headerimg

Meer Reiki i cursuservaringen

Inmiddels alweer 14 dagen na start van het reiki weekend. Wat heb ik genoten. Ruimte voor ervaren en horen van mooie reiki verhalen. Daarnaast meditaties om bewust stil te staan bij wie of wat belangrijk voor mij is. Door jullie houding was er ruimte om te voelen, te zeggen waar een ieder behoefte aan had. De sfeer in de groep was daardoor veilig, ontspannen en gezellig. Ik heb een heerlijk weekend gehad, in fijne energie. Ook nu voel ik de Reiki energie als fijne aanvulling. Ook onze kinderen zijn blij met mijn "magische" handen. Zo omschrijven zij de energie die wordt ervaren.  Gaan voor de ervaring graag liggen. Een mooi moment samen.
Lilian

Ik was vandaag van plan de tijd te maken je te laten weten hoe fijn en vooral eigenlijk hoe handig Reiki is. Als ik niet kan slapen geef ik mezelf een extre Reiki behandeling en slaap daarna als een roos! Ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om iemand anders een behandeling te geven, maar dat komt zeker nog.
Ik vond de cursus heerlijk, heel leerzaam en heel liefdevol. Jij en Herma zijn zo warm en zo vol liefde! Het was best een overgang thuis te komen in de rommel, maar ik voelde me rustig, dus ik ben rustig begonnen met opruimen. Reiki geeft me rust heb ik gemerkt. Ik hoop dat ik dat kan blijven ervaren :-).

Reiki werkt absoluut door, ik hoef er alleen maar aan te denken en ik voel me handen al warm worden. Een heerlijk gevoel!
Tot slot: Reiki geeft mij een toevoeging aan mijn leven, iets wat ik niet zo had verwacht. En ik ben er heel blij mee!
Dank jullie wel!!!
Lieve groet en dikke knuffel,
Laura Matthes
 

Het was voor mij vooral een heel mooi weekend. Stond er blanco, maar open in.
Het heeft meer met mij gedaan dan ik had verwacht, op een goede positieve manier. Ook op mijn onverwachte huilbui (wat ik gelijk overdreven, hysterisch en niet nodig noemde) kijk ik eigenlijk met een goed gevoel naar terug. Het was blijkbaar nodig. Ik ben tot nu toe rustiger dan voorheen. Valt mensen in mijn omgeving ook op. Ik ren/vlieg/moet/doe minder en vind het wel prima zo. Voelt best goed. Ik ben rustig aan het oefenen met Reiki. Het geven aan anderen vind ik nu prettiger dan het mijzelf te geven. Dat zal ook nog wel de aard van het beestje zijn.

Kijk uit naar september om te starten met de HART opleiding! Het is een prettige omgeving waar eigenlijk alles fijn is: eten, slapen, mensen.
Angelique van Dijk
 

Ik heb op dit moment nog niet de juiste woorden om te zeggen wat de Reikicursus heeft betekend. Naar mijn idee doet momenteel elke omschrijving afbreuk aan het gevoel.
Het is rijk, het is anders dan zoals het was, en het heeft mij heel veel inzichten en lessen gegeven, kadootjes ook.
Redenen tot nadenken en overdenken.
Ik heb dit weekend als kado voor mijzelf bedoeld en gezien, en meer dan dat terug gekregen.
Lieve groet,
Paula S.


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?