headerimg

Reiki Satsangha Seva budget meerdaagse retraites

Het Satsangha Seva aanbod op Helios blijkt te voorzien in een grote behoefte. We hebben dit aanbod nu uitgebreid met een Reiki Satsangha Seva meerdaagse. Hierin staat het werken met de genezende energie die we Reiki noemen centraal.

Een voorwaarde voor deelname is dan ook dat je Reiki hebt geleerd in de ‘hands-on’ vorm en bereid bent deze dagen dagelijks deel te nemen aan onderlinge Reiki-uitwisselingen. Er is daarvoor een ruimte ingericht waar permanent behandeltafels staan opgesteld.

Als je nog geen Reiki hebt, kun je het tijdens deze retraite leren. Gelijktijdig met de behandelsessies vindt er een Reiki 1 cursus plaats. Wil je Reiki 1 leren, dan betaal je extra daarvoor aan de Reiki Master die de cursus geeft: € 150,00 inclusief 21% BTW.

Door op de cursustitel hieronder te klikken vind je meer info. 

Agenda:

Reiki Satsangha Seva meerdaagse retraite

woensdag 6 december 2023 11:00 uur - zondag 10 december 2023 15:00 uurAanmelden

Dick Nijssen € 275.00 Inclusief volpension

Medebegeleidster: Marian Boers.
Dit is een 5-daagse retraite.

Heb je nog geen Reiki maar wil je toch meedoen? Dan is er de mogelijkheid om tijdens deze dagen ook een Reiki 1 cursus te doen..Bij je aanmelding voor deze midweek kun je dat aangeven, dan nemen wij daarover contact met je op. Extra kosten € 150,00.

Reiki Satsangha Seva meerdaagse retraite

dinsdag 16 juli 2024 14:00 uur - zondag 21 juli 2024 11:00 uurAanmelden

Dick Nijssen € 330.00 Inclusief volpension

Dit is de 6-daagse zomer retraite!

Heb je nog geen Reiki maar wil je toch meedoen? Dan is er de mogelijkheid om tijdens deze dagen ook een Reiki 1 cursus te doen..Bij je aanmelding voor deze retraite kun je dat aangeven, dan nemen wij daarover contact met je op. Extra kosten € 150,00.


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?