headerimg

Welkom bij Helios Centrum Heerde

 

Helios nodigt je uit thuis te komen bij jeZelf

* om jezelf te bevrijden uit de ‘Matrix’:  het onbewust leven vanuit de conditioneringen van je vroege jeugd en daarna
* om te gaan leven vanuit de heldere stroom van inzichten en liefde die spontaan opwelt uit jeZelf

 Ons aanbod is Zijnsgericht maar ook harts- en lichaamsverbonden.

Of je nu op zoek bent naar:

* genezende energie in een Zen Reikicursus
* bevrijding van je innerlijke belemmeringen in het Innerlijk Kindwerk
* of de IK Training
* het weer/dieper thuiskomen in jeZelf in een meditatiecursus of retraite.....

                                              de kans is groot dat je je bij ons Thuis gaat voelen.Binnenkort (weekenden):

* De Tango als weg naar bewustwording: Healing Tango weekend met Lizelot de Stigter (2-4 november).

* Heart Space weekend met Dick Nijssen (9-11 november)

* The Work of Byron Katie kun je op Helios in weekendformaat leren. In het Relatie Detox weekend met Esther Lenstra (9-11 november)  leer je het meteen ook toepassen op (al) je relatie(s)!
Twee inspirerende spirituele leraren geven weekenden en midweekretraites op Helios waarin je je beslommeringen helemaal los kunt laten en nieuwe energie en inspiratie op kunt doen voor je dagelijkse leven thuis:

* Yoga en Meditatie (de Boeddhistische invalshoek)  
* Heart Space, Satori (de Advaita invalshoek).


* Yoga en Meditatieweekenden/midweken trainen de juiste aandacht en concentratie om in het moment aan te komen en om van hieruit te gaan leven.

* Op de Deep Divers Meditatiecursus leer je de transcendente wijze van mediteren.

* Heart Space weekenden/midweken zijn voor mensen die niet alleen dieper thuis willen komen in zichzelf maar ook een verlangen hebben naar echt contact met de ander en de bereidheid hebben zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen. Er wordt ook in gemasseerd (Deep Space massage).

* Satori weekenden/midweken bevatten naast meditatiesessies ook een ademsessie en krachtige  'Living Essence' intermezzo's.

* Er zijn ook Heart Space avonden en
* Heart Space dagen op Helios. Heart Space bevat naast meditatie ook hart openende contactoefeningen en energiewerk.
* De Deep Space Massagedag biedt masseren vanuit je innerlijke, meditatieve flow!* Zen Reiki staat voor Reiki zoals Mikao Usui het oorspronkelijk heeft bedoeld, als weg om thuis te komen bij wie je werkelijk bent.

* De Zijnsgerichte, 1-jarige HART Therapeuten Opleiding traint je in gevorderd Zen Reiki energiewerk maar focust ook op de kennis en ervaring van wie je werkelijk bent, op bevrijding van oude pijn en traint je intensief in The Work of Byron Katie.


* Tijdens de TantricFlow avonden kun je je heerlijk in de flow dansen!

* Op de Magical Mirror avonden ga je ermee experimenteren hoe het is om ervoor te kiezen om jezelf en de ander totaal te accepteren zoals hij/zij nu al is.

* Een unieke plek nemen de Alles is Liefde meerdaagses op Helios in. Ruimte geven aan de liefde die jij bent en beperkende overtuigingen ontkrachten zijn sleutelzinnen van deze Zijnsgerichte playshop die rond Kerst en in de zomervakantie aangeboden wordt.

 

Bovenaan deze homepage vind je meer van ons kleurrijke, zich steeds weer vernieuwende aanbod.

Wij leraren van het Helios team, bieden je deze workshops aan in een warme, verwelkomende omgeving met liefdevol verzorgde slaapplekken en heerlijke maaltijden. Onze vier gebouwen staan op een speels vormgegeven terrein vol grappige en verrassende plekjes. Voor meer foto's en info over onze ontstaansgeschiedenis zie ‘Wie zijn wij’.

O ja, en als jij zelf workshops of opleidingen aanbiedt: wij verhuren onze accommodatie ook aan collega's. Je zult merken dat wij precies weten wat je nodig hebt en ook alles in huis hebben wat je maar kunt wensen.

Wij hopen je gauw een keer te mogen verwelkomen!

Dick Nijssen & Arianne Groeneveld & het Helios team


PS Een impressie van de Helios gebouwen en tuin vind je op YouTube.

Aanmelden via de website
Je kunt je 7 dagen per week, 24 uur per etmaal via onze website opgeven voor een workshop en meteen uitvinden of er nog plaats is! Als er plaats is op de workshop van je keuze, kun je (aan)betalen via iDeal*. Je ontvangt dan direct per mail een bevestigingsbrief van ons met alle benodigde informatie (klik daarvoor altijd na je betaling op 'ga verder'/'ga terug naar de internetshop' e.d.)

Is er geen plaats meer op de workshop van je keuze omdat hij volgeboekt is, dan krijg je na je aanmelding (maar altijd voordat je kunt betalen) een wachtrijbericht. Zodra er weer plaats is, ontvang je een plekbevestiging met een iDeal-link* om (aan) te betalen.

Heb je geen internetbankieren of woon je buiten Nederland en heb je geen Nederlandse bankrekening*, meld je dan voor je workshop aan via een mail naar info@helioscentrum.nl. Wij schrijven je dan op werkdagen handmatig in.

* Alleen cursisten met een Nederlandse bankrekening kunnen zich aanmelden via ons geautomatiseerde systeem. Onze Vlaamse cursisten worden verzocht zich per e-mail aan te melden.

 

 

 

Binnenkort op Helios:
donderdag 18 oktober 2018 19:30 - 22:30 uur TantricFlow-Avond meer info
vrijdag 19 oktober 2018 20:00 uur - zondag 21 oktober 2018 16:00 uur Reiki Healing Space weekend met Dick en Arianne meer info
donderdag 25 oktober 2018 19:30 - 22:30 uur Magical Mirror Avond meer info
donderdag 25 oktober 2018 19:30 - 22:30 uur Magical Mirror Avond meer info
woensdag 31 oktober 2018 19:30 - 22:30 uur TantricFlow-Avond meer info
donderdag 1 november 2018 20:00 - 22:00 uur Heart Space avond met Dick Nijssen meer info
vrijdag 2 november 2018 20:00 uur - zondag 4 november 2018 16:00 uur Healing Tango Weekend 1 met Lizelot de Stigter meer info
woensdag 7 november 2018 19:30 - 22:30 uur Magical Mirror Avond meer info
donderdag 8 november 2018 19:30 - 21:45 uur Reiki behandelavond meer info
vrijdag 9 november 2018 20:00 uur - zondag 11 november 2018 16:00 uur Relatie Detox weekend met The Work of Byron Katie meer info

Helios Centrum Groep