headerimg

Bij aanmelding verklaar je je akkoord met deze voorwaarden voor Helios avondworkshops, dagworkshops, weekendworkshops en meerdaagses:


•  Betaling van avond/dagworkshops tot €40,00:

Bij workshops tot €40,00 dient het gehele bedrag bij aanmelding te worden betaald via iDeal. Workshopbedragen tot €40,00 worden bij annulering niet gerestitueerd of doorgeschoven. Wel kun je zelf iemand anders zoeken om je/jullie plaats(en) in te nemen en het bedrag dan rechtstreeks aan jou/jullie terug laten betalen.


•  Betaling van dagworkshops van € 85,00:

Bij workshops van € 85,- dient het gehele bedrag bij aanmelding te worden betaald via iDeal. Workshopbedragen van € 85,- worden bij annulering niet gerestitueerd. Doorschuiven naar een latere datum kan wel, de kosten hiervoor zijn € 25,00 (per persoon). € 60,00 kan dus doorschuiven naar een latere datum.
Ook kun je zelf iemand anders zoeken om je/jullie plaats(en) in te nemen en het bedrag dan rechtstreeks aan jou/jullie terug laten betalen.

NB Bij niet op komen dagen en afzegging binnen 24 uur voor aanvang is doorschuiven van een deel van het bedrag niet mogelijk.


* Annuleringsregels voor workshops boven € 150,00:


Annuleren tot 2 weken voor aanvang van het weekend/de meerdaagse workshop:

* Optie 1: de € 50,- aanbetaling wordt niet terugbetaald, de rest van het overgemaakte bedrag wordt op jouw verzoek gewoon door ons teruggestort.
* Optie 2: je kunt er voor kiezen een geheel betaald workshopbedrag (dus niet alleen de aanbetaling) door te laten schuiven naar een workshop van later datum. Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven. Zeg je dan weer af, dan vervalt het bedrag.

Aan omboeken zijn kosten verbonden: € 25,- per omboeking.
NB Je kunt een aanbetaling niet doorschuiven. Wel kun je de aanbetaling aanvullen tot het totale cursusbedrag en dat doorschuiven.


Annuleren korter dan 2 weken voor het weekend/de meerdaagse workshop:

Zo kort tevoren wordt het cursusbedrag niet meer terugbetaald. Er zijn wel mogelijkheden om een volledig betaald worrkshopbedrag door te schuiven:


* Afzegging van weekend of meerdaagse workshop korter dan 2 weken maar meer dan 72 uur tevoren:

Je kunt een geheel betaald cursusbedrag laten doorschuiven naar een Helios workshop op een later tijdstip (niet later dan 12 maanden na de oorspronkelijke cursusdatum).
Aan omboeken zijn kosten verbonden:  € 25,- per omboeking.  Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven. Zeg je dan weer af, dan vervalt het gehele bedrag.
NB Alleen volledige workshopbedragen kunnen worden doorgeschoven, niet de aanbetaling alleen. Wil je die niet helemaal verliezen, dan kun je ervoor kiezen de tweede betaling ook te doen en het gehele workshopbedrag door te schuiven naar een latere datum.


* Afzegging van weekend of meerdaagse workshop minder dan 72 uur tevoren: 

Je kunt je cursusbedrag minus het volpensionbedrag en de omboekingskosten laten doorschuiven naar een Helios workshop op een later tijdstip (niet later dan 12 maanden na de oorspronkelijke cursusdatum). Je kunt een cursusbedrag slechts 1 keer en alleen in zijn geheel doorschuiven.  Zeg je dan weer af, dan vervalt het bedrag.

De omboekingskosten zijn € 25,-  per omboeking. De op de factuur staande kosten voor volpension worden afgetrokken omdat de kok voor iedereen wordt betaald die 3 dagen tevoren staat aangemeld, ongeacht of die persoon komt of niet.
NB De (Reiki) Satsangha Seva budget retraites bestaan alleen uit volpensionkosten. Bij annulering zo kort tevoren vervalt het gehele bedrag.

Wat overblijft zetten wij als krediet op je cursistenkaart en dat kun je later gebruiken voor een andere workshop.

* Zonder afzegging niet verschijnen op het weekend/de meerdaagse workshop: geen restitutie, geen doorschuiven van enig deel van het cursusbedrag mogelijk.

Wanneer je annuleert en gebruik wilt maken van de mogelijkheid om om te boeken, mail ons dan altijd persoonlijk op info@helioscentrum.nl.


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?