headerimg

Bed & Breakfast op Helios

 

Unieke manier om op Helios te zijn

Unieke manier om op Helios te zijn

Laten we eerlijk zijn: Helios is in gewone tijden natuurlijk geen Bed & Breakfast accommodatie maar een centrum waar workshops worden aangeboden!

Maar het zijn geen gewone tijden en er is deze zomer in Nederland veel behoefte aan plekken waar je op vakantie kunt gaan of een paar daagjes ertussenuit. En daarbij wil je liefst ook de massa's mijden. Dan zit je bij Helios goed!

Helios is een prachtige plek in de natuur met veel rust en privacy. Je kunt deze zomer ook een verblijfsarrangement bij ons krijgen. Met de mogelijkheid om als je wilt een ontspanningsmassage of een Reikibehandeling te boeken.

Het gaat om deze periodes: 14-24 september, 28 september-1 oktober, 5-8 oktober, 12-15 oktober, 19-22 oktober.

Het minimum aantal overnachtingen is 2. De kosten verschillen, afhankelijk van de ruimte en het aantal personen. Je slaapt in een eigen huisje of kamer met gedeeld of eigen douche/toilet (duurdere ruimtes).

Aankomst vanaf 16 uur op 1e dag, vertrek uiterlijk 11 uur. Onderaan de pagina vind je een link naar alle appartementen/kamers/tiny houses met de prijzen.

Je mag gebruik maken van onze cursuskeuken om je eigen ontbijt te maken of een maaltijd op te warmen. Wij bieden geen ontbijt meer aan, we zijn dus eigenlijk een B-zonder-Breakfast!

Er is veel horeca in de omgeving, ook op loopafstand. Er zijn mooie grote buitenterrassen in de natuur in Epe in het bos (Ossenstal, Floor)! Je kunt ook allerlei soorten maaltijden laten bezorgen, zie bijvoorbeeld www.thuisbezorgd.nl

Als je naar onderaan deze pagina scrollt vind je de link naar alle huisjes en hun prijzen.

Stuur een mail naar annavanessen@live.nl om de beschikbaarheid op te vragen en te boeken! Boeking kan alleen via persoonlijke contact, niet via onze website.
Mail ons of bel 06 13 43 17 02.

Wanneer je helemaal naar beneden scrollt vind je een link naar alle te huren kamers en huisjes!

NB We zijn een stilte-plek en daardoor niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden B&B boekingen op Helios

Betalings- en annuleringsvoorwaarden B&B boekingen op Helios

* Bij reservering ontvang je een factuur van ons. Pas na betaling is de reservering definitief.

* De boeking kan tot 1 week tevoren kosteloos worden geannuleerd. Wij storten het overgemaakte bedrag dan terug.

* Bij afzegging binnen 1 week tevoren storten wij het bedrag niet terug maar kan het 1 jaar blijven staan om te worden gebruikt voor een toekomstige Helios B&B boeking of voor een workshop op Helios.

* Corona clausule:
Als de gast klachten als verkoudheid, koorts, benauwdheid en smaakverlies heeft of onbeschermd in contact is geweest met een covid 19 patient en in quarantaine moet gaan, kunnen wij de gast niet toelaten in de accommodatie. In dat geval blijft het betaalde bedrag in zijn geheel staan voor een later verblijf.

Ervaringen van gasten

Ervaringen van gasten

Helios
Het is er fijn. En de verzorging goed.
Een prachtige plek om rust en ruimte te ervaren.
Mijn eigen kamer was licht en had een prachtig uitzicht op de tuin. De zitkamer ernaast en eigen sanitair op de gang geven alles wat een mens aan basic nodig heeft.
Het ontbijt was heerlijk, de boeken en geestelijke insteek van het centrum, evenals de bossen de musea in de buurt en de gastvrouw en gastheer maakten mijn verblijf tot een prima vakantie.Dank Arianne, voor jullie care!

Groetjes. Yvonne J. (juni 2020)

Je vindt veel reviews op Airbnb, zoek op Helios in Heerde. Je kunt ook via Airbnb boeken als je dat liever doet.

Gegeven door:Helios Centrum Groep