbaar is. Dat kan door te werken met gelegenheid koppels binnen de regeling geldend voor contactberoepen, met in achtneming van de hygiëne richtlijnen en de triage vragen. Wij zorgen voor goede ventilatie in de workshopruimte. We hebben daar sterke ionizers met HEPA filters opgesteld waar virussen niet blij mee zijn!

Deep Space massage avond voor singles

woensdag 2 september 2020 19:30 - 22:30 uurAanmelden

Dick Nijssen € 25.00

ALS MAN JE AANMELDEN IS NIET ZINVOL MEER VANWEGE DE WACHTLIJST!
Vanaf 1 juli is het weer mogelijk workshops zoals deze te laten plaatsvinden. Alleen wie geheel vrij van verkoudheids- of griepklachten is kan deelnemen (triage). Wanneer de 1,5 m niet mogelijk is maken wij gebruik van een mondkapje. Wij zorgen verder voor goede ventilatie. Ook zijn er sterke ionizers met HEPA filters in de ruimte opgesteld waar virussen niet blij mee zijn!

Deep Space massagedag

zondag 13 december 2020 10:30 - 17:00 uurAanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen


Helios Centrum Groep