headerimg

Helios account

 

Om je inschrijving voor een workshop verder te verwerken, heeft Helios enkele gegevens van je nodig.
Wij bieden je hiervoor 2 opties, te weten:

 

• Een Helios account

Eénmalig voer je je gegevens in, waarna je een Helios account krijgt. Met je account kun je je ook voor toekomstige workshops snel en eenvoudig inschrijven.

 

• Aanmelden zonder account.

Uiteraard kun je je ook zonder account aanmelden voor een workshop. Hiervoor vragen wij je jouw gegevens in te vullen. Let wel, bij een toekomstige aanmelding voor een workshop dien je dan steeds weer opnieuw je gegevens in te voeren. Melden jullie jezelf aan met zijn 2’en, dan is het noodzakelijk een account aan te maken.

 

Maak hieronder je keuze.
 

 

Log in op je Helios account

  1. Gebruik hét emailadres waarmee je eertijds een account hebt aangemaakt!  2. Ondervindt je problemen met het inloggen, neem contact op met CARD Solutions op 038 4 203 203 of email je storing naar beheer@cardsolutions.nl. Gebruik je wel het juiste emailadres?

 

 

Maak een Helios account aan

  1. (minimaal 6 tekens)
  2. Man Vrouw
  3. (liefst 06-nummer)
  4. * = Verplichte velden.
Ondervindt je problemen met het aanmaken van een account, neem contact op met CARD Solutions op 038 4 203 203 of email je storing naar beheer@cardsolutions.nl.

Aanmelden zonder Helios account?
Melden jullie jezelf aan met zijn 2’en, dan is het noodzakelijk een account aan te maken.

  1. Man Vrouw
  2. (liefst 06-nummer)
  3. * = Verplichte velden.
Ondervindt je problemen met het aanmaken van een account, neem contact op met CARD Solutions op 038 4 203 203 of email je storing naar beheer@cardsolutions.nl.

Helios Centrum Groep

De website van Helios maakt alleen gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het goede functioneren van de site.