headerimg

Verhuur Helios cursus accommodatie, trainingsaccommodatie, workshop accommodatie, seminar accommodatie, retraite accommodatie, yoga accommodatie, groepsaccommodatie, altijd inclusief volpension.
 

 

 


 

Mededeling voor huurders over het boeken en annuleren van workshops/cursussen i.v.m. corona overheidsmaatregelen

Nu de 1,5 m wordt losgelaten hanteren wij onze gewone aantallen: je huurt altijd voor minimum 18, max. 36 personen.
Voor workshops die uitsluitend op doordeweekse dagen plaatsvinden is het minimum 16, maximum 26.

Wij verhuren alleen inclusief overnachtingen en volpension.

De leraar werkt met zijn groep in de Finse kota. Wij hebben daarnaast een dubbele eetzaal met ontspanningsruimte waar 36 mensen kunnen zitten.
Alle ruimtes zijn goed geventileerd en elk voorzien van grote, krachtige (maar stille) ionisers met HEPA filter.

Indien onze overheid of de overheid van de huurder (indien deze en zijn deelnemers uit een ander land moeten komen) maatregelen treft die maken dat workshops/cursussen niet door kunnen gaan, kan de aanbetaling kosteloos worden doorgeschoven naar een latere datum of als krediet blijven staan totdat de huurder opnieuw wil boeken.

Hoe gaan wij om met last minute annuleringen door corona-besmetting of quarantaineplicht?

Onze kok moet 3 dagen vóór een verhuurperiode zijn etensbestelling doorgeven aan zijn biologische leverancier. Onze normale regel is daarom dat voor iedereen die 3 dagen tevoren is gemeld, maaltijden moet worden betaald.

Voor corona afzeggingen brengen wij dit terug tot het halve maaltijdenbedrag = € 22,00 per volledige maaltijden dag. Overnachtingen hoeven voor corona afzeggingen niet te worden betaald.
NB Je betaalt altijd voor minimaal 18 gasten, het bovenstaande geldt dus alleen voor annulerende deelnemers boven de 18 gasten.

Wil je meer informatie of boeken? Mail info@helioscentrum.nl of bel Arianne Groeneveld op Helios 06 46 36 79 18.


Karakter van onze accommodatie

Onze accomodatie, gelegen op een mooi vormgegeven, natuurlijk eigen terrein van 7700 m2, bestaat uit 4 gebouwen, drie ook met slaapkamers. Daarnaast hebben wij verschillende sprookjesachtige en fantasievolle, tiny house type overnachtingsruimtes zoals onze 2 'boomhutten', Woudlust, de mini-kota, de Elfjes-caravan en het 'Hans en Grietje huisje'. Deze knusse buitenruimtes zijn geliefd bij onze gasten omdat het een ervaring is om erin te slapen en ze rust en privacy bieden. Toilet en douche zijn steeds in de directe omgeving aanwezig.

Hier vind je foto's en beschrijvingen van het merendeel van onze slaapruimtes.Super groepsruimte: de Finse kota

Achter de grote vijver staat onze Finse kota (110 m2), een cursusruimte die de droom is van iedere gever van opleidingen/cursussen: de perfecte vorm (achthoekig = praktisch rond), geheel gemaakt van natuurlijke materialen (Douglas fir en lichte lemen wanden, eiken vloer), heerlijk gelijkmatig verwarmd door wandverwarming, heel goede geluidsinstallatie, bovendien gebouwd op een plek met een krachtige, warme energie. De ruimte is goed geisoleerd. Verschillende grote, ruwe brokken halfedelstenen vormen verlichtingselementen langs de wanden.

Deze ruimte is te huur voor corona-proof trainingen en (stilte) retraites inclusief volpension voor groepen tussen 18-26 personen. Wanneer we de anderhalvemeter samenleving weer kunnen loslaten is het min. 18, max. ca 36 personen. Voor workshops die alleen op doordeweekse dagen plaatsvinden is het minimum 16 personen.

Wij hebben dikkere matrassen, dunne yoga/massage matjes, backjacks, meditatiekussens en stoelen. We hebben ook veel Reikitafels en 6 massagetafels die de huurder allemaal ter beschikking staan.
De huurder kan een aantal uren voor de start van de groep komen om met alle aanwezige materialen de ruimte naar eigen smaak in te richten.

Bij mooi weer kunnen de activiteiten ook in de natuur plaatsvinden op ons mooi vormgegeven terrein van 7700 m2. Het voegt een extra dimensie toe aan een activiteit als je bij mooi weer ongestoord samen buiten yoga kunt doen of samen kunt zitten!


 

Beschikbaarheidskalender


 

 


Volpension arrangement 2021-2023 per persoon


Dagarrangement per persoon: € 73.- / € 83,-
bestaande uit:

1. Ontbijt €12,-
2. Lunch €13,-
3. Diner €19,--
4. Overnachting per persoon in een gedeelde kamer per nacht € 29,-* Alleen slapen € 39,- per nacht.*
5. Incl. onbeperkt koffie, thee, koekjes en fruit gedurende de dag.

Wij verhuren alleen voor trainingen met minimaal 2 overnachtingen.

Gemeentelijke heffingen (toeristenbelasting)
Je betaalt € 1,50 per persoon per overnachting.Minima en maxima:

Je betaalt voor een weekend format of een meerdaagse rondom een weekend altijd voor minimaal 18 personen overnachtingen en volpension.
Voor workshops die uitsluitend op weekdagen plaatsvinden geldt een minimum van 16 personen. De aantallen zijn altijd inclusief leiding.

NB Voor workshops die zowel op een weekenddag/weekenddagen als doordeweeks plaatsvinden, geldt voor alle dagen betalen voor minimaal 18 gasten.

De maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch op hoog culinair niveau. Onze koks zijn ware kook-kunstenaars.

Leraren die langere retraites/trainingen aanbieden (5 dagen of langer) en per se eigen koks willen meebrengen, kunnen contact opnemen met Arianne voor een aangepaste offerte.

Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

NB Gasten kunnen geen huisdieren meenemen naar Helios tenzij ze overnachten in hun eigen camper en het huisdier in de camper blijft. Eén camper kan stroom van ons krijgen.

Naast de per-persoon-prijs betaal je ook zaalhuur, zie hieronder.

 


Zaalhuur 2021-2023
 

 

 

  Maandag t/m Vrijdag   Zaterdag t/m Zondag
 
Het zaalhuur tarief wordt
berekend per etmaal
 

Het zaalhuur tarief wordt
berekend per etmaal
 
Werkruimte:      
       
Finse Kota € 152,00   € 184,00
       
 
 
 
 


De prijzen veranderen in principe niet. Wij houden ons wel het recht voor een realistische prijscorrectie toe te passen mocht er sprake zijn van inflatie of verhoging van het BTW-tarief of andere belastingen. Deze verhoging is nooit meer dan de reële inflatie of belastingverhoging.
 

 


 

Hieronder vind je het antwoord op de vragen die je nog kunt hebben:


* Hoe zien de kamers eruit?

* Wat moeten de gasten zelf meebrengen?

* Hoe gaat Helios om met diëten?

* Is er corvee?

* Moet ik aanbetalen en wat gebeurt er als we moeten annuleren?

* Kunnen er kort tevoren nog mensen bij- of afgemeld worden?

* Kan Helios reclame maken voor mijn aanbod?

* Kan ieder soort aanbod plaatsvinden op Helios?

* Wie huren zoal op Helios?
 

Heb je nog andere vragen of wil je graag een offerte ontvangen, neem dan rechtstreeks contact op met Arianne Groeneveld: 06 46 36 79 18, info@helioscentrum.nl
Ook om een afspraak te maken om de hele accommodatie te komen bekijken.

 


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?