headerimg

Door Dick en Arianne geschreven boeken


Leven vanuit Liefde

Dick Nijssen

De stukjes in dit boek geven een levendige weergave van ervaringen en inzichten van de auteur op het gebied van spiritualiteit en Zijnsgerichte psychologie.

Op een geaarde, niet zweverige manier geeft Dick Nijssen praktische ‘richtingaanwijzers’ naar een zinvol, liefdevol leven. Soms confronterend maar altijd liefdevol en met humorvolle mildheid schetst hij hoe je los kunt komen uit de conditioneringen van het ego om thuis te komen in de liefde die je bént.

Paperback € 22,50, te koop op Helios Centrum maar ook online bij de uitgever en bij online boekhandels als bruna en bol.com.

Nu ook als e-book:  € 6,95, te koop bij de uitgever en bij online boekhandels als bruna en bol.com. Ook te lenen als je een KOBO PLUS abonnement hebt.

Reviews

Heb je mooie, liefdevol geschreven boek al uit, kon het niet laten!  Veel herkenning, ook als collega Reikimaster,  maar... ga het zeker rustig opnieuw lezen. Kan er zeker nogal wat zinvols van leren! Dank je wel! Wonderschoon je openheid en soms kwetsbaarheid ontroerde me! En...Se agapo!  Ik hou van jou!
Marjo de Bock


Dank voor je inspirerende boek. Ik ervaarde of ik het boek zelf had kunnen schrijven. Je helpt me daar veel mee. Dank je wel!
Ray Herstelcoach


Net het boek Leven vanuit Liefde binnengekregen.
Omdat mijn gevoel me verraste, alvast een eerste reactie.

Ik sloeg het boek open en kwam bij 'Hoe ontwikkel je zelfliefde?'.
Wat er gebeurde is dat ik naast herkenning vooral ook door de liefdevolle en duidelijke schrijftaal geraakt werd,
waardoor ik bleef lezen. Ik kwam van een drukke activiteit thuis en voelde meteen een innerlijke rust en
nu ik dit schrijf ontstaat er een ontroering tot emotie aan toe.
Ik kijk ernaar uit om je boek verder te lezen en zal daar zeker nog op reageren.

Ik wil je boek ook aan een paar mensen cadeau geven - zo waardevol!
JokeTaoTantrische Liefdesgids

Dick Nijssen


Dit boekje biedt je een mooie selectie van aanwijzingen en oefeningen. Ze vormen de sleutel tot een van liefde en passie vervulde relatie. Stap voor stap wijdt dit boekje je in in de extatische wereld van de tantrische en taoïstische seksualiteit.

Deze gids bestaat uiit drie delen: een deel voor mannen, een deel voor vrouwen en een deel voor man en vrouw samen. Op liefdevolle, speelse, soms uitdagende manieren leer je je vermogen tot genieten en liefhebben te vergroten.

€ 14,95, alleen te koop in de winkel van het Helios Centrum (wij versturen helaas niet).

Reiki en Zelfrealisatie

Arianne Groeneveld


In dit verfrissend nuchtere en persoonlijke Reikiboek vertelt een van Nederlands eerste Reiki Masters Arianne Groeneveld hoe Reiki voor haar een weg naar Zelfrealisatie werd.

Zelfrealisatie beschrijft ze als thuiskomen bij zichzelf – de meest natuurlijke toestand die wij als mensen kunnen ervaren en de enige blijvende bron van geluk en innerlijke vrede.

Ze neemt je mee in haar zoektocht naar wat een Reiki-stroming nodig heeft om een pad naar Zelfrealisatie te kunnen zijn. Je vindt in dit boek dagboekfragmenten uit haar periode van doorbraak naar Zelfrealisatie: een totale en blijvende innerlijke verschuiving waardoor zij alles in haar leven op een radicaal nieuwe manier ging ervaren.

Het derde hoofdstuk, ‘Jouw weg naar Zelfrealisatie door Reiki’, geeft iedere Reikibeoefenaar inspiratie om de diepe spiritualiteit van het eigen Reikipad te ontdekken en te gaan leven.

€ 14,95 in de paperback editie, € 6,95 als e-book. De papieren editie is te koop op Helios, bij de uitgever online
en bij online boekhandels zoals bruna en bol.com.

Als je naar de eigen pagina van Arianne bij uitgeverij Brave New Books gaat via bovenstaande link, let dan op! De e-book editie verschijnt daar eerst. Je moet omlaag scrollen voorbij de auteursbeschrijving om ook de paperbackeditie te vinden en te kunnen bestellen.
NB Als je een KOBO PLUS abbonnement hebt om e-boeken te lenen, kun je 'Reiki en Zelfrealisatie' met je abbonnement lenen.

Reviews van lezers:

Mooi Reiki ervaringsboek
Ellen Romme

Arianne heeft een prachtig boek over Reiki geschreven.
Het is een aanrader voor iedereen die Reiki wil leren maar ook zeker voor mensen die al Reiki hebben en er misschien mee werken. Ze heeft een beschrijving gegeven van wat de Reiki energie met je kan doen en voor je kan betekenen. Ze doet dit heel open en eerlijk vanuit haar eigen ervaring. Ze loopt al een tijd op het pad van Reiki en heeft dan ook een rijke geschiedenis met Reiki. Dit deelt ze met de lezer. Het boek heeft me geraakt en ook veel nieuws gebracht. Daarnaast is het fijn om veel van wat ze schrijft in mezelf te herkennen. Dankjewel Arianne!


Aanrader! Inspirerend en interessant!
Christien Smit

Ik heb het boek in een ruk uitgelezen, interessant en herkenbaar!
Het boek is interessant en een aanrader voor zowel mensen die geïnteresseerd zijn in Reiki, als voor mensen die Reiki beoefenen, Reiki 1,2 en Reikimasters.
Arianne beschrijft heel mooi en duidelijk dat Reiki heel krachtig is door de eenvoud en tegelijkertijd vele lagen heeft.
Iedere beoefenaar zal zijn of haar eigen diepgang met Reiki ervaren.
Het is een persoonlijk verhaal, dat maakt het ook prettig leesbaar, maar het is meer dan dat. Na het lezen heeft een geïnteresseerde een heel goed beeld van wat Reiki inhoudt en voor de beoefenaar kan het diepere lagen aanboren.
Voor mij als Reikimaster is het boek heel herkenbaar, ook de overweldigende ervaring van compleet zijn, zoiets is lastig in woorden te vatten, dit is Arianne erg goed gelukt!
Kortom, een aanrader voor iedereen die (nog) meer wil weten over Reiki!


Inspirerend!
Marian Boers

Een makkelijk te lezen, mooi en inspirerend boek, waarin Arianne de rol van Reiki beschrijft in het vinden, voelen en waarnemen van je Ware Zelf.


Een pareltje voor Reikimasters, -beoefenaars en hun cursisten
Willy de Bruijn

Arianne vertelt helder en naar pure werkelijkheid haar eigen traditionele Reiki pad naar zelfrealisatie waar dualiteit verdwijnt en eenwording met alles ontstaat. Arianne is een Reiki Masters van de beginperiode dat Reiki naar Nederland kwam. Arianne nam me, als haar leerling, een stukje mee op haar pad. Dit boek bevat herkenbare situaties en is een pareltje voor Reikimasters, - beoefenaars en - cursisten.


Dingen vallen op zijn plek

Hoi Arianne
Dank voor de mooie dingen in het dagboek in jouw boek.
De tranen  schieten me regelmatig in mn ogen, van blijdschap, verdriet en nog veel meer, prachtig.
Er vallen nu ook meer dingen op hun plek: een aantal dingen die ik in m'n eentje over het hoofd gezien heb worden me duidelijk. Maar vooral herkenning, het is nu bijna exact 40 jaar geleden ,maar ik draag veel ervan nog steeds bij me, heerlijk.
Hoewel ik daardoor  ook nogal tegen wat onbegrip in de buitenwereld aanloop
Liefs en dank MvB


Boeken van anderen die wij aanraden voor iedereen die zich verbonden voelt met het pad dat wij op Helios aanbieden:

Michael A. Singer: Geluk zonder voorwaarden, Zijn wie je bent, Het overgave-experiment - leven vanuit grenzeloos vertrouwen.
Eckhart Tolle: De kracht van het Nu
Byron Katie: Vier vragen die je leven veranderen
Paramahansa Yogananda: Autobiografie van een Yogi


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?