headerimg

Aanbetaling en annulering

Weekend/meerdaagse
Bij reservering wordt een voorschot in rekening gebracht voor het huren van de accommodatie.

De hoogte van het voorschotbedrag is afhankelijk van de lengte van de workshop:
weekend tot 3 dagen: € 300,00
4-daagse workshop: € 400,00
5-daagse workshop en langer: € 500,00

De reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling. Het bedrag wordt t.z.t. van de workshopfactuur afgetrokken. Bij annulering, op welke termijn ook, wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Dit is het enige risico dat de huurder loopt. Wij hanteren geen horeca voorwaarden meer omdat die maken dat aanbieders hun workshop/opleiding te snel annuleren uit angst voor een te omvangrijke financiele strop. In de huidige tijd, waarin deelnemers vaak laat inschrijven voor workshops/opleidingen, lijkt ons dit niet meer gewenst.

Met deze nieuwe regeling blijft het verlies voor de huurder altijd beperkt tot de aanbetaling. Wel is het zo dat Helios zich het recht voorbehoudt na het niet doorgaan van workshops van huurders wegens gebrek aan deelnemers, de eventuele overige data te annuleren met terugbetaling van de aanbetaling voor die data.

Wanneer moet de rest uiterlijk worden betaald?

Drie dagen voor aanvang versturen wij de factuur voor het aantal deelnemers dat dan bij ons bekend is. Die factuur dient direct en voor aanvang te worden betaald.
Komen er meer mensen bij, dan versturen wij na afloop van de workshop een 2e factuur. Er vindt geen restitutie plaats voor mensen die korter dan 4 dagen voor aanvang afgemeld worden.

 


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?