headerimg

Reiki behandelingen

Dick Nijssen geeft op Helios Reiki behandelingen:

Als Reiki master heb ik vanaf 1988 duizenden mensen Reiki geleerd. Ik ben daarnaast een ervaren behandelaar. 

Je ligt tijdens een Reikibehandeling ongeveer een uur op een comfortabele behandeltafel. Bij Reiki zijn er een aantal standaard behandelposities waarbij de handen zo’n 4 tot 5 minuten per positie neergelegd worden. Geleidelijk aan krijg ik zo een beeld van wat extra aandacht nodig heeft. De plekken waar de energie die uit mijn handen stroomt het hardst nodig is worden langer behandeld.

De Reiki energie werkt helend en harmoniserend op alle niveaus van ons mens zijn: afhankelijk van waar het zwaartepunt van de disbalans is, kan er heling plaatsvinden op fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel niveau.

Bij chronische klachten is het zo dat er vaak meerdere behandeling nodig zijn, bij voorkeur vier behandelingen op vier achtereenvolgende dagen. Daardoor neemt de energie-intensiteit toe en kunnen er doorbraken in heling en bewustwording plaatsvinden.

Is er behoefte aan coaching rondom levensvragen en persoonlijke dilemma's die er spelen, dan maken we daar tijd voor.
Afhankelijk waar de behoefte ligt en wat de aard is van de thema's die er spelen, kunnen er afspraken gemaakt worden voor andere sessievormen zoals ademwerk, Innerlijk Kindwerk of Aqua-Wellness.

Aqua-Wellness

Kosten
Een Reikibehandeling duurt 60-90 minuten (inclusief voorgesprek) en kost € 65,- per uur.

Afspraak maken: per e-mail
Vermeld je telefoonnummer en ik bel je om een tijdstip af te spreken.


Helios Centrum Groep

De website van Helios maakt alleen gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het goede functioneren van de site.