headerimg

Verhuur Helios cursus accommodatie, trainingsaccommodatie, workshop accommodatie, seminar accommodatie, retraite accommodatie, yoga accommodatie, groepsaccommodatie, inclusief volpension.
 

 

 


 

Mededeling voor huurders over het boeken en annuleren van workshops/cursussen i.v.m. corona crisis overheidsmaatregelen

Op dit moment vindt 1 groep per week/weekend plaats met een minimum van 16 en een maximum van 22 gasten. Zo kunnen wij de vereiste 1,5 m afstand garanderen. Iedereen die dat wil krijgt een eigen kamer. We kunnen 22 1-persoonskamers realiseren of een kleiner aantal in combinatie met gedeeld slapen.

Voor alle data tot 1 juni 2021 boeken wij 1 groep van niet meer dan 16-22 gasten op een weekend. Daarna is het onze intentie om vooral grotere groepen te accommoderen voor langer durende trainingen - maar nog steeds 1 groep per weekend.
NB Ons normale maximum is 44 gasten...

De leraar werkt met zijn groep in de Finse kota. Op de cursuszolder is een eetzaal ingericht voor max 22 gasten met voldoende tussenruimte.
Beide ruimtes zijn goed geventileerd en elk voorzien van grote, krachtige (maar stille) ionisers met HEPA filter om het virussen zo onaangenaam mogelijk en de gasten zo veilig mogelijk te maken.

Indien onze overheid of de overheid van de huurder (indien deze en zijn deelnemers uit een ander land moeten komen) maatregelen treft die maken dat workshops/cursussen niet door kunnen gaan, kan de aanbetaling kosteloos worden doorgeschoven naar een latere datum of als krediet blijven staan totdat de huurder opnieuw wil boeken.

Wil je meer informatie of boeken? Mail info@helioscentrum.nl of bel Arianne Groeneveld op Helios 06 46 36 79 18. 


Karakter van onze accommodatie

Onze accomodatie, gelegen op een mooi vormgegeven, natuurlijk eigen terrein van 7700 m2, bestaat uit 4 gebouwen, drie ook met slaapkamers. Ook hebben wij verschillende sprookjesachtige en fantasievolle, tiny house type overnachtingsruimtes zoals onze 2 'boomhutten', Woudlust, de mini-kota, de Elfjes-caravan en het 'Hans en Grietje huisje'. Deze knusse buitenruimtes zijn geliefd bij onze gasten omdat het een ervaring is om erin te slapen en ze rust en privacy bieden. Toilet en douche zijn steeds in de directe omgeving aanwezig.

Hier vind je foto's en beschrijvingen van het merendeel van onze slaapruimtes.
 


Super groepsruimte: de Finse kota

Achter de grote vijver staat onze Finse kota (110 m2), een cursusruimte die de droom is van iedere gever van opleidingen/cursussen: de perfecte vorm (achthoekig = praktisch rond), geheel gemaakt van natuurlijke materialen (Douglas fir en lichte lemen wanden, eiken vloer), heerlijk gelijkmatig verwarmd door wandverwarming, heel goede geluidsinstallatie, bovendien gebouwd op een plek met een krachtige, warme energie. De ruimte is goed geisoleerd. Verschillende grote, ruwe brokken halfedelstenen vormen verlichtingselementen langs de wanden.

Deze ruimte is te huur voor corona-proof trainingen en (stilte) retraites inclusief volpension voor groepen tussen 16-22 personen. Wanneer we de anderhalvemeter samenleving weer kunnen loslaten is het max. 44 personen.

Wij richten de cursusruimte precies zo in als de huurder het wenst: een kring met stoelen of matrassen met meditatiekussentjes erop (in mooie sfeervolle kleuren). Wij hebben matrasjes om oefeningen op te doen en op te masseren. We hebben grote hoeveelheden Reikibehandeltafels plus toebehoren en onze massagetafels kunnen we ook ter beschikking stellen.

Bij mooi weer kunnen de activiteiten ook in de natuur plaatsvinden op ons mooi vormgegeven terrein van 7700 m2. Het voegt een extra dimensie toe aan een activiteit als je bij mooi weer ongestoord samen buiten kunt zitten!


Eetzaal: de Grote Cursuszolder en ons regenvrije buitenterras

Onze 2e grote groepsruimte is bij verhuur met volpension in gebruik als corona-proof eetzaal. Bij mooi weer kan ook onder onze overkapping/partytent worden gegeten.
 

Grote Cursuszolder in de boerderij voor doordeweekse verhuur:
 

Afmetingen: 12 x 8 m.
Kenmerken: mooi hemellicht door 3 grote Velux dakramen, natuurhouten vloer,  natuurlijke materialen, privé en geborgen, behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer (goede airco). Ivm 1,5 m max 16 personen.
Kan geheel vrij van meubilair worden ingericht met meditatiekussens.

1,5 meter info: er kunnen 18 mensen in een kring zitten met 1,5 m tussenruimte.


 

 

 


Boomgaardruimte voor doordeweekse verhuur:


Afmetingen: 8 x 6 m.
Kenmerken: van binnen geheel gerenoveerd, ingericht met kring van comfortabele rieten stoelen (kunnen ook weg), prachtig gelegen in de boomgaard, heeft grote overkapping voor eten buiten. Een superplek voor kleinere groepen (ivm 1,5 m max 10 personen)

NB De 'boomgaard' bevat een paar fruitbomen aan de zomen. Het is vooral een heerlijk grasveld waar je met je cursisten buiten kunt zitten, door natuurwallen omgeven dus volledig in jullie eigen space. Je kunt je groepsbijeenkomst buiten plaats laten vinden maar ook je deelnemers in kleine groepjes buiten laten werken bij mooi weer.

1,5 meter info: er kunnen 12 mensen in een kring zitten met 1,5 m tussenruimte.


 


Volpension arrangement 2020/2021 per persoon


Dagarrangement per persoon: € 73.-
bestaande uit:

1. Ontbijt €12,-
2. Lunch €13,-
3. Diner €19,--
4. Overnachting per persoon in een gedeelde kamer per nacht € 29,-* Alleen slapen € 10,- toeslag per nacht. *
5. Incl. onbeperkt koffie, thee, koekjes en fruit gedurende de dag*.

* Om hiervoor in aanmerking te komen moeten er minimaal 2 nachten en 5 maaltijden (Helios weekendformat) worden afgenomen. Anders betaalt de huurder € 3.50 pppd extra voor koffie, thee en koekjes.

Je betaalt momenteel altijd voor minimaal 16 personen overnachtingen en voor minimaal 12 personen volpension. Het heeft dus geen zin een offerte aan te vragen voor minder dan 12 personen (tenzij je bereid bent voor 16 te betalen!).

De maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch op hoog culinair niveau. Onze koks zijn ware kook-kunstenaars.

Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

Naast de per-persoon-prijs betaal je ook zaalhuur, zie hieronder. 


Zaalhuur 2020-2021
 

 

 

  Maandag t/m Vrijdag     Zaterdag t/m Zondag  
  dagdeel hele dag
Bij volpension*
gereduceerd tarief,
berekend per etmaal
  dagdeel hele dag

Bij volpension*
gereduceerd tarief,
berekend per etmaal
 
Werkruimte:              
               
Finse Kota € 95,00 € 190,00 € 152,00   € 115,00 € 230,00 € 184,00
               
Grote Zolder Boerderij € 85,00 € 170,00 € 136,00   € 105,00 € 210,00 € 168,00
               
Boomgaard ruimte € 75,00 € 150,00 € 120,00   € 95,00 € 190,00 € 152,00

* bij minimaal 2 overnachtingen volpension
         
     
       
       
       
       


NB Onbeperkt koffie/thee/koffiemelk/koekjes krijg je, indien je zonder volpension huurt, van ons voor € 3,50 pp per dag.
Wanneer je inclusief volpension huurt is koffie/thee/koffiemelk/koekjes inclusief in de volpensionprijs.

De prijzen veranderen in principe niet. Wij houden ons wel het recht voor een realistische prijscorrectie toe te passen mocht er sprake zijn van inflatie of verhoging van het BTW-tarief. Deze verhoging is nooit meer dan de reële inflatie of BTW-verhoging.
 

Hieronder vind je het antwoord op de vragen die je nog kunt hebben:

 

* Welke weken/weekenden zijn nog beschikbaar?

* Hoe zien de kamers eruit?

* Wanneer is de leraar (en eventueel assistent) gratis?

* Wat moeten de gasten zelf meebrengen?

* Hoe gaat Helios om met diëten?

* Is er corvee?

* Moet ik aanbetalen en wat gebeurt er als we moeten annuleren?

* Kunnen er kort tevoren nog mensen bij- of afgemeld worden?

* Kan Helios reclame maken voor mijn aanbod?

* Kan ieder soort aanbod plaatsvinden op Helios?

* Wie huren zoal op Helios?
 

Heb je nog andere vragen of wil je graag een offerte ontvangen, neem dan rechtstreeks contact op met Arianne Groeneveld: 06 46 36 79 18, info@helioscentrum.nl
Ook om een afspraak te maken om de hele accommodatie te komen bekijken.

 


Helios Centrum Groep